epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τι πιπερι ρε φιλε ? Ασ βρεθει καποιος να καθαρισει την Ελλαδιτσα απο τους Μαυρους απο τους Αλβανους κ.τ.λ. Εχω αδικο ?
ηρθες απεξω προσφατα ετσι;δεν ζεις εδω φιλε ε;
ποιους λες;καμιά ντροπή, ρε πούστη μου...δεν είναι άνθρωποι αυτοί.
ήδη συνεργάζονται.Θεωρώ ότι εάν αναγκαστούν να συνεργαστούν οι δύο μεγάλοι τότε θα σοβαρέψουν για το καλό του τόπου. Η κυβέρνηση ευρύτερης συναίνεσης θα είναι το καλλίτερο δυνατό. Όποιος και εάν είναι ο πρώτος και λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.
τι θα κανουμε ομως μετα χωρις βαρβαρους;Τι πιπερι ρε φιλε ? Ασ βρεθει καποιος να καθαρισει την Ελλαδιτσα απο τους Μαυρους απο τους Αλβανους κ.τ.λ. Εχω αδικο ?
προφανώς δε έχεις δουλέψει με δημόσιους διαγωνισμούς για να ξέρεις ποιοι παίρνουνε μίζες και ποιοι χτίζουνε βίλες στη Βουλιαγμένη και τη Γλυφάδα.Μίζες;Σαφώς και πέφτουν.Μόνο που δεν τις εισπράττει η κυρά Μαρία και ο κυρ Περικλης στο πρωτόκολλο και στο ταμείο της Εφορίας.
Η απόδοση όμως των ιδιωτικών εταιρειών είναι κάτι που ακούγεται ως αστείο.Για αρπαχτές είναι οι περισσότερες.Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
οτι καναμε και πριν.....τι θα κανουμε ομως μετα χωρις βαρβαρους;
πρασινο τσουναμι τυποι μου
ωχ ναι ειναι κι αυτο....
φιλε μακαρι να ηταν ετσι! πολυ φοβαμαι ομως οτι αν συνεργαστουν τα δυο μεγαλα κομματα, τοτε θα αρχισει το μεγαλο φαγοποτι! δεν θα προλαβαινουν πιο να βουτηξει τα δαχτυλα στο μελι, βλεπεις 30 χρονια τωρα τα λεφτα της ευρωπαικης ενωσης, γιναν βιλες και αμαξαρες και κοτερα, και οχι υποδομες!!!Θεωρώ ότι εάν αναγκαστούν να συνεργαστούν οι δύο μεγάλοι τότε θα σοβαρέψουν για το καλό του τόπου. Η κυβέρνηση ευρύτερης συναίνεσης θα είναι το καλλίτερο δυνατό. Όποιος και εάν είναι ο πρώτος και λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.
επιτελους γνωστα και οικεια προσωπα φιλε....οχι αυτους που δεν τους θυμαμαι και πως τους λεν.......και μαζί με το Γιωργάκη θα δούμε και άλλες γνωστές φάτσες...
ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Παπανδρέου Βάσω
Κουλούρης Κίμων
Τσοχατζόπουλος Ακης
Παπαντωνίου Γιαννος
Λιανης Γεώργιος
έχεις δίκιο.αγαπητε το ιδιο πραγμα λεμε μονο που εγω δεν γραφω πολλα
στο δικο σου επιχειρημα οτι ακομα και με 60% αποχη βγαινει κυβερνηση αλλα ποιος θα τι υπολογιζει οταν αυτη θα ειναι κυβερνηση λαικης μειοψηφιας
το οτι συγκρινεις την ελλαδα με το βελγιο ειναι σαν συγκρινεις καρπουζια με μηλα. Το Βελγιο εχει μια κρατικη δομη που ανεξαρτητως εαν δεν υπαρχει κυβερνηση αυτο δεν φαινεται....στην ελλαδα που δεν υπαρχει δημοσια διοικηση εως αντισταθμισμα χρειαζεται μια ισχυρη κυβερνηση για να συμαζευψει την φυγοκεντρες τασεις που για να εχει ισχυ θα πρεπει να εχει και μεγαλα ποσοστα και μεγαλο αριθμο ψηφων...Προσοχη...δεν μιλησα εαν κυβερνηση ειναι μονοκομματικη ή πολυκομματικη...