soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σε ζηλευω... ;)soi 6 απο αυριο θα ψαχνω εισητηρια...
Μαλλον εγω θα κατσω μονιμος....
Τουλαχιστον σε σχεση με καποιες αλλες κοτες εσυ εχεις τα αρχιδια και ποσταρεις...
Σε ζηλευω... ;)soi 6 απο αυριο θα ψαχνω εισητηρια...
Μαλλον εγω θα κατσω μονιμος....
Σε ζηλευω... ;)
Τουλαχιστον σε σχεση με καποιες αλλες κοτες εσυ εχεις τα αρχιδια και ποσταρεις...
εγώ θέλω να γαμήσω αυτούς που συμβούλευσαν τον χοντρό να κάνει εκλογές......μήπως είμαι ανώμαλος?........
εννοείται βρε...σιγά μην εχει τ αρχίδια του θείου του ή του ανδρέα....μετα απ αυτούς ήρθαν οι λίγοι....και τώρα οι πολύ λίγοι......μακάρι να μην την πληρώσουμε χειρότερα απ ότι μέχρι σήμερα......Ο χοντρός δεν έχει από μόνος του κρίση ? Περίμενε από τους παρατρεχάμενους να του πουν τι θα κάνει ? Αν του έλεγαν να πάρει φόρα και να πηδήσει στο γκρεμό ή να κόψει τον λαιμό του ?
Κάποτε οι πολιτικοί αποφάσιζαν και χτυπούσαν την γροθιά τους στο τραπέζι και δεν τολμούσε κανείς να τους πει κουβέντα.
Μάλλον ο κωστάκης δεν είναι φτιαγμένος από τέτοια πάστα ...
Σαρώνει ο Βεργής!Το 2007 είχε πάρει 1740 ψήφους και μέχρι τώρα έχει ήδη 4422!Θα βγει στην Πάνια για διάγγελμα!Ο Βεργης περναει στην επικρατεια 2 ψηφους τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ...που εισαι LUPO-PULO....Ε ΡΕ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΚΥΠατζηδες...
LUPO........TON PULO......LALAKH ανακουφισε τον....τι συναγωνιστες ειστε....
Τι γίνετε ρε σεις?Όλες οι ΚΟΤΕΣ είναι στην Α' Αθηνών και όλοι οι Χαρίζω Οικόπεδα στην Β' Αθηνών!
καταρχην να ευχηθω περαστικα αλλα απο οτι ειδα εξαφανισμενοι ειναι ολοι οποτε.... αυτο που εγινε σημερα αποτυπωνει το ποσο λιγος ειναι ο πρωην καταλληλοτερος ποσοστο 34% δεν εχεις παρει ΠΟΤΕ απο το 81 και μετα κανενα δευτερο κομα. ακομα και το 20004 το πασοκ με τα τοσα που ειχαν γινει επιασε 40.5%!!!!!!!!!!! προβλεπω δυσκολες μερες για την αντιπολιτευση!!!!!!!αποτυπωνει οτι ο κοσμος πλεον εχει φτασει στο απροχωρητο απορθητα καστρα Α ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ εχασε περιπατο οταν ελεγα οτι ειναι μακραν η χειροτερη κυβερνηση απο το Β παγκοσμιο και μετα καποιοι κοροιδευανε!!!! και τελος στη προκυρηξη των εκλογων η διαφορα ηταν 5 μοναδες και τωρα μπορει να διπλασιαστει οποτε παει και το παραμυθι του ρητορα ο κοσμος ξυπνησε!!!! φτανει να δουμε τωρα και ο γιωργος να κανει τα αυτανοητα ;)
εγω εδω ειμαι αλλα απο οτι βλεπω μονο εσυ εισαι ηοι αλλοι εξαφανιζολ!!!!! που εισαι ρε στεκα!!!!! κοιτα εσυ τωρα να πας στο μπουλη μαζι με ενα κουτι λεξοτανιλ να μοιρασεις στη ρηγιλλης γιατι δεν τους βλεπω καλαΠου εισαι ρε ΒΟΔΕ....
Τι κανεις ?
Μωρο μου εσυ !!!!!!!
Να σε κερασω κατι για την νικη σου αλλα προσεχε...(to paidi)
θα ρεφάρουν σιγά σιγά, Ντόρα με φόρα κλπ - αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις.
Η σφαλιάρα πάντως είναι σβουριχτή - όπως έπρεπε.
εγω εδω ειμαι αλλα απο οτι βλεπω μονο εσυ εισαι ηοι αλλοι εξαφανιζολ!!!!! που εισαι ρε στεκα!!!!! κοιτα εσυ τωρα να πας στο μπουλη μαζι με ενα κουτι λεξοτανιλ να μοιρασεις στη ρηγιλλης γιατι δεν τους βλεπω καλα
[size=15pt]ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕΝ ΗΜΙΝ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ[/size]
δεν εχω αναγκη απο φραγκα κοιταξε εσυ τωρα να παρεις οτι μπορεις αν και πιστευω θα σε τακτοποιησαν εκει στη ρηγιλλης μιας και τις τελευταιες μερες μοιραζαν χρημα και διορισμους!! αν εισαι εξυπνος θα κανες τη δευτρη επιλογη!!!!!ΒΟΔΕ κοιτα να παρεις κανα φραγκο, και ασε τις μαλακιες ΥΠΕΡ Paidiou
γιατι σε βλεπω να μενεις με την σημαια στο χερι....
Σε γουσταρω παντως εχεις ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ....
[size=15pt]ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕΝ ΗΜΙΝ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ[/size]
εσυ μη μιλας γιατι πεσαμε και οι δυο εξω στο αποτελεσμακαλησπέρα.
και αει γαμήσου.
στα λέω ευγενικά επειδή εμφανίστηκες.
εσυ πουτσα πουτσα παλι πουτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε γιατι μας τα ειχες κανει τσουρεκια φασιστακο!!!!!!!!!!!!!!![size=15pt]ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕΝ ΗΜΙΝ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ[/size]