Νέα

Ανοιχτά πόδια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 510
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

Dirtyharry36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2024
Like
1.518
Πόντοι
200
Δλδ με ξένη πούτσα το παίζουνε γαμιάδες? Να πάρει τις φώτο της προσωπικής μας ζωής να νοιώσει μάγκας? Χρειάζεται ψυχίατρο ο τύπος!
Πολλοί το κάνουν αυτό κάποτε ανέβαζα στο κικ και μου έστελναν τον κωλο της γυναίκας μου που είχα ανεβάσει και μου έλεγαν κοίτα μουνι που γαμαω στείλε καμιά φωτο

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.475
Πόντοι
201
Πολλοί το κάνουν αυτό κάποτε ανέβαζα στο κικ και μου έστελναν τον κωλο της γυναίκας μου που είχα ανεβάσει και μου έλεγαν κοίτα μουνι που γαμαω στείλε καμιά φωτο
δυστυχως ετσι ειναι,ολοι αυτοι που κλεβουν φωτο ειναι κομπλεξικοι κ τοσο αχρηστοι που δεν εχουν τπτ δικο τους πραγματικα να δειξουν.ειναι θλιβερο πραγματικα γτ οι περισσοτεροι δεν εχουν ζωη,ειναι τοσο μιζεροι που προσπαθουν πισω απο ενα πληκτρολογιο να το παιξουν καποιοι..κ τελικα μενουν μονο στα λογια,δε γαμανε ουτε με μεσο

Caravaggio

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2023
Like
309
Πόντοι
20
Ρε μην ασχολείστε με τους Fake.
Πανω απο όλα την βρίσκουμε εμείς οι ίδιοι που μας εξιταρει αυτό.
Αν ανεβάζει κάποιος φώτο που είναι από άκυρη γυναίκα, τότε αυτός χάνει γτ δεν θα νιώσει να καυλώνουν οι άλλοι με την γυναίκα του.
ΥΓ :
Αυτό που όταν ανεβαζουμε τις γυναίκες μας , μετά από λίγο έχουμε inbox "δωστην μου να τη γαμησω " πραγματικά με ξεπερνάει ρε μάγκες.
Δεν μπορεί να είστε τόσο στοκοι.

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
24
Like
12.998
Πόντοι
3.236
117312660_1130796373987065_1690366299925382888_n.jpg

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.022
Πόντοι
2.846
Ρε μην ασχολείστε με τους Fake.
Πανω απο όλα την βρίσκουμε εμείς οι ίδιοι που μας εξιταρει αυτό.
Αν ανεβάζει κάποιος φώτο που είναι από άκυρη γυναίκα, τότε αυτός χάνει γτ δεν θα νιώσει να καυλώνουν οι άλλοι με την γυναίκα του.
ΥΓ :
Αυτό που όταν ανεβαζουμε τις γυναίκες μας , μετά από λίγο έχουμε inbox "δωστην μου να τη γαμησω " πραγματικά με ξεπερνάει ρε μάγκες.
Δεν μπορεί να είστε τόσο στοκοι.
τύπε δεν είσαι γενναιώδορος, αλτρουιστής βλέπω :confused::grin::confused::grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom