Δεν ξέρω, αλλά μάλλον Αβραμόπουλο βλέπω.
Οι άλλοι δύο θα διχάσουν. Έχουν πολλούς εχθρούς
Αμφιβαλλω αν ο Μητσοτακης αφησει να ανεβει ο Αβραμοπουλος στην αρχηγεια.
Δεν ξέρω, αλλά μάλλον Αβραμόπουλο βλέπω.
Οι άλλοι δύο θα διχάσουν. Έχουν πολλούς εχθρούς
Ρε συ - είπα η απόφαση η σημερινή ότι ήταν γενναία, όχι οι πολιτικές του και όλα τα σκάνδαλα που τελειωμό δεν είχαν.εγώ θα επιμείνω αγαπητέ...ο μπούλης όχι μόνο δεν έφυγε....τον φύγανε....το είχε γαμήσει το ζήτημα
δεν είναι θέμα ισοπέδωσης, αλλά απλής ρεαλιστικής αντιμετώπισης της αλήθειας
εν συντομία, εγώ θα πω, ότι δεν έχει ξαναπεράσει αρχηγός από την ΝΔ και πρωθυπουργός που να φέρθηκε τόσο ανεύθυνα και τόσο στρατηγικά λανθασμένα
έκανε απίστευτα πράγματα και το πλήρωσε
δεν έφυγε, τον φύγανε
Αμφιβαλλω αν ο Μητσοτακης αφησει να ανεβει ο Αβραμοπουλος στην αρχηγεια.
Εγώ προσωπικά του το αναγνωρίζω σαν αντρίκια απόφαση. Για έλα στη θέση του - πόσο εύκολα θα έκανες το ίδιο?
έσκασε μύτη ο μαλάκας...[size=15pt]ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕΝ ΗΜΙΝ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ[/size]
Ρε τι μαλακίες λέτε; Μόνο με αυτόν αρχηγό μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία η ΝΔ.
http://[URL unfurl="true"]www.protiserron.gr/politikoi/axilleas_karamanlis.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
ζήτω οι εργολάβοι λέμεεεεεεε
Ναι δεν έγινες - από ποιον?ίσως δεν έγινα αντιληπτός...
δεν ήταν δική του απόφαση
σουτ έφαγε, με κουτουπιέ μάλιστα
νάτα νάτα...τηλεφώνησε ο ομπάμα και ο γεώργιος του έριξε την λευκή πετσέτα......να βρεθούμε να τα δούμε πως προχωράμε......δηλαδή...διατάξτε......καλ΄ή αρχή.....
πάψε ρε...την πετσέτα την έριξε μέσω αγγελιοφόρου όταν πήγε NY μετά το debate...
τώρα απλά ο obama την σήκωσε
Πριν λίγο πήρε τηλέφωνο τον Γ. Παπανδρέου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα να τον συγχαρεί ....
Ναι δεν έγινες - από ποιον?
Απ' τον Ομπάμα?
Αμφιβάλλω αν ο Μητσο μπορεί να κατουράει μόνος του , πόσο μάλλον να επηρεάζει τις όποιες εξελίξεις .
τα ίδια και τα ίδια λες κατάντησες γραφικός και κουραστικόςΑναφερεται και στο Νικητης Γιωργακής..
Πρεπει να παρει γραμμη alla U.S.A το paidi
Κοίτα δε συνηθίζω να μιλάω σε ντε λα μαγκεν στυλάκι - σε ρώτησα από ποιον και μιλάς με αοριστιλογίες και ας πολέμαγε ο χοντρός και τέτοια.από εσένα ρε pristine....
.........................................
IMHO πάντα
Πριν λίγο πήρε τηλέφωνο τον Γ. Παπανδρέου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα να τον συγχαρεί ....
Τεσπα - το πρόγραμμα δουλεύει ρολόι. Μετά τον Geoffrey έρχεται η Ντόρα με φόρα... μάλλον.
Κοίτα δε συνηθίζω να μιλάω σε ντε λα μαγκεν στυλάκι - σε ρώτησα από ποιον και μιλάς με αοριστιλογίες και ας πολέμαγε ο χοντρός και τέτοια.
Εγώ αν διάβασες προσεκτικά είπα ότι έπεσα έξω και στις 2 προβλέψεις μου.
Τεσπα - το πρόγραμμα δουλεύει ρολόι. Μετά τον Geoffrey έρχεται η Ντόρα με φόρα... μάλλον.
Τα λέγαμε εδώ και 3 χρόνια.
Μάρτυρας ο Ενφο...