Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε παιδιά, που χάθηκε ο anatolΔΕΝgami;
Λέτε να έκανε χαρακίρι το βράδυ της Κυριακής; :2funny:

Ε, με κάποιο άλλο nick θα μπαίνει.

Σήμερα εμφανίστηκαν 1-2 άλλα ξεχασμένα nicknames από τις εφεδρείες.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ότι κι αν λένε οι πικραμένοι εδώ μέσα, εγώ βλέπω φρεσκάδα, ανανέωση & εκπλήξεις που πολύ σπάνια βλέπουμε. Επιτέλους καταργήθηκε η ρόμπα που λεγόταν Μακεδονίας-Θράκης και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να φύγει και η άλλη ξεφτίλα λέξη από το Παιδείας - βλέπε Θρησκευμάτων.

Η στάση των Οικολόγων είναι ακατανόητη και θα το πληρώσουν (άκουγα τον Καφετζόπουλο να προσπαθεί να δικαιολογήσει τον Χρυσόγελο με κάτι :jerking:). Επίσης η 1η σκληρή δήλωση ΚΚΕ για τη σύνθεση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ήταν εκτός τόπου και χρόνου ως συνήθως καθώς και τα σχόλια ΝΔ-λάος για την απώλεια του Υπ. Μακε-Θρα για να το θέσω κομψά, γελοιότητες.

Μιλούσαν τα γαλάζια μουλάρια για περιορισμό της σπατάλης στο δημόσιο, επανίδρυση του κράτους και λοιπά παπάρια, τώρα βλέπουμε κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση από τον αντίπαλο και μου κάνουν δηλώσεις αποπροσανατολισμού κοιτώντας λοξά (και σωστά ίσως) στην αγράμματα μάζα των Νεοελλήνων που δεν έχει ούτε μνήμη, αλλά ούτε κρίση.

Ας συνεχίσουν έτσι και θα έχουμε άλλα 20 χρόνια ΠΑΣΟΚ - με τις υγείες σας Νεοδημοκράτες και καλά μυαλά. :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ότι κι αν λένε οι πικραμένοι εδώ μέσα, εγώ βλέπω φρεσκάδα, ανανέωση & εκπλήξεις που πολύ σπάνια βλέπουμε. Επιτέλους καταργήθηκε η ρόμπα που λεγόταν Μακεδονίας-Θράκης και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να φύγει και η άλλη ξεφτίλα λέξη από το Παιδείας - βλέπε Θρησκευμάτων.

Η στάση των Οικολόγων είναι ακατανόητη και θα το πληρώσουν (άκουγα τον Καφετζόπουλο να προσπαθεί να δικαιολογήσει τον Χρυσόγελο με κάτι :jerking:). Επίσης η 1η σκληρή δήλωση ΚΚΕ για τη σύνθεση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ήταν εκτός τόπου και χρόνου ως συνήθως καθώς και τα σχόλια ΝΔ-λάος για την απώλεια του Υπ. Μακε-Θρα για να το θέσω κομψά, γελοιότητες.

Μιλούσαν τα γαλάζια μουλάρια για περιορισμό της σπατάλης στο δημόσιο, επανίδρυση του κράτους και λοιπά παπάρια, τώρα βλέπουμε κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση από τον αντίπαλο και μου κάνουν δηλώσεις αποπροσανατολισμού κοιτώντας λοξά (και σωστά ίσως) στην αγράμματα μάζα των Νεοελλήνων που δεν έχει ούτε μνήμη, αλλά ούτε κρίση.

Ας συνεχίσουν έτσι και θα έχουμε άλλα 20 χρόνια ΠΑΣΟΚ - με τις υγείες σας Νεοδημοκράτες και καλά μυαλά. :rolleyes:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

καλημέρα πριστινάκο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έλα πριστίν.....
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ο Κώστα Καραμανλής ανακοίνωσε, την Τετάρτη, πως το έκτακτο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου με μοναδικό αντικείμενο διαβούλευσης την εκλογή του διαδόχου του -ή της διαδόχου του.

Σύμφωνα με το Βήμα, η κίνηση αυτή ελήφθη από ορισμένα στελέχη της ΝΔ ως «χείρα βοηθείας» προς την Ντόρα Μπακογιάννη, [size=14pt]η οποία είναι η μόνη από τους επίδοξους διαδόχους που είχε αποφύγει να τοποθετηθεί δημοσίως επί της προτάσεως για ανοιχτό συνέδριο, επισημαίνοντας, αντιθέτως, στις κατ' ιδίαν συζητήσεις της τον κίνδυνο έντασης των εσωκομματικών αντιπαραθέσεων σε περίπτωση που το κόμμα της επέλεγε ανοιχτή διαδικασία. [/size]Δήλωνε όμως ταυτόχρονα ότι αν αποφασιστεί τροποποίηση του Καταστατικού δεν θα είχε αντίρρηση.

ε ρε συμμορία που πέφτειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
έλα πριστίν.....
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ο Κώστα Καραμανλής ανακοίνωσε, την Τετάρτη, πως το έκτακτο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου με μοναδικό αντικείμενο διαβούλευσης την εκλογή του διαδόχου του -ή της διαδόχου του.

Σύμφωνα με το Βήμα, η κίνηση αυτή ελήφθη από ορισμένα στελέχη της ΝΔ ως «χείρα βοηθείας» προς την Ντόρα Μπακογιάννη, [size=14pt]η οποία είναι η μόνη από τους επίδοξους διαδόχους που είχε αποφύγει να τοποθετηθεί δημοσίως επί της προτάσεως για ανοιχτό συνέδριο, επισημαίνοντας, αντιθέτως, στις κατ' ιδίαν συζητήσεις της τον κίνδυνο έντασης των εσωκομματικών αντιπαραθέσεων σε περίπτωση που το κόμμα της επέλεγε ανοιχτή διαδικασία. [/size]Δήλωνε όμως ταυτόχρονα ότι αν αποφασιστεί τροποποίηση του Καταστατικού δεν θα είχε αντίρρηση.

ε ρε συμμορία που πέφτειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Άδικα αφισοκολλούσαμε και κουνούσαμε σημαίες μικροί  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :grin: :grin:
Αυτό που ανέβασες είναι ο επικήδειος της ΝΔ  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.123
Πόντοι
22.785
Υπαρχουν απλες, απλουστατες κινησεις στην Ελλαδα  :think:
που αν γινουν μπορουν να προσφερουν πολυ αυξημενη ευημερια και ποιοτητα ζωης.  :rockon:
Δεν γινονται σημερα, λογω εν μερει αντιδρασεων μικρων
οργανωμενων ομαδων, αδρανειας αλλα και εν μερει λογω χαμηλων ικανοτητων μερικων πολιτικων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ειναι τυχαιο, ατομα που ειναι αρκετα εντιμα και ικανα συχνα (εκτος εξαιρεσεων) δεν ασχολουνται με την πολιτικη.
Αυτο ειναι αντιθετο με την εννοια της δημοκρατιας, το να ιδιωτευεις στην αρχαια ελλαδα ηταν τοσο λαθος που ο ιδιωτης κατηντησε να ειναι βρισια σε ολες τις λατινογενεις γλωσσες!!!!!!!!!!
Οπως ειπε η Αϋν Ραν-ντ πρεπει να ασχολουμαστε με την πολιτικη, για να μην κυριαρχουν σε αυτην τα καθαρματα και οι αναξιοι......................

