stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
επιτελους γνωστα και οικεια προσωπα φιλε....οχι αυτους που δεν τους θυμαμαι και πως τους λεν....
...μόνο που ανάφερα αυτά τα ονόματα με έπιασε αηδία....
επιτελους γνωστα και οικεια προσωπα φιλε....οχι αυτους που δεν τους θυμαμαι και πως τους λεν....
ρε φιλε τι μας βριζεις;εμεις σου φταιμε;έχεις δίκιο.
τα τελευταία 30 χρόνια που είχαμε ισχυρές κυβερνήσεις είδαμε χαϊρι.
Παραιτούμαι
Το μυαλό σας είναι στον πούτσο σας. Άμα βγει κυβέρνηση και σας πει πως θα σας γαμάει ασάλιωτα κάθε μέρα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ αλλά θα σας δίνει 100 ευρώ επίδομα για να γαμάτε 2 φορές το μήνα κι εσείς καμιά ρωσίδα, θα την βγάλετε παμψηφεί.
Ρε μη λέτε μαλακίες απλά για να πείτε μια αράδα.
Με το υπάρχον εκλογικό σύστημα υπάρχει περίπτωση πολυκομματικής κυβέρνησης;;
τα σκέφτεστε;
Ζείτε εδώ ή αλλού;
ΞΥΠΝΑΤΕ
Σε ευχαριστω Thessalos!Προσθεστε και εμενα στη ψηφοφορια παρακαλω! Και το προγραμμα μου θα περιλαμβανειφιλε οτι κομμα κι αν εισαι με τετοιο αβαταρ σε ψηφιζω εσενα.....
...μόνο που ανάφερα αυτά τα ονόματα με έπιασε αηδία....
βαλε και λεσβιακες παρτουζες στα μπουρδελα και πηρες το 100%Σε ευχαριστω Thessalos!Προσθεστε και εμενα στη ψηφοφορια παρακαλω! Και το προγραμμα μου θα περιλαμβανει
1) Νομιμοποιηση των Οικων Ανοχης!
2) Το λιγοτερο 2 κοπελες στον ιδιο Οικο Ανοχης και
3) Ποιο φθηνα c.g!
Τα Παντα Ολα θα βαλω! Και αυταρχικα δωρο απο μενα σε οσους θελουν!βαλε και λεσβιακες παρτουζες στα μπουρδελα και πηρες το 100%
δωσεεεεεεεεεΝα πανε να φανε σκατα ολοι τους
Σε ευχαριστω Thessalos!Προσθεστε και εμενα στη ψηφοφορια παρακαλω! Και το προγραμμα μου θα περιλαμβανει
3) Επιδομα 150€ το μηνα σε καθε μπουρδελιαρη!
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!Σωστος. Να επιβαλεις και κουλουρι σε ολα τα τεμαχια..
προφανώς δε έχεις δουλέψει με δημόσιους διαγωνισμούς για να ξέρεις ποιοι παίρνουνε μίζες και ποιοι χτίζουνε βίλες στη Βουλιαγμένη και τη Γλυφάδα.
Γι' αυτό θέλω να έρθει ο Αντίχριστος το συντομότερο. Πολλά απ' αυτά θα είναι στην προγραμματική διακήρυξή του.Σε ευχαριστω Thessalos!Προσθεστε και εμενα στη ψηφοφορια παρακαλω! Και το προγραμμα μου θα περιλαμβανει
3) Επιδομα 150€ το μηνα σε καθε μπουρδελιαρη!
Παντως δυσκολη τη βλεπω την αυτοδυναμια.. το 36% αυτο δεν το βλεπω να βγαινει στην καλπη.
μα γιατι; ειναι καλα παιδια....
αντε τραβα να φας την κρεμουλα σου φοιτητακο