Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χμμμμ, μαλλον θα παιξει ΝΤΟΡΑ - ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΑΜΑΡΑΣ για την καρεκλα..

Ελλας Ελλας ..... ελα να τον φας

Οι (καλυτεροι) Φιλοι του Ανθρωπου (γουφ) πηρανε  μαζικα ΔΥΟ ψηφους

ΥΓ Οι 2 στους τρεις υποψηφιους για αρχηγια στην ΝΔ εκαναν καποτε δικο τους κομμα   :2funny: :2funny: :2funny:!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Με τι κύρος θα στηρίξει κάποιον? Μάλλον για συνταγή αποτυχίας μου μοιάζει...

συμφωνώ

η κορούλα είναι καλή για κομματικές λαμογιές αλλα δεν έχει κύρος. Το έκαψε το χαρτί. Είναι εύκολος στόχος

Και με αυτό, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση όσων είναι αντί-κορούλα για τη διοργάνωση αποτελεσματικής προπαγάνδας που δε θα τις επιτρέψει να βγει αρχηγός της ΝΔ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
θα στηρίξει σαμαρά......έστω και υπόγεια.......και είναι μάλον ο καταλληλος να αναλάβει.....έξω επιτέλους οι οικογένειες.....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
γιατί? τι είπε?

πείτε μου ρε σεις που δεν έχω ελληνική τηλεόραση

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που σε μία τόσο δύσκολη οικονομική και πολιτική συγκυρία μας στήριξαν. Η κυβέρνηση είχε να αντιμετώπιση τη θύελλα της μεγαλύτερης μεταπολεμικής κρίσης. Ταυτόχρονα παρουσιάζω με ειλικρίνεια τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στην οικονομία. Επίσης θέλω να συγχαρώ το Γ.Παπανδρέου για τη νίκη του και ευχόμαστε να επιτύχει στη μεγάλη πρόκληση που είναι εθνική υπόθεση. Ως πρόεδρος της ΝΔ είχα την τιμή να ηγηθώ του εκλογικού αγώνα σε 4 εθνικές εκλογές. Εκατομμύρια πολίτες ήταν μαζί μας σε αυτόν τον σκοπό. Το 2000 αυξήσαμε εντυπωσιακά τα εκλογικά μας ποσοστά, το 2004 κερδίσαμε τις εκλογές. Το 2007 πετύχαμε νέα σημαντική εκλογική νίκη. Στις σημερινές εκλογές έθεσα ως μείζων ζήτημα οι αναγκαίες αποφάσεις των χρόνιων αδυναμιών της οικονομίας μας και την έξοδό της από την οικονομική κρίση με τις μικρότερες συνέπειες. Κατέθεσα συγκροτημένο σχέδιο, που πίστευα αποτελεί τον πιο ασφαλή δρόμο για την ανάπτυξη της οικονομίας, μακροχρόνιας ανάπτυξης και ευημερίας. Οι πολίτες στην πλειοψηφία τους δεν ενέκριναν την πολιτική αυτή και η επιλογή τους είναι σεβαστή. Επειδή όμως πιστεύω βαθιά ότι αυτήν την πολιτική χρειάζεται σήμερα η πατρίδα μας και η μόνη δύναμη που είχα ήταν η σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες ο μόνος τίμιος δρόμος είναι ένας και δρομολογώ τις διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή, θα στηρίξω τις αποφάσεις που θα ληφθούν, αλλά δεν θα είμαι υποψήφιος. Θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή των αγώνων για το εθνικό συμφέρον».

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
θα στηρίξει σαμαρά......έστω και υπόγεια.......και είναι μάλον ο καταλληλος να αναλάβει.....έξω επιτέλους οι οικογένειες.....
Ναι καλά, μη φας γιατί έχει γλαρί με φύκια. Η Ντόρα έχει ολόκληρο μηχανισμό από κολαούζους εδώ και χρόνια.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ελλας Ελλας ..... ελα να τον φας

Οι (καλυτεροι) Φιλοι του Ανθρωπου (γουφ) πηρανε  μαζικα ΔΥΟ ψηφους

ΥΓ Οι 2 στους τρεις υποψηφιους για αρχηγια στην ΝΔ εκαναν καποτε δικο τους κομμα   :2funny: :2funny: :2funny:!!!

Οκ... δικιο εχεις, δεν μπορω να αλλαξω την Ιστορια..

Αλλα ετσι το βλεπω να πηγαινει με Πιθανο νικητη την ΝΤΟΡΑ.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ...

Συνημμένα

• kador.jpg
    kador.jpg
    19,2 KB · Εμφανίσεις: 24

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Aρχισε τις μαλακίες

«Αυτή η παράταξη, η ΝΔ, ποτέ δεν ηττάται γιατί υπήρξε πάντοτε ο στυλοβάτης της πατρίδας» δήλωσε, μετά από την ανακοίνωση της παραίτησης του κ. Καραμανλή, ο Αντώνης Σαμαράς.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Παίδες ήταν προμελετημένο

Η ΝΔ θα πάει για εκλογές το Μάρτιο με νέο αρχηγό

Αλλα μέχρι να βγει ο αρχηγός θα γίνει τις γαμιολας

διαφωνώ εδώ....θα είναι πιο ήπια τα πράγματα από ότι φαντάζεστε

Μπορεί - απλά δεν το περίμενα, όπως δεν περίμενα και τέτοιο αποτέλεσμα.

Σπάνιο να φεύγει κανείς με τέτοια ήττα - δείχνει ότι έχει μεγαλοψυχία να παραδέχεται (εμμέσως :rolleyes:) ότι φταίει ο ίδιος 150%, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.

εγώ θα επιμείνω αγαπητέ...ο μπούλης όχι μόνο δεν έφυγε....τον φύγανε....το είχε γαμήσει το ζήτημα

δεν είναι θέμα ισοπέδωσης, αλλά απλής ρεαλιστικής αντιμετώπισης της αλήθειας

σε κάποιο άλλο thread, όπου θα τοποθετηθούν αυστηρά και μόνο Νδούλες...να το αναλύσουμε αν θες

εν συντομία, εγώ θα πω, ότι δεν έχει ξαναπεράσει αρχηγός από την ΝΔ και πρωθυπουργός που να φέρθηκε τόσο ανεύθυνα και τόσο στρατηγικά λανθασμένα

έκανε απίστευτα πράγματα και το πλήρωσε

δεν έφυγε, τον φύγανε

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
διαφωνώ εδώ....θα είναι πιο ήπια τα πράγματα από ότι φαντάζεστε

Τι να ειπώθηκε αρραγές στη συνάντηση κουφού-κορούλας πριν κάτι μήνες?

Θα δείξει ρε ζορζ, βασικά θα γούσταρα να γίνει τζέρτζελο, κάτι που να χαλάσει το σχεδιασμό

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Λέτε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΝΔ αυτός;

Η ψήφος του ελληνικού λαου σήμερα, σε μεγάλο βαθμό ήταν ψήφος διαμαρτυρίας για τι ΜΗ υποψηφιότητα του μεγάλου, του τιμιου, του ποιοτικού, του ηγέτη..ζορζ βουλγαράκi

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τι να ειπώθηκε αρραγές στη συνάντηση κουφού-κορούλας πριν κάτι μήνες?

Θα δείξει ρε ζορζ, βασικά θα γούσταρα να γίνει τζέρτζελο, κάτι που να χαλάσει το σχεδιασμό

τζέρτζελο έγινε όλο τον αύγουστο....

δεν θέλουμε άλλο

και την προηγούμενη φορά που είχε τζέρτζελο μας βγήκε ο μπούλης, φτάνει τόσο

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Και με αυτό, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση όσων είναι αντί-κορούλα για τη διοργάνωση αποτελεσματικής προπαγάνδας που δε θα τις επιτρέψει να βγει αρχηγός της ΝΔ

Και εγώ μέσα δεν το συζητώ  :grin:

Αλλά το γεγονός ότι οι άλλοι είχαν δικά τους κόμματα θα είναι κατά τους όπως και να έχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom