Νέα

Βριλησσού 60

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

starbus

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
κατι για τη μαντονα , εμφανιση αποδοση κλπ , ευχαριστω

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 12/08  :) :) :)[/move]

Βριλησου 60: Μαντονα - Μαντονα - Κατια

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
[move] :) :) :) Σημερα 12/08  :) :) :)[/move]

Βριλησου 60: Μαντονα - Μαντονα - Κατια

κ. Λίτσα εχθές στην 3η Βάρδια ΔΕΝ ήταν η Κάτια  :s&m_2: :s&m_3: :s&m_1:, πήρα και τηλ πριν και στο σταθερο όπου βουιζε συνεχεια αλλα και στο κιν που δεν ειχε σημα για να κάνω επιβεβαίωση...δεν καταφερα να το επιβεβαιωσω και τελικά τραβήχτηκα Βριλησσού...τσάμπα κόπος τσάμπα και η βενζίνα που έχει ακριβήνει...τελικα αφου εφαγα το ακυρο καθως ηταν η Κλαούντια πηρα τηλ στη Κασσανδρας και τελικά ήταν στο 6, εντάξει δεν εγινε και τίποτα αλλά και μια ανανεωση στις βάρδιες δεν θα ήταν κόπος...χαλαλι για το μωράλες την Κάτια :rockon:

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
κ. Λίτσα εχθές στην 3η Βάρδια ΔΕΝ ήταν η Κάτια  :s&m_2: :s&m_3: :s&m_1:, πήρα και τηλ πριν και στο σταθερο όπου βουιζε συνεχεια αλλα και στο κιν που δεν ειχε σημα για να κάνω επιβεβαίωση...δεν καταφερα να το επιβεβαιωσω και τελικά τραβήχτηκα Βριλησσού...τσάμπα κόπος τσάμπα και η βενζίνα που έχει ακριβήνει...τελικα αφου εφαγα το ακυρο καθως ηταν η Κλαούντια πηρα τηλ στη Κασσανδρας και τελικά ήταν στο 6, εντάξει δεν εγινε και τίποτα αλλά και μια ανανεωση στις βάρδιες δεν θα ήταν κόπος...χαλαλι για το μωράλες την Κάτια :rockon:
:) :) :) Ματακια μου πιστεψε με καταλαβαινω οτι ειναι μπερδεμα και για εσας με τις αλλαγες στις βαρδιες αλλα κι εγω δεν μπορω καθε τρεις και λιγο να μπαινω να γραφω.Δεν ειμαι καλωδιομενη συνεχεια.Οταν μπορω ενημερωνω :) :) :)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.981
Πόντοι
5.235
δυστυχως συμβαινει συχνα αυτο το φαινομενο στην αλυσιδα... :headbang: παρα την καλη θεληση της Κυρα Λιτσας για ενημερωση! :sunglasses:

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
:) :) :) Ματακια μου πιστεψε με καταλαβαινω οτι ειναι μπερδεμα και για εσας με τις αλλαγες στις βαρδιες αλλα κι εγω δεν μπορω καθε τρεις και λιγο να μπαινω να γραφω.Δεν ειμαι καλωδιομενη συνεχεια.Οταν μπορω ενημερωνω :) :) :)

το καταλαβαίνω κ. Λίτσα δε πείραζει αφου είπαμε χαλάλι για την Κάτια, αλλά όπως και να έχει εγω πηρα τηλ για επιβεβαίωση και όπως είπα το σταθ. βουιζε και το κιν δεν επιανε σημα. οποτε σκεφτηκα αφου ανακοινωσατε τις βαρδιες γυρω στη 13.00 αν ειχε γίνει αλλαγη μεχρι της 00.30 που ξεκινησα θα είχε γίνει ενημερωση. τέσπα... :-*

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
051.gif
051.gif
051.gif

:2funny: :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Συνημμένα

• page132.jpg
    page132.jpg
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 19

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
:2funny: :2funny: :2funny:
τι εκατσες και βρηκες.... :grin:

και επι των πολιτιστικων βλεπω... :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom