El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.108
- Πόντοι
- 1.056
Εγώ θα προτιμούσα την πεθερά ...βέβαια εγώ είμαι γκιλφάκιαςΚαλή και η πεθερά...
Εγώ θα προτιμούσα την πεθερά ...βέβαια εγώ είμαι γκιλφάκιαςΚαλή και η πεθερά...
Θραύση η βυζαρου...Καλή και η πεθερά...
"Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας,Καλή και η πεθερά...
Αυτές της βυζαρες της καύλας σου θα της εχυνα καλέ μου φίλε DimKom....Έλα καιρό είχαμε.....
Θραύση η βυζαρου...
40 είναιΓάλακτος
Αχ και είχαμε καιρό να την δούμε! Τι κάνει η γυναικάρα σου;
Έπεσα μαλακας το παραδέχομαι δεν ήξερα ότι ήταν fake
Το θέμα είναι εσύ πόσο είσαι
Ρε Κουαρέσμα, εγώ πάτησα like μόνο και μόνο επειδή το ανέβασες εσύ!!! Σε έχω για αξιόπιστο γαμώτ, πώς την πάτησες έτσι;;;Έπεσα μαλακας το παραδέχομαι δεν ήξερα ότι ήταν fake
Πως το πες αυτο???? Ρε τι??? Κάτσε γλωσσεψα τη μπερδα μου για να το πω...Χα χα χα χαΡε Κουαρέσμα, εγώ πάτησα like μόνο και μόνο επειδή το ανέβασες εσύ!!! Σε έχω για αξιόπιστο γαμώτ, πώς την πάτησες έτσι;;;
Δε θυμάσαι το μύστη Quaresma 17,5;;;; Είναι παλιό μέλος και έχει αλλάξει όνομα ρε φίλε !!!Πως τοπες αυτο???? Ρε τι??? Κατσε γλωσεψα τη μπερδα μου για να το πω...Χα χα χα χα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είπα πιάστηκα μαλακας, δεν ψάχνω δικαιολογίες. Καυλωσα για μια ψεύτραΡε Κουαρέσμα, εγώ πάτησα like μόνο και μόνο επειδή το ανέβασες εσύ!!! Σε έχω για αξιόπιστο γαμώτ, πώς την πάτησες έτσι;;;
Δικαιολογημένος, είσαι αξιόπιστος τόσα χρόνια!!!Είπα πιάστηκα μαλακας, δεν ψάχνω δικαιολογίες. Καυλωσα για μια ψεύτρα
Στειλτην από εκεί που ήρθε άμα σου έριξε τέτοιο παλτόΕίπα πιάστηκα μαλακας, δεν ψάχνω δικαιολογίες. Καυλωσα για μια ψεύτρα
Δεν είμαι δυστυχώςΔικαιολογημένος, είσαι αξιόπιστος τόσα χρόνια!!!