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.123
Πόντοι
22.785
Ακου persona.............
Ειμαι στο εκλογικο κεντρο και περιμενω για να ψηφισω.
Και γινεται ενα σκηνικο με εναν παππου που βαριεμαι να περιγραψω.
Τεσπα καθυστερει κανα πενταλεπτο τη διαδικασια..................
Σε καποια φαση ενω το σκηνικο ειχε ξεκινησει με το που μπηκα και ειχε περασει κανα διλεπτο που εκτυλισσοταν, μπαινουν να ψηφισουν 2 κοπελιες καπου στα 25-28.
Ενα λεπτο μετα και ενω ακομα δεν ειχε τελειωσει η ολη φαση με τον παππου νευριασμενες σηκωνονται φευγουν και η μια λεει "αντε μωρε εμεις φταιμε που ηρθαμε"
Σιγα μωρη σε αναγκασε κανενας;;;;;;;;;;;;;;
Καποτε σκοτωθηκαν εκατομυρια για να χεις αυτο το δικαιωμα εσυ σημερα μωρη καριολα.
Και μην μου πης απο αποψη, δεν θα χαν ερθει καν αμα ηταν ετσι................

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ακου persona.............
Ειμαι στο εκλογικο κεντρο και περιμενω για να ψηφισω.
Και γινεται ενα σκηνικο με εναν παππου που βαριεμαι να περιγραψω.
Τεσπα καθυστερει κανα πενταλεπτο τη διαδικασια..................
Σε καποια φαση ενω το σκηνικο ειχε ξεκινησει με το που μπηκα και ειχε περασει κανα διλεπτο που εκτυλισσοταν, μπαινουν να ψηφισουν 2 κοπελιες καπου στα 25-28.
Ενα λεπτο μετα και ενω ακομα δεν ειχε τελειωσει η ολη φαση με τον παππου νευριασμενες σηκωνονται φευγουν και η μια λεει "αντε μωρε εμεις φταιμε που ηρθαμε"
Σιγα μωρη σε αναγκασε κανενας;;;;;;;;;;;;;;
Καποτε σκοτωθηκαν εκατομυρια για να χεις αυτο το δικαιωμα εσυ σημερα μωρη καριολα.
Και μην μου πης απο αποψη, δεν θα χαν ερθει καν αμα ηταν ετσι................

ξανά

γάματα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.123
Πόντοι
22.785
Γεια σου μωρακι μου .. τα λεμε  :tooth: :tooth: :tooth: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Άγαπητή Ροζαλία...........
Κοίτα, γενικά, αυτό που πιστεύω για το ΛΑ.Ο.Σ. είναι ότι είναι μια επικοινωνιακή φούσκα.
Μια επικοινωνιακή φούσκα, που στηρίζεται σε έναν αρκετά έξυπνο άνθρωπο  :think:που ιδεολογικά/πολιτικά/κομματικά έχει σαν χώρο έκφρασης την άκρα δεξιά.
Άσχετα με το πασπάλισμα (που έτσι κι αλλιώς κάθε κόμμα τέτοιου είδους) χρειάζεται και καλλιεργεί. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang:

Τώρα, by default, κανένα ακροδεξιό κόμμα, πότε στην Ιστορία της πολιτικής και του κόσμου, δεν έκανε καλό στην πατρίδα του................. :lheel: :lheel: :lheel:
Αυτό είναι γεγονός που δεν χωρά καμία αμφιβολία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άκου αμτζικούλα....

εχθές τα χωνα στα καλά παιδία που γράφουν εδώ μέσα της ψηλής κενωνίας,
ξέρεις τους κωλοπαιδαράδες του βολέματος με πτυχία στο ντιρί και μεταπτυχιακά στο χέσεξ του λονδίνου να μου λένε για τα αντιλαικά μέτρα της επαναφοράς του φόρου κληρονομιάς και της γονικής παροχής.......

Δλδ. ρε κωλοπαιδαράδες της καλής κοινωνίας λέω γω....
Η γονική παροχή των 50000 ευρώ σε περιουσία 1,5 εκατομμυρίου ευρώ είναι αντιλαικό μέτρο.......
Και βέβαια ΔΕΝ έχει προτεραιότητα το περίπου 50% του ελληνικού πληθυσμού που ζει κάτω, ή λίγο πάνω απ το όριο της φτώχειας.

