Απλά με παραξενεύει που η ημερομηνία του ερχομού της έχει αναβληθεί δυο-τρεις φορές, και τώρα μάλιστα έγινε και πιο αόριστη.
Ελπίζω ότι αυτό σημαίνει μόνο ότι της προέκυψαν έξτρα ραντεβού στην Αθήνα, περισσότερα απ ότι υπολόγιζε αρχικά, οπότε παρατείνει την παραμονή της εκεί. Αν ισχύει κάτι τέτοιο και μάλιστα στην Αθήνα όπου υπάρχουν (απ όσο ξέρω) πολλές και καλές επιλογές από τρανς, τότε μπορεί να σημαίνει ότι η Φερναντίνια είναι καλή!
Όμως αν έχει τόση επιτυχία κάτω τότε που είναι οι ευχαριστημένοι κύριοι που την δοκίμασαν; Γιατί δεν έχει γράψει κανείς τις εντυπώσεις του;
Εγώ όπως είπα και παραπάνω ψήνομαι να την δοκιμάσω αλλά η απώλεια €250 θα με πονέσει, ειδικά στην παρούσα φάση που περνάω περίοδο οικονομικής δυσχέρειας. Γι αυτό και είμαι επιφυλακτικός, και γι αυτό ψάχνω και εγώ καμιά κριτική της κυρίας Φερναντίνιας, για να δω τι παίζει. Αν μάθουμε ότι είναι καλή τότε θα ψηθώ παραπάνω να σκάσω το 250εύρο.
Σίγουρα πάντως, συνάδελφε, αν δοκιμάσω θα ενημερώσω. Τα παλιά μέλη που με ξέρουν γνωρίζουν ότι πάντα ενημέρωνα το καυλωμένο κοινό του σάιτ όπως μπορούσα!