Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

η ευη Χριστοφιλοπουλου θα ειναι η νεα Πετραλια !!!

Μια ιδεα για να λυσει το ασφαλιστικο ειναι να βγαζει λογους στα ΚΑΠΗ!!! Απο την μια θα μιλαει 10 ωρες και οι ηλικιωμενοι θα ξεχναν να παρουν τα φαρμακα τους και απο την αλλη πολλοι συνταξιουχοι θα πρτιμησουν εναν γρηγορο θανατο απο το να ξαναζησουν αυτο το μαρτυριο

ΥΓ η Χρισ. ειναι ενα αμαγαλμα Πετραλιας και Παπακωστα !!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν δε ματώσουμε πως θα γίνει? Είναι δυνατόν τα νοσοκομεία να είναι μια τρύπα που ανοίγει κάθε λεπτό όπως οι πιστωτικές κάρτες? Ο ΟΣΕ? Εννοείται ότι πρέπει να χυθεί αίμα ρε Fidele - τι σ' έχει πιάσει πρωΐ πρωΐ με την απαισιοδοξία πούστη μου? :headbang:

Το θέμα είναι ότι δε θα έχει (άμεσα τουλάχιστον) τα συνδικάτα απέναντι να απειλούν ότι θα γκρεμίσουν το σύμπαν καθώς και ότι έχει ένα μαξιλάρι 10 εδρών - πράγμα πολύ σημαντικό για να κάνεις παιχνίδι χωρίς εσωκομματικό πόλεμο και έριδες.

Εγώ με τίποτα δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του Γιώργου όμως - ούτε ψύλλος στον κόρφο του. Αν έχει σκοπό να πηγαίνει στο σπίτι στις 3 όπως ο χοντρός, θα το μάθουμε πάντως σύντομα. :rolleyes:

Γιατί ρε φίλε ως εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα, θα είμαι ένας εξαυτών που θα χυθεί το αίμα. Εσύ νομίζεις θα χυθεί το αίμα κανενός από αυτούς που πρέπει?? Χαχαχα ! Δεν είμαι απαισιόδοξος, μέσα μου έχω ελπίδες. Γιατί με τους άλλους τις είχαμε χάσει τελείως ούτως ή άλλως...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ήδη αισθάνομαι απογοήτευση

Με Αποστολάκη και Δαμανάκη στη νέα κυβέρνηση δε μπορεί να πάει και πολύ μακριά.

Αν τελικά γίνει έτσι, τότε ελπίζω σύντομα να έχουμε και το τέλος του ονόματος Παπανδρέου, ακριβώς όπως έγινε με το όνομα καραμανλή

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Kαι δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
ήδη αισθάνομαι απογοήτευση

Με Αποστολάκη και Δαμανάκη στη νέα κυβέρνηση δε μπορεί να πάει και πολύ μακριά.
Ενφό - έχει ένα πάζλ να λύσει με τους εσωκομματικούς αντιπάλους, ειδάλλως άτομα όπως ο Λοβέρδος ή ο Βενιζέλος θα ήταν σίγουρα σε υπουργεία Εσωτερικών κλπ.

Διαμαντοπούλου, Αποστολάκη - αναμενόμενα. Η Λούκα Κατσέλη οικονομολόγος άπειρα χρόνια - επίσης.

Αυτό με τη Γκερέκου δεν κατάλαβα όμως - έχουμε Πρωταπριλιά? 5 Οκτώβρη δεν είναι σήμερα? :rolleyes:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
οι ροχάλες μπορούν να πάνε προς πολλές κατευθύνσεις

