Grey_angel
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2024
- Like
- 605
- Πόντοι
- 80
Εξάσκηση ρωγών στο καινούργιο σύστημα δακτυλογράφησης…
Εξάσκηση ρωγών στο καινούργιο σύστημα δακτυλογράφησης…
Oh, man! I cannot get my eyes off this pic....Calm down...![]()
ωραια γυναικα!Σήμερα δεν είναι τόσο στητά, ούτε τόσο σαγηνευτικά. Κάποτε όμως δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητα. Παρότι με την σύζυγό μου δεν είμαστε πια τόσο κοντά, πρέπει να παραδεχτώ ότι στα νειάτα της ήταν πολύ ερωτική. Στην φωτό είναι 31 ετών...
![]()
θα μπορούσαμε να τη γευτούμε, λες;να συμβαλω κ εγω λιγο,μιλφ απο λαρισα που κατεβηκε αθηνα για "αρπαχτη" το καλοκαιρι
Καλα αυτη εκανε μπαμ απο μακρια οτι ειναι μουφα φωτο.Mαλιστα..
![]()
ηρθε για λιγο μεσα καλοκαιριου εκανε καποια ραντεβου κ ξαναγυρισε στη κανονικη δουλεια της κ την οικογενεια της λαρισα οπου εκει δεν παιζει να κανει κατι λογο κλειστης κοινωνιας.εκτοτε αγνοητε η τυχη της κ το τηλ που χρησιμοποιουσε δεν χρησιμοποιητε πλεονθα μπορούσαμε να τη γευτούμε, λες;
αν ξανακουσεις τιποτα, βγαλε δελτίο τύπουηρθε για λιγο μεσα καλοκαιριου εκανε καποια ραντεβου κ ξαναγυρισε στη κανονικη δουλεια της κ την οικογενεια της λαρισα οπου εκει δεν παιζει να κανει κατι λογο κλειστης κοινωνιας.εκτοτε αγνοητε η τυχη της κ το τηλ που χρησιμοποιουσε δεν χρησιμοποιητε πλεον
αν δεν εχει θεμα κ η ιδια να το μεταφερω φυσικααν ξανακουσεις τιποτα, βγαλε δελτίο τύπου
Περί βόμπας πρόκειται, το ρεπορτάζ είναι αστυνομικό ξεκάθαρα. Θα χρειαστούν χειροπέδες.ωραια γυναικα!
να συμβαλω κ εγω λιγο,μιλφ απο λαρισα που κατεβηκε αθηνα για "αρπαχτη" το καλοκαιρι
Πως να είναι κοντά με την τύπισσα, αν μένει Αμερική.Είσαι πολύ παλιόπαιδο καλέ μου φίλε Altec73:..Άσε τον άνθρωπο να ζήσει το όνειρο του χα χα χα χα![]()
Όχι απλά καλή,,,,,,τέλεια!!!
Ξέρεις πόσο είναι 2.5 εκατοστά; Τύπε;Μου έχει τύχει στο απώτατο παρελθόν δις , τυπισσες (όχι σχέσεις ακριβώς...) να έχουν εντυπωσιακά μακρυες ρώγες. Τύπου 2.5 εκατοστά περίπου, αν όχι παραπάνω.. Το έχω ψάξει σε τσόντες κ είναι πολύ σπάνιο μάλλον...σε κάτι ασιατισσες ίσως. Αυτές βέρες Ελληνίδες. Ήταν λίγο αλλόκοτο αλλα είχε την καύλα του. Την μια την είχα βγάλει φωτό την άλλη όχι..αλλά δε τις βρίσκω πια .
Ξέρω για αυτό το λέω.Ξέρεις πόσο είναι 2.5 εκατοστά; Τύπε;
Γτ με την μονάδα μέτρησης που έχεις … η πουτσα μου πρέπει να είναι 38 εκατοστά
Δωσε στο λαο μαστο!ΔΩΣΤΕ ΒΥΖΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΡΕΕ
Ωραία βυζοθέανα συμβαλω κ εγω λιγο,μιλφ απο λαρισα που κατεβηκε αθηνα για "αρπαχτη" το καλοκαιρι