Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Σωστός ο αρχηγός!...ωραίος και ο Τσίπρας!
ο κόσμος ψήφισε τα μη χείρων βέλτιστα δηλαδή ΠΑΣΟΚ...και όχι γιωργάκη
η παπαρήγα και ο καραμανλής το χαβά τους...χαμένοι οι συντηρητικοί!!!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ώπα ρε φασιστάκι, κατούρα και λίγο.
Δεν πας καλύτερα να βρεις τα φιλαράκια σου rafman, LUPO, sbl, και να κάνετε καμμιά αλαξοκωλιά μπας και παρηγορηθείτε;

Άντε μπράβο να μης μας σπας και τ'αρχίδια με τις μαλακίες σου.

Ρε συ παλι τα ιδια αρχισες βλητο ποσες φορες θα σου πω
οτι εισαι..μακακας

Αλαξοκωλιες κανεις μονο εσυ και ξερεις με ποιον....

Τι δεν ξερεις ?????

Συνημμένα

• PXwithAris.jpg
    PXwithAris.jpg
    88 KB · Εμφανίσεις: 23

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
βαζακι με βαζελινη θα παρει μαλλον τυπε :2funny:
τυπε μεσα στο βαζακι εχει το ειδικο υγρο απο τον αχελλωο που καθαριζει την σουφρα και την αναζογωνει.το ειχε και στο ντιμπειτ μαζι του,γιατι μετα πηγε για γυαλισμα. :2funny: :2funny: :2funny:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Αλ. Παπαρήγα: Δεν καταγράφηκαν στις κάλπες οι διεργασίες συνείδησης του λαού
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009, 01:05

Το εκλογικό αποτέλεσμα, που σηματοδοτεί βαριά ήττα της ΝΔ και νίκη του ΠΑΣΟΚ δεν καταγράφει στις κάλπες τις όποιες διεργασίες συνείδησεις πραγματοποιήθηκαν μέσα στο λαό όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ .

Η κ. Αλέκα Παπαρήγα επανέλαβε πως θα επιβεβαιώθει πολύ συντομα ότι έρχεται θύελλα αντιλαϊκών μέτρων, σημπληρώνοντας πως για το ΚΚΕ το αποτέλεσματα είναι αναντίστοιχο με την επιρροή που έχει μέσα στο λαό αλλά και με τη στάση του στους αγώνες.

Αναφερόμενη στη νίκη του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως εχουμε αλλαγή κυβέρνησης, αλλά δεν έχουμε αλλαγή πολιτικής, έχουμε αλλαγή του καπετάνιου.

Καταλήγοντας τόνισε πως το ΚΚΕ θα δουλέψει να έρθει στην επιφάνεια η διαχωριστική γραμμή «ή με την πλουτοκρατία ή με το λαό».

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Έσπασαν τα τηλέφωνα" του Γιώργου Παπανδρέου
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009, 03:12

Τηλεφώνημα δέχτηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, από τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα. Ο τελευταίος τον συνεχάρη για τη μεγάλη επιτυχία του στις εκλογές, και του ευχήθηκε τα καλύτερα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε τη σημασία των σχέσεων ΗΠΑ-Ελλάδας, και δήλωσε ότι προσβλέπει στην περαιτέρω συνεργασία με τον κύριο Παπανδρέου, σύμφωνα με την ανακοίνωση που του Λευκού Οίκου.

Θερμά συγχαρητήρια του προέδρου Νικολά Σαρκοζί προς τον Γιώργο Παπανδρέου

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, έστειλε τα "θερμά συγχαρητήριά" του στον Γιώργο Παπανδρέου, μετά τη μεγάλη νίκη του σοσιαλιστικού κινήματος, ΠΑΣΟΚ, στις γενικές εκλογές, με επιστολή του που δημοσιοποιήθηκε από το Μέγαρο των Ηλυσίων.

Ο Γάλλος πρόεδρος απέστειλε στον κ. Παπανδρέου "όλες τις ευχές του για επιτυχία στην εκπλήρωση της νέας αποστολής του".

Ο Σαρκοζί εκφράζει την "ευχή του για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε όλους τους τομείς, στην υπηρεσία μιας Ευρώπης, πιο ισχυρής, πιο ενωμένης και πιο αλληλέγγυας".

Συγχαρητήρια και από την Μαρτίν Ομπρί

Η πρώτη γραμματέας του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Μαρτίν Ομπρί, έκρινε ότι η νίκη του Γιώργου Παπανδρέου, επικεφαλής των Ελλήνων Σοσιαλιστών του ΠΑΣΟΚ στις γενικές εκλογές, αποτελεί "μια νέα ελπίδα κατακτήσεων για τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και Σοσιαλδημοκράτες".

Σε ανακοίνωσή της απευθύνει "εξ ονόματος των Γάλλων Σοσιαλιστών τις πιο θερμές ευχές προς τον Γιώργο Παπανδρέου και τους φίλους Έλληνες σοσιαλιστές, που το βράδυ της Κυριακής κατέκτησαν την πλειοψηφία των εδρών της Βουλής".

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλ. Παπαρήγα: Δεν καταγράφηκαν στις κάλπες οι διεργασίες συνείδησης του λαού
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009, 01:05

πετάχτε τη ρε μαλάκες στον Καιάδα........

Το τι μαλακίες έλεγαν χθες τα στελέχη του Καπα Καπα δεν περιγράφεται.....
ΚαθυστερημένοιΚαταστραμμένοιΕγκέφαλοι ρε πουστη μου.....

Διαλύστε το ρε μαλάκες το κωλομάγαζο...... Δεν τραβάει δε το βλέπετε;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Διαλύστε το ρε μαλάκες το κωλομάγαζο...... Δεν τραβάει δε το βλέπετε;

Έχω απορία, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς είναι δυνατόν το κκε να έχει πάντα το ίδιο ποσοστό; Δεν πεθαίνουν κάποιοι ψηφοφόροι του; Δεν φεύγουν μερικοί; Πώς γίνεται να έρχονται όσοι ακριβώς χρειάζονται για να έχει μια ζωή ίδιο ποσοστό ψηφοφόρων?  :think: :S :huh:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχω απορία, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς είναι δυνατόν το κκε να έχει πάντα το ίδιο ποσοστό; Δεν πεθαίνουν κάποιοι ψηφοφόροι του; Δεν φεύγουν μερικοί; Πώς γίνεται να έρχονται όσοι ακριβώς χρειάζονται για να έχει μια ζωή ίδιο ποσοστό ψηφοφόρων?  :think: :S :huh:

δεν έχει πάντα το ίδιο....
έχει περίπου το ίδιο......
συνήθως πάει σόι η μαλακία....
από παππού σε πατέρα και εγγόνια....
αυτό που λέμε ότι άλλοι κληρονομάνε περιουσία και άλλοι μαλακία.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πανεύκολο - το έχω αναλύσει εμπεριστατωμένα. :rolleyes: Είναι θέμα παράδοσης - πάει από γενιά σε γενιά, όπως αφήνει το σπίτι ο μπαμπάς στην κόρη όταν φεύγει.

Έτσι και η παρακαταθήκη του ΚΚΕ - πάσα γίνεται. Δεν παίζει ρόλο αν έχει γαμηθεία η παγκόσμια οικονομία από το τραπεζικό κραχ ή αν πέσει το τοίχος στο Βερολίνο.

Το ΚΚΕ έχει στάνταρ ποσοστό - όπως οι πωλήσεις του Νταλάρα ένα πράμα.

Καλημέρα boobie με τον πράσινο pepito. :-* :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Λεθ?  :think:

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό, μερσί  :-* :-*

Για το καλό του ελπίζω να μην προωθεί την αντισύλληψη και να στηρίζει έντονα τη μάχη κατά της υπογεννητικότητας στις συνελεύσεις του  :rockon:

Edit:  :2funny: :2funny: :2funny: καλημερα πριθτιν

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πανεύκολο - το έχω αναλύσει εμπεριστατωμένα. :rolleyes: Είναι θέμα παράδοσης - πάει από γενιά σε γενιά, όπως αφήνει το σπίτι ο μπαμπάς στην κόρη όταν φεύγει.

Έτσι και η παρακαταθήκη του ΚΚΕ - πάσα γίνεται. Δεν παίζει ρόλο αν έχει γαμηθεία η παγκόσμια οικονομία από το τραπεζικό κραχ ή αν πέσει το τοίχος στο Βερολίνο.

Το ΚΚΕ έχει στάνταρ ποσοστό - όπως οι πωλήσεις του Νταλάρα ένα πράμα.

Καλημέρα boobie με τον πράσινο pepito. :-* :2funny:

Και όμως ιδού η αντίφαση. Το κόμμα η ιδεολογία του οποίου εδράζεται στην υπέρβαση και ρήξη της παράδοσης να λαμβάνει ψήφους κατά παράδοση και όχι κατά συνείδηση...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και όμως ιδού η αντίφαση. Το κόμμα η ιδεολογία του οποίου εδράζεται στην υπέρβαση και ρήξη της παράδοσης να λαμβάνει ψήφους κατά παράδοση και όχι κατά συνείδηση...

Εμένα μια θεια μου ψήφισε χτες κκε για πρώτη φορά στη ζωή της, έγινε της πουτάνας στο σόι, λέγανε όλοι ότι θα σηκωθεί ο (προ)παππούς από τον τάφο και θα γυρίζει να ρωτάει όλα τα εγγόνια γιατί το επέτρεψαν αυτό το κακό  :rockon:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Eν τω μεταξύ το ΠΑΣΟΚ πήρε 2.994.000 ψήφους.
Η ΝΔ το 2007 πήρε 2.994.000 ψήφους !  :o
Απίστευτη σύμπτωση...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τέλος πάντων.
εδώ είμαστε.
μια χαρά τα αναλύαμε ο καθείς από τη σκοπιά του προ εκλογών.
μια χαρά φωνάζανε τα κομματόσκυλα για να βγει ο Γιωργάκης ή ο Κωστάκης.

Η ουσία όμως είναι τώρα.
Και δεν θέλω να χαθούν τα κομματοσκυλάκια τώρα. Τώρα θέλω να δω να μπαίνει εδώ ο μπόντος και να σχολιάζει το τι γίνεται από πλευράς νομοθεσίας του ΠΑΣΟΚ. Τώρα θέλω να δω τα σχόλιά τους.
Από δω και πέρα αρχίζει το πανηγύρι.
Γιατί καλό είναι να υποστηρίζεις ένα κόμμα, αλλό καλό είναι να βλέπεις και τι κάνει καθαρά.

Και μακάρι ο Ζωρζ να δώσει όχι μόνο ελπίδα αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον μας. Και να κάνει σοβαρά πράγματα. Θα δείξει ο χρόνος.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.836
Πόντοι
22.785
Μαλλον καταλάβαμε οτι και αυριο για εμας τον απλο κοσμο, δεν θα ξημερώσει ΔΥΣΤΥΧΩΣ μια διαφορετικη μερα.....

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ !!!!!!!!!!!!!
Τίποτε άλλο...........δέν έχω να πώ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom