Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 13.335
- Πόντοι
- 3.236
Μολβαδή μιλφ επι τω έργω
Να σε κοιτανε καταματα απο πανω σου...Καλημερα παικτες
Ξεχασες την Αφρικη...Ρε μεγάλε, πάντως έχω μια απορία.... Υποτίθεται ότι έχεις "γαμήσει" και "φωτογραφήσει" όλη την Ελλάδα και τα μισά βαλκάνια!!! Και ψάχνεσαι στην πουτανόπιατσα της Καποδιστρίου να γαμάς σάπιες;;; χμμμμμ...
μπουχαχαχαχαχααΞεχασες την Αφρικη...
Πριονοκορδελα τις εχει παει εκει κατω
Αξιαbig bubble..
Απ τα καλύτερα κομμάτια της συλλογής μου!αξιοσημειωτο
ρε μαν αυτη θα παθει ασφυξια!!!χα χα!!Καλημερα παικτες
Mε την μαλαπερδα αναμμεσα ας παθει οτι θελειρε μαν αυτη θα παθει ασφυξια!!!χα χα!!
Μιγάδες είναι τύπε!!!Ξεχασες την Αφρικη...
Πριονοκορδελα τις εχει παει εκει κατω
αλφα με πιεση!!!χα χα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψηφίστε ελεύθερα την Α την Β ή την Γ;
θα σου έλεγα όπου κελαιδάει το πουλακι σου καλύτερα.... Αν ντε και καλά πρέπει να ψηφίσω... τότε Γ
Θα μας κάνεις κάποια γνωριμία κάλε μου φίλε με κάποια από της κοπέλες και πρέπει να σου πούμε με ποια???? Αν ειναι έτσι και εγώ την τρίτη κοπέλα θα πω,,, αλλά το θέμα ειναι ποια σου κάνει το μυαλό πουτάνα και γουστάρεις εσύ...
Μπερδεμένος είμαι κύριοι. Και οι 3 με στραγγίζουν. Αλλα δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό θα καταρρεύσω (και οικονομικά)Θα μας κάνεις κάποια γνωριμία κάλε μου φίλε με κάποια από της κοπέλες και πρέπει να σου πούμε με ποια???? Αν ειναι έτσι και εγώ την τρίτη κοπέλα θα πω,,, αλλά το θέμα ειναι ποια σου κάνει το μυαλό πουτάνα και γουστάρεις εσύ...
Μπερδεμένος είμαι κύριοι. Και οι 3 με στραγγίζουν. Αλλα δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό θα καταρρεύσω (και οικονομικά)
βάστα γερα....... μην υποχωρείς!!!! όσο αντέξεις!!!!!!!!!Μπερδεμένος είμαι κύριοι. Και οι 3 με στραγγίζουν. Αλλα δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό θα καταρρεύσω (και οικονομικά)
Exω χάσει 6 κιλά και 2μιση χιλιάρικα σε ένα μήνα. Πρέπει να διαλέξω!βάστα γερα....... μην υποχωρείς!!!! όσο αντέξεις!!!!!!!!!
Καλέ μου φίλε εγώ σου ειπα κοίτα ποια κυρία σε καυλώνει και σου κάνει το μυαλό πουτάνα ...Καλά να περνάς πάνταΜπερδεμένος είμαι κύριοι. Και οι 3 με στραγγίζουν. Αλλα δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό θα καταρρεύσω (και οικονομικά)