gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Στο μεγάλο δωμάτιο τελευταίο από δεξιά που είχα πάει όταν είχε κάνει μια guest εμφάνιση η Σάντρα νομίζω πως δεν είχε ,ζήτω συγνώμη εάν κάνω λάθοςΠάντως νιπτήρες έχει !
Στο μεγάλο δωμάτιο τελευταίο από δεξιά που είχα πάει όταν είχε κάνει μια guest εμφάνιση η Σάντρα νομίζω πως δεν είχε ,ζήτω συγνώμη εάν κάνω λάθοςΠάντως νιπτήρες έχει !
Σου μειωσαν την τιμη ή πληρωσες τα ιδια;; Ρε τι πίνετε εδω μέσα που ζητάτε και συγγνωμη αν κανετε λαθος για το νιπτήρα του μπουρδελου.... Αντε γεια......Στο μεγάλο δωμάτιο τελευταίο από δεξιά που είχα πάει όταν είχε κάνει μια guest εμφάνιση η Σάντρα νομίζω πως δεν είχε ,ζήτω συγνώμη εάν κάνω λάθος
μονο σου χαμογελάωΣυμφωνω φιλε μου..... απο κριτικες και σχολια που διαβαζω το γνωριζω...γιατι σε αυτη την αλυσιδα δεν εχω παει μεχρι σημερα.....ισως να εχουν καλυτερες υπηρεσιες και περισσοτερο χρονο στο δωματιο....και να το εχουν στα 50 παγια!!!!!!!!
Φοβουνται οι ανθρωποι να πουν κατι....μην πεταχτουν οι γνωστοι-αγνωστοι και τους βαλουν χερι.....Ρε καταλαβετε το επιτελους..... αν θελετε 50 ευρω, βελτιωθειτε στα παντα....ειδεμη αντε γεια....κωλοι υπαρχουν......κοροιδα δεν υπαρχουν πλεον!!!!!!!!!!!!Σου μειωσαν την τιμη ή πληρωσες τα ιδια;; Ρε τι πίνετε εδω μέσα που ζητάτε και συγγνωμη αν κανετε λαθος για το νιπτήρα του μπουρδελου.... Αντε γεια......
Καλο σου μεσημερι...κουκλα μου...τι δουλεια εχεις και μου απαντας σε αυτο το θρεντ?μονο σου χαμογελάω
Για πρόσεχε λίγο αυτά που γραφείς και να προσπαθείς να απαντάς στο ύφος που σου γράφει και ο άλλοςΣου μειωσαν την τιμη ή πληρωσες τα ιδια;; Ρε τι πίνετε εδω μέσα που ζητάτε και συγγνωμη αν κανετε λαθος για το νιπτήρα του μπουρδελου.... Αντε γεια......
αντε Μαρακι πες καμια κουβεντα. ρε παιχτουρα ιντερνετικο μονοπωλειο δεν υπαρχει. Αν και αναρωτιέμαι γιατί μονίμως τα κοριτσια μπαινουν μονο στα δικα τους τοπικσ και οχι σε άλλα. Γιατί αραγε;;;Καλο σου μεσημερι...κουκλα μου...τι δουλεια εχεις και μου απαντας σε αυτο το θρεντ?
Καλο σου μεσημερι...κουκλα μου...τι δουλεια εχεις και μου απαντας σε αυτο το θρεντ?
ίσως να κωλώνουν τα κορίτσια μας, το έχω προσέξει > > >τι να πω ....αντε Μαρακι πες καμια κουβεντα. ρε παιχτουρα ιντερνετικο μονοπωλειο δεν υπαρχει. Αν και αναρωτιέμαι γιατί μονίμως τα κοριτσια μπαινουν μονο στα δικα τους τοπικσ και οχι σε άλλα. Γιατί αραγε;;;
Το πιο καλο μας παιδι εισαι....και να κανεις οτι σου γουσταρει......μια-μοναδικη και ανεπαναληπτη σε εχουμε..Μαρακι εισαι το στολιδι του site και των μαγαζιων....χαρη σε εσενα βλεπουμε την ζωη μας πιο ομορφη και πιο αισιοδοξη....να σε εχει ο Θεος καλα!!!!!!!!!!!διαβάζω αυτό που γράφεις και χαμογελάω ;) ;)
μπορεί να μην κωλώνουν τα κορίτσια αλλά οι τσατσάδες που πλεον εχουν το λαπ τοπ ανοιχτο στα μπορντελ... Αυτό είναι η Ελλάδα γεφυρωσε το ψηφιακό χασμα.....ίσως να κωλώνουν τα κορίτσια μας, το έχω προσέξει > > >τι να πω ....
Ευλογη απορια...αν και οι περισσοτεροι..μην πω ολοι μας εδω μεσα ολες τις στουντιοκοπελες τις σεβομαστε απολυτα!!!αντε Μαρακι πες καμια κουβεντα. ρε παιχτουρα ιντερνετικο μονοπωλειο δεν υπαρχει. Αν και αναρωτιέμαι γιατί μονίμως τα κοριτσια μπαινουν μονο στα δικα τους τοπικσ και οχι σε άλλα. Γιατί αραγε;;;
egvμπορεί να μην κωλώνουν τα κορίτσια αλλά οι τσατσάδες που πλεον εχουν το λαπ τοπ ανοιχτο στα μπορντελ... Αυτό είναι η Ελλάδα γεφυρωσε το ψηφιακό χασμα.....
Κάλο εεε??? είχα σαλτάρει να στέλνω π,μ το πρόγραμμά μου... σωθικά..χαχαΜαρία πολύ έξυπνο που έχεις βάλει τις βάρδιες σου να περνούν από κάτω για να ενημερωνόμαστε
Εμμανουέλα ουκρανιδα ;)!MaRiA_ ποια σε αλλαζει σημερα?
Είμαι σίγουρος αλλά όπως πάντα ευγενική δεν το έδειχνεςΚάλο εεε??? είχα σαλτάρει να στέλνω π,μ το πρόγραμμά μου... σωθικά..χαχα
Εμμανουέλα ουκρανιδα ;)!
Εμμανουέλα ουκρανιδα ;)!