Όπως πήγαν προς κωστάκη/ κορούλα

το ίδιο εύκολα μπορούν να πάνε και προς αποστολάκη/ δαμανάκη

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Γ.Παπανδρέου: «Δεν ζητώ την ανοχή, ζητώ τη συμμετοχή»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος για την εντολή που του έδωσε ο ελληνικός λαός. [size=10pt]«Μαζί γυρνάμε σελίδα. Σήμερα αλλάζουμε πορεία για την Ελλάδα και τη ζωή όλων μας. Μια μεγάλη εθνική προσπάθεια να βάλουμε την χώρα ξανά σε πορεία ανάτασης. Στη νέα αυτή πορεία, μοναδική μας πυξίδα, μοναδικός γνώμονας για κάθε μας απόφαση και πράξη είναι ο πολίτης».[/size]

Τις δηλώσεις Χρυσόγελου δε θα τις κρίνω, ο άνθρωπος δεν είναι Κυβέρνηση για να εξαρτάται κάτι από αυτόν.

Του Yorgos όμως μπορώ.  Και ήταν, και θα γίνει πάλι κυβέρνηση:

Πέρα από τη συγκίνησή του (και εγώ θα ήμουν στη θέση του - αν κατάφερνα να συνεχίσω το (δύσκολο) μαγαζί που μου άφησε ο μπαμπάς μου δε θα είχα συγκίνηση?), ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΠΕ?

Διαβάστε το κείμενο σε εισαγωγικά εδώ από πάνω:
ΤΙΠΟΤΑ.

Και αυτό είναι το πρόβλημά μας, άλλο αν δε το καταλαβαίνουμε...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ενφό - έχει ένα πάζλ να λύσει με τους εσωκομματικούς αντιπάλους,

Aρα εκβιαζόμενος
Aρα μια από τα ίδια
Πολύ κρίμα. Ελπίζω να έχει τα αρχίδια να τους δώσει πούλο. Αν όχι τότε θα έχει την τύχη του Κωστάκη

Ζούμε μάλλον μια περίοδο ξεκαθαρίσματος του πολιτικού σκηνικού. Aντε να φεύγουν από τη μέση κάποια ονόματα

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε υποθέσεις και να βγάζουμε συμπεράσματα τώρα. Όπως με τόση διαφορά νίκησε ο Γιωργάκης με άλλη τόση διαφορά μπορεί να χάσει... Μην ξεχνάτε ότι αυτή ειναι η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ να κάνει κατι ουσιαστικό....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε υποθέσεις και να βγάζουμε συμπεράσματα τώρα. Όπως με τόση διαφορά νίκησε ο Γιωργάκης με άλλη τόση διαφορά μπορεί να χάσει... Μην ξεχνάτε ότι αυτή ειναι η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ να κάνει κατι ουσιαστικό....
Σωστός.
Δείξαμε ότι έχουμε αρχίδια να τιμωρούμε κι άμα χρειαστεί το ξανακάνουμε.
Η μαλακία είναι ότι για να τιμωρήσουμε τους μεν ξαναψηφίζουμε τους δε που μας γάμησαν πριν τους μεν....
Η μεγαλύτερη μαλακία επίσης είναι ότι δεν έχουμε κι άλλη επιλογή προς το παρόν.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αλογοσκούφης, Φάνη Πάλλη,  Ζαγορίτης, Κασίμης,  ο θείος του τέως  Αχιλλέας , ο  Παπαληγούρας, Μπασιάκος, η Παπακώστα, ο  Μελάς, ο πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Σταύρου, ο Ρεγκούζας, ο  Σαλαγκούδης, η  Ράγιου.

Έτσι για αρχή...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Αλογοσκούφης, Φάνη Πάλλη,  Ζαγορίτης, Κασίμης,  ο θείος του τέως  Αχιλλέας , ο  Παπαληγούρας, Μπασιάκος, η Παπακώστα, ο  Μελάς, ο πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Σταύρου, ο Ρεγκούζας, ο  Σαλαγκούδης, η  Ράγιου.

Έτσι για αρχή...

η Παπακώστα???????? η Ράγιου ????????? γιατί βρε παληκάρια.. αξιαγάμητες ήταν

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Tomito - Γουστάρω πολύ

Τελικά δεν είναι όλα χαμένα...