Οταν έρχεται η ώρα της σωστής ανακατανομής πλούτου αρχίζει το κλαψομούνιασμα από το βόλεμα. Διαμαρτύρονται οι φραπεδάτοι για τη φορολογία που επιβάλλεται ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑ.......
Κοινως, είναι αντιλαικό να φορολογείται η περιουσία που δεν έσταξες ούτε ιδρώτα για να αποκτήσεις. Από την άλλη είναι λαικότατο να φορολογείται ο πολύτεκνος μισθωτός με συντελεστή 30% για εισόδημα άνω των μερικών χιλιάδων ευρώ....
Ο "ελεύθερος" μπορεί να αγοράζει με μαύρα καγιέν και να μην τρέχει τίποτα.... Βέβαια διαμαρτύρεται που θα πλερώσει 50 χιλιάρια για την περιουσία 1,5 μυρίου που αγόρασε με ΜΑΥΡΑ..........

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΕ.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Εμενα μου αρεσε που η υπουργος εμφανιστηκε στην ορκομωσια με σακιδιακι και keds αλλα απο την αλλη στον προεδρο πηγαινε και οχι στην Βυτινα εκδρομη!!!

Εκει που την λυπαμαι ειναι οταν θα την πήρε τηλεφωνο η μανα της τι θα ακουσε !!!! " :blahblah1: :blahblah1:πως πηγες ετσι στον πρόεδρο??? Ντρεπομαι την γειτονια, τι θα πει ο θειος σου"  κλπ κλπ και το αποκωρυφωμα "Υπουργειο βρηκες κανα γαμπρο θα δουμε πως θα βρεις να κανω και εγω ενα εγγονακι!!!!! Αλλα βεβαια αν πηγαινεις ετσι ντυμενη στον προεδρο ποιος θα σε θελει  :argue: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:"

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.123
Πόντοι
22.785
άκου αμτζικούλα....

εχθές τα χωνα στα καλά παιδία που γράφουν εδώ μέσα της ψηλής κενωνίας,
ξέρεις τους κωλοπαιδαράδες του βολέματος με πτυχία στο ντιρί και μεταπτυχιακά στο χέσεξ του λονδίνου να μου λένε για τα αντιλαικά μέτρα της επαναφοράς του φόρου κληρονομιάς και της γονικής παροχής.......

Δλδ. ρε κωλοπαιδαράδες της καλής κοινωνίας λέω γω....
Η γονική παροχή των 50000 ευρώ σε περιουσία 1,5 εκατομμυρίου ευρώ είναι αντιλαικό μέτρο.......
Και βέβαια ΔΕΝ έχει προτεραιότητα το περίπου 50% του ελληνικού πληθυσμού που ζει κάτω, ή λίγο πάνω απ το όριο της φτώχειας.

Οταν έρχεται η ώρα της σωστής ανακατανομής πλούτου αρχίζει το κλαψομούνιασμα από το βόλεμα. Διαμαρτύρονται οι φραπεδάτοι για τη φορολογία που επιβάλλεται ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑ.......
Κοινως, είναι αντιλαικό να φορολογείται η περιουσία που δεν έσταξες ούτε ιδρώτα για να αποκτήσεις. Από την άλλη είναι λαικότατο να φορολογείται ο πολύτεκνος μισθωτός με συντελεστή 30% για εισόδημα άνω των μερικών χιλιάδων ευρώ....
Ο "ελεύθερος" μπορεί να αγοράζει με μαύρα καγιέν και να μην τρέχει τίποτα.... Βέβαια διαμαρτύρεται που θα πλερώσει 50 χιλιάρια για την περιουσία 1,5 μυρίου που αγόρασε με ΜΑΥΡΑ..........

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΕ.

Δε χρειαζεται να αναλυσω διαφορα πραγματα τα εχεΙς  πη, με εχεις  καλυψει...
(δεν ειμαι και ο πιο καταλληλος να αναλυω για τα πολιτικα)

Απλα θελω να πω ενα πραγμα μεσα απο 2 στιχους που λεεϊ ο νοτης...
"Λυκοι θα υπαρχουν οσο υπαρχουν προβατα"
και
"δε παει πιο κατω πιασαμε πατο"

Οσο παμε και τους ψηφιζουμε καλα να παθουμε... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom