Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
[size=17pt]STRATFOR[/size]:[size=15pt]η σοσιαλιστική νίκη στην Ελλάδα περιορίζει τις πιθανότητες οικονομικής ανάκαμψης! [/size]

Κατά τη σχετική ανάλυση, το καίριο ερώτημα είναι «κατά πόσον η νέα κυβέρνηση θα 'ναι σε θέση να περικόψει τις δαπάνες και να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα, σύμφωνα με τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ» και «στο κατά πόσον η Ελλάδα θα 'ναι σε θέση να βρει τα χρήματα -τα 3 δισ. ευρώ που έχει δεσμευθεί το ΠΑΣΟΚ- λόγω της αδύνατης πιστοληπτικής της ικανότητας.
Μπαρντόν; Τώρα γίνανε 3 δις Ευρώ;;
Εδώ ο Στέκας μας έλεγε ότι πρόκειται για 10 - 12 δις που θα πρέπει να βρει το ΠΑΣΟΚ για να εφαρμόσει το πρόγραμμα του.

Αδύνατη πιστοληπτική ικανότητα;;
Αυτό από που βγαίνει; Ενώ ο Παπαθανασίου είχε δυνατή πιστοληπτική ικανότητα και τα έβρισκε τα λεφτά.....

Ολα αυτά σημαίνουν, κατά τις πρώτες αυτές έγκυρες εκτιμήσεις Αμερικανών, πως η Ελλάδα «ως επί του πλείστον, θα περιοριστεί σε ιδιωτικούς επενδυτές για να βρει τα χρήματα που χρειάζεται για οικονομική ανάκαμψη, μιας και η πιθανότητα η Ε.Ε. να τους βγάλει από την κατάσταση αυτή, έχει περιοριστεί λόγω της σοσιαλιστικής νίκης»
Κουκουρίκου. Έγκυροι αναλυτές;;;
Ποίοι είναι οι ιδιώτες επενδυτές που θα έρθουν να επενδύσουν; Και δηλαδή επί ΝΔ η ΕΕ θα μας έβγαζε από την κρίση;

Ήθελα να ξέρω. Πληρώνονται για να τα γράφουν αυτά;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μπαρντόν; Τώρα γίνανε 3 δις Ευρώ;;
Εδώ ο Στέκας μας έλεγε ότι πρόκειται για 10 - 12 δις που θα πρέπει να βρει το ΠΑΣΟΚ για να εφαρμόσει το πρόγραμμα του.

Αδύνατη πιστοληπτική ικανότητα;;
Αυτό από που βγαίνει; Ενώ ο Παπαθανασίου είχε δυνατή πιστοληπτική ικανότητα και τα έβρισκε τα λεφτά.....
Κουκουρίκου. Έγκυροι αναλυτές;;;
Ποίοι είναι οι ιδιώτες επενδυτές που θα έρθουν να επενδύσουν; Και δηλαδή επί ΝΔ η ΕΕ θα μας έβγαζε από την κρίση;

Ήθελα να ξέρω. Πληρώνονται για να τα γράφουν αυτά;

Δεν νομίζω ότι έχω αναφέρει πουθενά πόσα δις € θα πρέπει να βρει το ΠΑΣΟΚ για να εφαρμόσει το πρόγραμμα του, διότι απλά και το ίδιο δεν γνωρίζει ποιο ακριβώς πρόγραμμα θα ακολουθήσει.

Όσο για το άρθρο, έχει κάποιες σωστές απόψεις αλλά είναι εκτιμήσεις και μόνο.

Το ότι είναι χαμηλή η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας μας είναι γνωστό, για αυτό και δανειζόμαστε συνεχώς με δυσμενείς όρους (υψηλά επιτόκια). 

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Σημβουλη προς Πασοκους και ΔΥ γενικότερα !! 

Οταν διαβαζουμε αυτα δεν τα αμφισβητουμε απλα λεμε για ξενα κεντρα που θα θελουν να αποσταθεροποιησουν την χωρα και να αμφισβητησουν τα συνορα της ελληνικης επικρατειας  !!

Τραβας μετα μια παρόλα οπου αναφερεις λιγο σοσιαλισμο - λιγο Ελλαδα - λιγο θρησκεια και εκτος απο την δικη σου θεση εξααφαλιζεις και μια 6μηνη συμβαση για ενα δικο σου σε Δημο ή Υπουργειο !

Φαντασου να σε διορισουν με μεσο στο Υπουργειο Διαφανειας  :2funny: :2funny:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μαγκες  πιστευω οτι πλεον πασοκοι και νεοδημοκρατες καθαροι δεν υπαρχουν,,,συμπαθουντες θα τους λεγαμε καλυτερα...εμενα πχ ο Λοβερδος μου κανει για σκληρή  δεξια φάτσα...ακαμπτη...ενω πχ ο Μανώλης ο παραιτηθεις για Κουμουνι που εμοιαζε με τη καλη τη λαικη έννοια.... :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μαγκες  πιστευω οτι πλεον πασοκοι και νεοδημοκρατες καθαροι δεν υπαρχουν,,,συμπαθουντες θα τους λεγαμε καλυτερα...εμενα πχ ο Λοβερδος μου κανει για σκληρή  δεξια φάτσα...ακαμπτη...ενω πχ ο Μανώλης ο παραιτηθεις για Κουμουνι που εμοιαζε με τη καλη τη λαικη έννοια.... :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα το πήρες χαμπάρι?Στην πολιτική να δεις πόσο διαφέρουν!!! :2funny:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
παρασυρθηκα επειδη διαβαζα καποιον που ελεγε συμβουλη προς πασοκους...και λεω σε ποιους να αναφερεται....νομιζω οτι ο κοσμος ξυπνησε ή τελος παντων...αντε οκ..απλα εστω..δεν κοιμαται με 100  :2funny: οπως παλια...σημερα ψηφιζει Πασοκ..αυριο Λαος μεθαυριο ΝΔ κοκ...οποτε το μονο σιγουρο ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ...οτι λες σημερα...ειναι αμφιβολο οτι θα ισχυει και αυριο για την πολιτικη... :think: :think: :think: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
εμενα πχ ο Λοβερδος μου κανει για σκληρή  δεξια φάτσα...ακαμπτη...
Η classic δεξια φατσα ειναι τυπου Καραμανλης Β',Καμμενος,Βαρβιτσιωτακι...ευτραφεις και χωρις ρυτιδες.
Στανταρ δεξιος ειναι επισης ο Στυλιανιδης με το καλοθρεμμενο(παντα!)τραμπουκε υφος.
Τον Λοβερδο δεν τον γουσταρω φυσιογνωμικα,αλλα δεν μου κανει για δεξιος-ειναι αδυνατος.
ενω πχ ο Μανώλης ο παραιτηθεις για Κουμουνι που εμοιαζε με τη καλη τη λαικη έννοια.... :2funny: :2funny: :2funny:
Λουμπενιζει λιγο,αλλα συμφωνω.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Syrianna (ταινία)
Έχει ένα σημείο που ένα τυπάκι μιλάει για την διαφθορά.
Δοκίμιο για πολύ σκέψη λέμε...

Εγω καταλαβα Sirina ( Films)  και λεω ακομα και στις τσοντες για την διαφθορα μιλάνε  :2funny: :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ρε ασε τον LOVE-ερδο!

Καλα ποσες γυναικες μπηκαν υπουργοι κλπ........

Παιζει να ειναι πιο πολλες οι γυναικες υπουργοι!

Η καθε κυρατσα και απο ενα υπουργειο!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τον Λοβερδο δεν τον γουσταρω φυσιογνωμικα,αλλα δεν μου κανει για δεξιος-ειναι αδυνατος.Λουμπενιζει λιγο,αλλα συμφωνω.
Αρχές Δεκέμβρη στην κηδεία του συχωρεμένου του Παπαδόπουλου είμαι στο Χίλτον της Κύπρου και κάνω τσεκιν...

Γράφω στη ρεσεπσιόν κλπ κλπ....
Γυρίζω και τσουπ φάτσα κάρτα Γιωργάκης και Λοβέρδος.
Ο Γιώργος με προσεγγίζει μόνος του, φεύγει απ την ομήγυρη των ΠΑΣΟΚατζήδων μου σκάει χαμόγελο με χαιρετάει δια χειραψίας ρωτώντας εάν είμαι καλά κλπ...
Βλέποντας την κίνηση του Γιώργκος και ενω είχα σκοπό να τους γράψω στα πελέ μου λέω πανε ρε γάιδαρε να πεις ένα γεια στα παλλουκάρια... Εδώ ολόκληρος προεδρας της Αξιωματικής σε χαιρέτησε μη νιώσουν και παρακατιανοί οι λοιποί παρατρεχάμενοι..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Χατιρετώ την ομήγυρη, όλοι λένε γεια με το ζόρι. Ο Λοβέρδος με κοιτάει, παίρνει ύφος 100 καρδιναλίων και δεν χαιρετάει καν. Γυρίζοντας βρίζω στα ρώσσικα και ανεβαίνω στις σουίτες με το ασανσούρ.
Αμα τον ξανασυναντήσω θα του εξηγήσω τι του είπα στα ρώσσικα....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Χατιρετώ την ομήγυρη, όλοι λένε γεια με το ζόρι. Ο Λοβέρδος με κοιτάει, παίρνει ύφος 100 καρδιναλίων και δεν χαιρετάει καν. Γυρίζοντας βρίζω στα ρώσσικα και ανεβαίνω στις σουίτες με το ασανσούρ.
Αμα τον ξανασυναντήσω θα του εξηγήσω τι του είπα στα ρώσσικα....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Γαμώ την ιθαγένειά σου μέσα γαμώ, κωλο-έλληνα????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αρχές Δεκέμβρη στην κηδεία του συχωρεμένου του Παπαδόπουλου είμαι στο Χίλτον της Κύπρου και κάνω τσεκιν...

Ο Γιώργος με προσεγγίζει μόνος του, φεύγει απ την ομήγυρη των ΠΑΣΟΚατζήδων μου σκάει χαμόγελο με χαιρετάει δια χειραψίας ρωτώντας εάν είμαι καλά κλπ...

το περιμενα απο το Γιωργο
ετσι ευγενης ειναι με ολους!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Καλα ποσες γυναικες μπηκαν υπουργοι κλπ........

Παιζει να ειναι πιο πολλες οι γυναικες υπουργοι!

Η καθε κυρατσα και απο ενα υπουργειο!
Να υποθέσω ότι δεν πολυ-γουστάρεις, ε? :rolleyes:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
αφού δεν είσαι παιδί..γιατί κανεις παιδιάστικες ερωτήσεις?

Γιατί άμα είναι έτσι είμαι σε λάθος επάγγελμα.
Θα έπρεπε να γινόμουν "αναλυτής" και να γράφω (επί πληρωμή φυσικά) βαθυστόχαστες γεωπολιτικές "αναλύσεις".

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
... βοήθησε όμως η τηλεόραση - άπειρες εμφανίσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom