Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εάν ακούσω ένα μαλάκα του ΠΑΣΟΚ να πει, δε φταίμε εμεις η ΝΔ τα έκανε μπουρδέλο θα τον αρχίσω στα μπινελίκια....

Τι θα πει ΑΝ????
Δηλαδή έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία? Αφού αυτό κάνουν ΟΛΟΙ. "Οχι κύριε, δεν είμαστε εμείς οι άχρηστοι, εσείς παραδώσατε χάος" "Ναι, κύριε, αλλά είχαμε παραλάβει πριν χάος από σας" "Οχι κύριε, τι λέτε, να τα φτιάχνατε στη θητεία σας" "Δεν κατάλαβα κύριε, εσείς γιατί δεν τα φτιαξατε?"

Με πιάνει πονοκέφαλος...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
εάν ακούσω ένα μαλάκα του ΠΑΣΟΚ να πει, δε φταίμε εμεις η ΝΔ τα έκανε μπουρδέλο θα τον αρχίσω στα μπινελίκια....

Ειδικά σε άτομα που τους πληρώνω 15 χιλιάρικα το μήνα συν όλα τα μπένεφιτς /εχω πλέον μία απάντηση.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΠΛΕΡΩΝΩ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΙΚΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟ.

Σιγουρα θα το πουν,ειναι παγια τακτικη.......

Οταν τελειωνουν οι εγκυκλοπαιδικες δικαιολογιες τοτε λενε αυτο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι όλα αυτά "έχουν νομοθετηθεί από τη ΝΔ" , αλλά δεν αφορούν ΚΑΝΕΝΑΝ προυπολογισμό και καμμία διακήρυξη του 2007, γιατί αποφασίστηκαν έκτακτα και για αυτόν τον λόγο (και για καμμια δεκαριά ακόμα) πήρε τον πούλο η ΝΔ.

Απλά η ένστασή μου είναι ότι πριν από 1 μόλις εβδομάδα το ΠΑΣΟΚ ισχυριζόταν ότι θα τα καταργήσει, αλλά έκανε την πάπια, όπως και θα κάνει και για πολλά άλλα στο μέλλον.

Για αυτό τους μαύρισα όλους την προηγούμενη Κυριακή με το άκυρό μου και θα συνεχίσω να το κάνω.

Ρε φιλάρα, όταν ανοίγεις το ταμείο και βλέπεις ότι στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους σου έχουν αφήσει οι προηγούμενοι 9 δισ. για να την βγάλεις μέχρι το τέλος του χρόνου τι κάνεις;;;;
9 δις δεν φθάνουν ούτε για στραγάλια.

Προφανώς θα πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα πριν να βγεις στην γύρα για δανεικά.

Ούτε μπορείς να πεις ότι θα αρχίσω να μαζεύω τους φόρους που μου χρωστάνε γιατί:
α) χρειάζεται μία αναδιάρθρωση του μηχανισμού που μέχρι τώρα απέδειξε στην πράξη ότι δεν μπορεί να μαζέψει τους φόρους
β) δεν υπάρχει καθόλου ρευστό στην αγορά. Από που να τα πάρεις;;

(Εγώ πιστεύω ότι η έκτακτη εισφορά ήταν σωστό μέτρο υπό την προϋπόθεση ότι θα παρέμεινε έκτακτη. Με το ΕΤΑΚ διαφωνώ αλλά θα πρέπει να βρεθούν και τα αίτια γιατί ο ΦΜΑΠ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα έσοδα. Δεν μου αρκεί να λέει ο Παπαθανασίου ότι δεν απέδωσε και για αυτό βάζουμε άλλον φόρο που να τους πιάνει όλους. Γιατί δεν απέδωσε ρε μεγάλε;;; )

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
(Εγώ πιστεύω ότι η έκτακτη εισφορά ήταν σωστό μέτρο υπό την προϋπόθεση ότι θα παρέμεινε έκτακτη.

πούτσες μπλε...
πιο σωστό μέτρο ρε;
να τα ξαναπαίρνεις απο αυτούς που τα έχεις πάρει χοντρά επειδή από κάποιους μπάσταρδους δεν τα παίρνεις ποτέ;
γαμώ την ισότητά σας και το σύνταγμά σας ρε.
Δεν είναι εισφορά αυτό.
Επιβράβευση στη φοροδιαφυγή είναι.
Αιντε με σύγχυσες πρωινιάτικα.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Με το ΕΤΑΚ διαφωνώ αλλά θα πρέπει να βρεθούν και τα αίτια γιατί ο ΦΜΑΠ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα έσοδα. Δεν μου αρκεί να λέει ο Παπαθανασίου ότι δεν απέδωσε και για αυτό βάζουμε άλλον φόρο που να τους πιάνει όλους. Γιατί δεν απέδωσε ρε μεγάλε;;;

τα αίτια τα είπε καθαρά. μη υπαρξη περιουσιολογίου.. θα μου πείς γιατί δεν υπήρχε? απάντηση διότι δεν υπήρχε κτηματολόγιο.. και γιατί δεν υπήρχε κτηματολόγιο? διότι η προσπάθεια που ξεκίνησε επί Βασούλας πήγε στράφικαι η προσπάθεια Σουφλιά συνάντησε αντίδραση.. και τι πρέπει να γίνει? εεε τώρα με τον ΕΤΑΚ σχηματίστηκε ένα υποτυπώδες περιουσιολόγιο οπότε και ΕΤΑΚ θα έχουμε και ΦΜΑΠ θα έχουμε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα αίτια τα είπε καθαρά. μη υπαρξη περιουσιολογίου.. θα μου πείς γιατί δεν υπήρχε? απάντηση διότι δεν υπήρχε κτηματολόγιο.. και γιατί δεν υπήρχε κτηματολόγιο? διότι η προσπάθεια που ξεκίνησε επί Βασούλας πήγε στράφικαι η προσπάθεια Σουφλιά συνάντησε αντίδραση.. και τι πρέπει να γίνει? εεε τώρα με τον ΕΤΑΚ σχηματίστηκε ένα υποτυπώδες περιουσιολόγιο οπότε και ΕΤΑΚ θα έχουμε και ΦΜΑΠ θα έχουμε...

ε βέβαια πήγε στράφι η προσπάθεια του Σουφλιά...
γιατί την επιδότηση από την ΕΕ την έφαγαν τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και οι κύριοι δικοί σου αντί να βρούν πού πήγαν τα λεφτά και να τα πάρουν πίσω βρήκαν την εύκολη λύση να πλερώσει πάλι ο μαλάκας ο πολίτης.
Κοινώς μας απέδειξε για άλλη μια φορά η ΝουΔούλα τη μηδενική ανοχή στη διαφθορά.......

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ε βέβαια πήγε στράφι η προσπάθεια του Σουφλιά...
γιατί την επιδότηση από την ΕΕ την έφαγαν τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και οι κύριοι δικοί σου αντί να βρούν πού πήγαν τα λεφτά και να τα πάρουν πίσω βρήκαν την εύκολη λύση να πλερώσει πάλι ο μαλάκας ο πολίτης.
Κοινώς μας απέδειξε για άλλη μια φορά η ΝουΔούλα τη μηδενική ανοχή στη διαφθορά.......

είναι γνωστό ποιοί τα πήραν και ότι είχε παραγραφεί ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είναι γνωστό ποιοί τα πήραν και ότι είχε παραγραφεί ...

αυτά ρε μαλάκες όταν τα γράφετε τα λέτε σοβαρά;
τι σχέση έχει το ποινικό με τα χρήματα του κράτους;
τα πήραν ή δεν τα πήραν;

Πώς ρε μαλάκα βγάζουν προεδρικά διατάγματα με διορισμούς με ονοματεπώνυμα;
Κόψε την πρέζα.
Αυτά στα ζώα που δεν κατέχουν και δεν γνωρίζουν.
Με προεδρικό διάταγμα κατάσχεση. Κατευθείαν.
Στη Γερμανία εάν χρωστάς 100 Ευρώ στο Δημόσιο, εάν δεν τα πλερώσεις δε φεύγεις από το αστυνομικό τμήμα....

Τεσπα, με τέτοιους μαλάκες να δικαιολογούν μονιμως τις συμμορίες και τα αδικαιολόγητα μια ζωή η χώρα μπουρδέλο θα μείνει.
Γιατί πολύ απλά είναι μπουρδέλο οι άνθρωποι και η νοοτροπία τους.
Ακου είχε παραγραφεί και δεν μπορουσαν να πάρουν τα χρήματα πίσω..........

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Aν οι πολιτες ειχαν τη στοιχoιωδη αντιληψη θα καταλαβαιναν οτι κριση στην Ελλαδα δεν υπηρξε ποτε!
Δεν εχουμε καμια βαρια βιομηχανια.
Κοινως' δεν παραγουμε τιποτα!

Aπλως ηταν το ιδανικο παραμυθακι που θα ξελασπωνε τους πολιτικους.
-----------------------------------------------------------------------------

Τι περιμενεις απο λαο που αγαπαει τους κληρονομους!
Που ψηφιζει χωρις κανενα κριτηριο,ψηφιζουν οπως λεμε....Ολυμπιακος η΄ Παναθηναικος.

Και αλλα πολλα..........

Υπηρχε και υπαρχει μια μονιμη κριση απλα με την πιστωτικη ΔΕΝ μπορει να δανειστει το κρατος !!!!

Τεσπα οποιος δεν πιστευει οτι υπαρχει κριση ας κανει μια βολτα στα μαγαζια της γειτονιας του!! Το ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ δεν ειναι καποια αλυσιδα !!!

Εγω συμφωνω με την φορολογηση των ακινητων και των υψηλων εισιδηματων . Οι χαμηλοεισοδηματιες εχουν λιωσει στον εμμεσ φορο και στην ΦαΠΑ!!!

Το να βαφτιζουμε κατι μαγαζακια φοροφυγαδες θυμιζει το ανεκδοτο με το ξενοδοχειο !! πανε να μας φορολοφησουν επειδη δηθεν μπορουμε να φοροδιαφυγουμε !!

Ειναι σαν να σε χωριζει η γυναικα σου επειδη σου σηκώνεται (αρα μπορεις να ξενοπηδηξεις)!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αυτά ρε μαλάκες όταν τα γράφετε τα λέτε σοβαρά;
τι σχέση έχει το ποινικό με τα χρήματα του κράτους;
τα πήραν ή δεν τα πήραν;

Πώς ρε μαλάκα βγάζουν προεδρικά διατάγματα με διορισμούς με ονοματεπώνυμα;
Κόψε την πρέζα.
Αυτά στα ζώα που δεν κατέχουν και δεν γνωρίζουν.
Με προεδρικό διάταγμα κατάσχεση. Κατευθείαν.
Στη Γερμανία εάν χρωστάς 100 Ευρώ στο Δημόσιο, εάν δεν τα πλερώσεις δε φεύγεις από το αστυνομικό τμήμα....

Τεσπα, με τέτοιους μαλάκες να δικαιολογούν μονιμως τις συμμορίες και τα αδικαιολόγητα μια ζωή η χώρα μπουρδέλο θα μείνει.
Γιατί πολύ απλά είναι μπουρδέλο οι άνθρωποι και η νοοτροπία τους.
Ακου είχε παραγραφεί και δεν μπορουσαν να πάρουν τα χρήματα πίσω..........

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

καλά ωρες ώρες (τις περισσότερες) είσια και πολύ καμένος...που ρε ακούστηκε κατάσχεση με προεδρικό διάταγμα? στηνβ φεουδαρχία ζούμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
πούτσες μπλε...
πιο σωστό μέτρο ρε;
να τα ξαναπαίρνεις απο αυτούς που τα έχεις πάρει χοντρά επειδή από κάποιους μπάσταρδους δεν τα παίρνεις ποτέ;
Δεν είναι εισφορά αυτό.
επιτέλους είπες και κατι σωστο!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά ωρες ώρες (τις περισσότερες) είσια και πολύ καμένος...που ρε ακούστηκε κατάσχεση με προεδρικό διάταγμα? στηνβ φεουδαρχία ζούμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε
πάμε για να μάθεις.
Το ποινικό χρεών και η παραγραφή του αδικήματος ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Το κατάλαβες ή να σε πάμε σε κανένα δικηγόρο να σου κάνει μάθημα;

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Άσχετο. Ακούω στη ΝΕΤ - το πρώτο ταξίδι αστραπή στη Λευκωσία πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και δυσκολεύομαι να το πιστέψω. :cheesy:

Γιατρέ μου, είμαι άρρωστος? :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άσχετο. Ακούω στη ΝΕΤ - το πρώτο ταξίδι αστραπή στη Λευκωσία πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και δυσκολεύομαι να το πιστέψω. :cheesy:

Γιατρέ μου, είμαι άρρωστος? :2funny: :2funny:

εγώ είμαι άρρωστος ή οντως τα ποστάρεις 2 φορές;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.697
Πόντοι
3.715
Aν οι πολιτες ειχαν τη στοιχoιωδη αντιληψη θα καταλαβαιναν οτι κριση στην Ελλαδα δεν υπηρξε ποτε!
Δεν εχουμε καμια βαρια βιομηχανια.
Κοινως' δεν παραγουμε τιποτα!

Aπλως ηταν το ιδανικο παραμυθακι που θα ξελασπωνε τους πολιτικους.

και θα εξασφάλιζε, αύξανε την κερδοφορία των τραπεζών...οι οποίες για κάποιο αδιευκρίνιστο κι ανώμαλο λόγο, παρουσιάζονται ως ο αναπτυξιακός μοχλός της χώρας.
(τσεκάρετε τα ετήσια κέρδη τους στην ''κρίση'' να δείτε ποσοστά)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
πούτσες μπλε...
πιο σωστό μέτρο ρε;
Δεν είναι εισφορά αυτό.

Νομίζω ότι θα σε προτείνω και για Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών.
Να σε βλέπει ο Παπακωνσταντίνου και να βγάζει σπυράκια.

Ρε εσύ, το είπαμε:έκτακτες περιστάσεις έκτακτη εισφορά.
Δεν είναι δυνατόν να ζητάς εξάλειψη όλων των φορολογικών αδικιών την στιγμή που επίκειται ανασκολοπισμός.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Υπηρχε και υπαρχει μια μονιμη κριση απλα με την πιστωτικη ΔΕΝ μπορει να δανειστει το κρατος !!!!

Τεσπα οποιος δεν πιστευει οτι υπαρχει κριση ας κανει μια βολτα στα μαγαζια της γειτονιας του!! Το ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ δεν ειναι καποια αλυσιδα !!!

Nαι........
Σαφως υπαρχει προβλημα στην αγορα (σε ορισμενους κλαδους) και στην ρευστοτητα κλπ κλπ..........
Αλλα δεν σχετιζεται με την 'παγκοσμια' κριση,οφειλεται σε αλλους παραγοντες

Με προφαση την κριση ομως φοβισαν τον κοσμο και επιδεινωθηκαν τα πραγματα.
Ειχαν κανει θεμα ακομα και τις καταθεσεις........

Και τα γνωστα γελοια θεματα.......
Τωρα με την κριση......τρωμε λιγοτερο,πινουμε λιγοτερο,κανουμε σεξ λιγοτερο και αλλα τετοια.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Νομίζω ότι θα σε προτείνω και για Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών.
Να σε βλέπει ο Παπακωνσταντίνου και να βγάζει σπυράκια.

Ρε εσύ, το είπαμε:έκτακτες περιστάσεις έκτακτη εισφορά.
Δεν είναι δυνατόν να ζητάς εξάλειψη όλων των φορολογικών αδικιών την στιγμή που επίκειται ανασκολοπισμός.

ποιές είναι οι έκτακτες περιστάσεις ρε;
οι προσλήψεις χιλιάδων κομματόσκυλων;
ασε με τώρα πρωινιάτικα....
30 χρόνια έκτακτες περιστάσει έχει η Ελλάδα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom