Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Αυτό το "BRAVO YORGO" θυμάστε με ποιά αφορμή βγήκε, ε;
μου το είπε σήμερα το πρωί μία από τις αγαπημένες μου cityτουρίστριες!
Αυτό το "BRAVO YORGO" θυμάστε με ποιά αφορμή βγήκε, ε;
Η έκφραση « Bravo Giorgos !» αποτελεί ειρωνική επιβράβευση φίλου ή όλης της παρέας σε Γιώργο ή Κώτσο, που λέει μια κοινοτοπία ως μεγάλη σοφία. Κατ' αντιστοιχία προς τα «Bravo Giorgos!» που επιδαψίλευαν σύσσωμοι Ευρωπαίοι, Τούρκοι κι Αμερικανοί στον Giorgos Παπανδρέου, απλά επειδή ήξερε να είναι ο άνθρωπος που έλεγε την κατάλληλη κοινοτοπία στην κατάλληλη στιγμή. Βλέπε πρώτο παράδειγμα για καλύτερη κατανόηση της φράσης.
Γιώργος:
- Πάντως, τελικά η Λίλιαν είναι πιο καυλωτική γκόμενα απ' την Λάουρα!
Μένιος:
- Bravo Giorgos ! Το βρήκες κι ας άργησες, μαλάκα!
διπλόχυσες;
αυτη διπλοχυσε μαλλον...δεν νομίζω....
για απορίες, απευθυνθείτε στην ίδια!
Μια άλλη εκδοχή είναι να τον έβαλε εκεί για να κυνηγάει τους νέους.Δεν μπορούσε να αφήσει τον Πάγκαλο έξω από την κυβέρνηση ούτε να του δώσει μικρό υπουργείο.Ο Πάγκαλος ικανοποιείται με αυτό που πήρε και δε θα μιλήσει για να μη φύγει.
όταν έρθει ο διορ-ισμός...μετά έρχεται εύκολα στο γραφείο που κάθεσαι και ο αυναν-ισμός...Εμενα με ανυσυχει οτι αρχισαμε να μιλαμε για "εθνικα" θεματα . Πολυ φοβαμαι οτι επειδη πηραμε τον κατηφορο του Διαλιανιδη για να μας αποπροσανατολισουν θα αρχισουμε τα εθνικα θεματα με τα FIR τηις υφαλοκριπιδες και τα Σκοπια !!
Θα βγαλει και η ΝΔουλα τον δικο της κερμιτ τον Σαμαρα να γαβγιζει για την Μακεδονια και την "υπερβαση" (τελικα τι εννουσε ο Αντωνακης με την υπερβαση ????) και θα περασουμε μια ομορφη τετραετια!!
ωραιος ο καπιταΙΣΜΟΣ ωραιος και ο σοσιαλΙΣΜΟΣ ωραιος και ο κουμουνΙΣΜΟΣ αλλα ο αγαπημενος μου -ΙΣΜΟΣ ειναι ο
[size=12pt]ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ [/size]
η οικονομία πήγε περίπατο;
σωστή κουβέντα.Το λέω και πάλι...
Μην κριτικάρετε προτού η νέα κυβέρνηση δώσει κάποια δείγματα γραφής και προτού έχουμε κάποια αποτελέσματα...
Προσωπικά θα περιμένω τις πρώτες 100 μέρες, άντε τον πρώτο χρόνο...Τότε γίνονται οι σοβαρές παρεμβάσεις και η χάραξη πολιτικής...
Τα βιογραφικά των περισσότερων μελών της κυβέρνησης είναι τουλάχιστον ενδιαφέροντα αν και ξέρω καλά πώς από μόνα τους δεν λένε κάτι...
Ο άνθρωπος φτιάχνει το βιογραφικό και όχι το αντίστοφο...
Λίγη υπομονή...
3 μέρες δεν απαιτούν ικανό χρονικό διάστημα κρίσης.
οι μέρες δεν μπορούν να απιατήσουν τίποτα.
Oι καιροί όμως συχνά απαιτούν δραστικά μέτρα
ναι 400 μέτρα ύπτιο......