CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Δεν εχει τυχει να την δω "live".παντως οταν ακουγα οτι η μαντονα εψαχνε να βρει σπιτι στην Ελλάδα δεν φανταζόμουν οτι εψαχνε τέτοιο "σπιτι"
Υ.Γ ειναι καινουργια παρουσια; διοτι πρωτη φορα τωρα είδα το όνομα...
Καινούργια παρουσία στα συγκεκριμένα studio ναι... είναι...παντως οταν ακουγα οτι η μαντονα εψαχνε να βρει σπιτι στην Ελλάδα δεν φανταζόμουν οτι εψαχνε τέτοιο "σπιτι"
Υ.Γ ειναι καινουργια παρουσια; διοτι πρωτη φορα τωρα είδα το όνομα...
οχι που θα εχανες ευκαιρια εσυ...Δεν εχει τυχει να την δω "live".
Την πρωτοειδα στα προγραμματα 2-3 μηνες τωρα, εαν θυμαμαι καλα.
Με την επιστροφη μου, θα γινει και προσωπικη αυτοψια.
αρα μαλλον αξιζει μια επισκεψη. εστω για να δω το σαλοναρισμα που λες..Καινούργια παρουσία στα συγκεκριμένα studio ναι... είναι...
Αλλά από τον "αέρα" που βγάζει... μάλλον είναι περπατημένη... αν την δει κανείς θα καταλάβει τι εννοώ...
Για την εμφάνιση... είναι ξανθιά (βαμμένη) και πληθωρική (όχι με την κακιά έννοια), βυζάρες και κωλάρα!!!
Όταν την είδα στο τσακ ήμουν να μπω...!!!
Καταλαβα.Καινούργια παρουσία στα συγκεκριμένα studio ναι... είναι...
Αλλά από τον "αέρα" που βγάζει... μάλλον είναι περπατημένη... αν την δει κανείς θα καταλάβει τι εννοώ...
Για την εμφάνιση... είναι ξανθιά (βαμμένη) και πληθωρική (όχι με την κακιά έννοια), βυζάρες και κωλάρα!!!
Όταν την είδα στο τσακ ήμουν να μπω...!!!
Ωωω ναι!!Αυτή η φωτογραφία βαφτιστική είναι;
Αλλαγη:[move] Σημερα 13/08 [/move]
Βριλησου 60: Παολα - Παολα - www.vrilissou60.com/claudia]Κλαουντια[/url]
τι εστί μαντόνα ρε φίλε, γιατί λόγω διακοπών έχασα επισόδεια...την Μαντόνα ποτε θα την ξαναβαλετε?????
τι εστί μαντόνα ρε φίλε, γιατί λόγω διακοπών έχασα επισόδεια...
H Mαντονα τελος του μηνα γυριζει και παλιτην Μαντόνα ποτε θα την ξαναβαλετε?????
χα χα! ευχαριστώ. Αλλά αν είναι και τούμπανο να μην πάω να δω; Τα γούστα αλλάζουν κατά περιόδους.δεν είναι για εσένα φιλτατε...ειναι μιλφαρα τουμπανο....
εσυ θες πετιτ πιπινια...
H Mαντονα τελος του μηνα γυριζει και παλι
Εκπληξη!τελικα γυρισε πολυ πιο νωρις!την Μαντόνα ποτε θα την ξαναβαλετε?????