GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.894
- Πόντοι
- 2.546
Και τη δικιά μας καλέ μου φίλε,, αλλά και την καλησπέρα μας σε αυτές της υπέροχες χυμένες βυζαρες..Καλησπέρα
Ναι καλέ μου φίλε Altec73: Έχεις ένα μεγάλο δίκιο εδώ,,,βάλε κάτι από την καργιολα verasub@verasub
Πρεπει να κανουμε κανενα δωρακι στα παιδια για να εγκαινιασουμε το νεο thread
Γεια σου φίλε ΓΕΩΡΓΙΕ με τη πουτάνα σου χα χα χα χα χα... Καλά τόσο καιρό σε έχουνε πάρει χαμπάρι όλοι και σε κράζουν αλλά εσύ εκεί ακάθεκτος ... Μπράβο για την επίμονη σου για να σε πιστέψουμε χα χα χα
Χαιρομαι που σου αρεσει!Πολυ καλό το μωρό τυπε.
Καλέ μου φίλε GiorgosM145: Η τελευταία φώτο δεν νομίζω να ειναι από την ίδια κοπέλα ...Μάλλον εχω την εντυπώσει οτι μπερδεύτηκες με της τόσες φώτο που εχεις ...Κρητικια!Ειχαμε κανει φασουλα σε τουαλετα/μπανιο
Η ιδια ειναι,οσες δειχνω ειναι απο δικες μου φασεις τις θυμαμαι μια προς μια,ειδικα αυτες που ηρθαν Αθηνα ταξιδευωντας,τα σεβη μου!Καλέ μου φίλε GiorgosM145: Η τελευταία φώτο δεν νομίζω να ειναι από την ίδια κοπέλα ...Μάλλον εχω την εντυπώσει οτι μπερδεύτηκες με της τόσες φώτο που εχεις ...
Μάλλον θα είχε περίοδο και της φούσκωσαν.. Εσύ ξέρεις καλέ μου φίλε ...Η ιδια ειναι,οσες δειχνω ειναι απο δικες μου φασεις τις θυμαμαι μια προς μια,τα σεβη μου!