You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βριλησσού 60
- Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Απο Δευτερα θα αρχισει η ανακαινιση του χωρου για να γινει ωραιος και αξιοπρεπης.To πήρατε κι αυτό; Πάω στοίχημα ότι στη μονόπολη κερδίζατε συνεχεια
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Απο ποσο ξεκινα το απλο στο σεβαστο μαγαζι σας?[move] Σημερα 08/05 [/move]
Βριλησσου 60: Ιρενα - Βικυ - ?
Οπως σε ολα τα υπολοιπα αγορι μου.Απο ποσο ξεκινα το απλο στο σεβαστο μαγαζι σας?
παρε μπαζουκα για να σκοτωσεις τις μυγεςΟπως σε ολα τα υπολοιπα αγορι μου.
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται και δεν εχω το χρονο.παρε μπαζουκα για να σκοτωσεις τις μυγες
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Απο 40...ειτε απο 50??....τα υπολοιπα το τοποθετουν αναλογα με την εργαζομενη.... διχως διαφοροποιηση στις υπηρεσιες της???...Και σε σας το ιδιο ισχυει????....Δεν ρωτω μονο εγκυκλοπαιδικα, αλλα και ουσιαστικα σαν πελατης των αντιστοιχων μαγαζιων!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Οπως σε ολα τα υπολοιπα αγορι μου.
Οταν θα θελησεις να ερθεις πραγματικα τοτε περνα μια βολτα.Απο 40...ειτε απο 50??....τα υπολοιπα το τοποθετουν αναλογα με την εργαζομενη.... διχως διαφοροποιηση στις υπηρεσιες της???...Και σε σας το ιδιο ισχυει????....Δεν ρωτω μονο εγκυκλοπαιδικα, αλλα και ουσιαστικα σαν πελατης των αντιστοιχων μαγαζιων!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Καλως!Οταν θα θελησεις να ερθεις πραγματικα τοτε περνα μια βολτα.
ειναι αλάργα το σκοτάδι, κλεισ' τα μάτια να το δεις.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται και δεν εχω το χρονο.
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μήπως, πρέπει πρώτα να κάνετε την ανακαίνιση σας κ μετά να ζητάτε ποσά (50 ευρώ για το απλό) αντίστοιχα μετά αλλά μαγαζιά που έχετε (Κασσάνδρας).Απο Δευτερα θα αρχισει η ανακαινιση του χωρου για να γινει ωραιος και αξιοπρεπης.
Έλεος να ζητάτε τόσα για μαγαζί που δεν έχει ούτε ντουζιέρα ποσό μάλλον ούτε νιπτήρα τα ποσά αυτά
Με εκτίμηση ένας απλός σκεπτόμενος πελάτης
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Δηλαδη αυτη η αλυσιδα το εχει 50???????? ........Μήπως, πρέπει πρώτα να κάνετε την ανακαίνιση σας κ μετά να ζητάτε ποσά (50 ευρώ για το απλό) αντίστοιχα μετά αλλά μαγαζιά που έχετε (Κασσάνδρας).
Έλεος να ζητάτε τόσα για μαγαζί που δεν έχει ούτε ντουζιέρα ποσό μάλλον ούτε νιπτήρα τα ποσά αυτά
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Πάντως νιπτήρες έχει !Μήπως, πρέπει πρώτα να κάνετε την ανακαίνιση σας κ μετά να ζητάτε ποσά (50 ευρώ για το απλό) αντίστοιχα μετά αλλά μαγαζιά που έχετε (Κασσάνδρας).
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Συμφωνω φιλε μου..... απο κριτικες και σχολια που διαβαζω το γνωριζω...γιατι σε αυτη την αλυσιδα δεν εχω παει μεχρι σημερα.....ισως να εχουν καλυτερες υπηρεσιες και περισσοτερο χρονο στο δωματιο....και να το εχουν στα 50 παγια!!!!!!!!απο τις φορες που εχω παει απο 50 ξεκινάνε τα προγράμματα
Πάντως νιπτήρες έχει !
[/quo
και κωλοχαρτο... και σαπουνι. κατι που το μεταξι δεν εχει... Ρε μας δουλευουν οι τρομπες..... ΟΥΣΤ
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Πάντως νιπτήρες έχει !
[/quo
και κωλοχαρτο... και σαπουνι. κατι που το μεταξι δεν εχει... Ρε μας δουλευουν οι τρομπες..... ΟΥΣΤ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις