milfakias18cm
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 277
- Πόντοι
- 20
φοβερό στήθος και εκφυλο στυλάκι.....εύγε
φοβερό στήθος και εκφυλο στυλάκι.....εύγε
Εννοείται ότι άνοιξες το καλύτερο νήμα στο site
Καλησπέρα
Όπως οι ζωγράφοι... βάζουν τη τελευταία πινελιά σε ένα υπέροχο πίνακα!!!!Καλησπέρα
Ο νηματοθέτης μπορεί άνετα να ανοίξει ένα αντίστοιχο νήμα με κωλάρες.Ρε παιδιά, κατ' εξαίρεση, βάλτε και καμία κωλαρα που και που στο νήμα...
Αρχισαμε τις μουφες...σας εχω βαρεθει
Αυτό που δεν καταλαβαίνω πραγματικά είναι γιατί το κάνουν και που αποσκοπούν. Θα θεωρηθούν μεγάλοι χυστες στα μάτια των αλλων μελών ?Αρχισαμε τις μουφες...σας εχω βαρεθει
Βυζάρα! Μπράβο ρε παίχτη!Μόνο ποιότητα εδώ και όχι μούφες ψεύτικες... Θα με συγχωρέσετε εδώ στο νήμα ξέρω ότι πιο πολύ κεντρίζει εκ πρώτης η κωλάρα... Όμως όποιος έχει μια πιο βαθιά ματιά θα προσέξει ότι το αριστερό στήθος της γυναίκας μου είναι σας πύραυλος... Καλή απόλαυση κύριοι !!!
Αν μη τι άλλο ποιοτική φωτογραφία.Τόσο από στυλιστικής απόψεως (γωνία λήψης που τονίζει τη κωλάρα- επιλογή string) ,όσο και από την εξαιρετική απόδοση του στήθους και δη της ερεθισμένης ρόγας!!!Μόνο ποιότητα εδώ και όχι μούφες ψεύτικες... Θα με συγχωρέσετε εδώ στο νήμα ξέρω ότι πιο πολύ κεντρίζει εκ πρώτης η κωλάρα... Όμως όποιος έχει μια πιο βαθιά ματιά θα προσέξει ότι το αριστερό στήθος της γυναίκας μου είναι σας πύραυλος... Καλή απόλαυση κύριοι !!!