Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Στην τρύπα σας πάλι για άλλα 20 χρόνια καριόλια.
θα ρεφάρουν σιγά σιγά, Ντόρα με φόρα κλπ - αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις. :rolleyes:

Η σφαλιάρα πάντως είναι σβουριχτή - όπως έπρεπε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Χεστήκαμε για τις έδρες...όποιος και να τις πάρει το έχουμε δει το έργο! :jerking:
Για ποσοστά μιλάμε... :grin:

δεν έχεις δίκιο....

εάν δεχτούμε ότι ο Yorgos θέλει να κάνει κάτι καλό, είναι mandatory (οεο) να πάρει (edit) ισχυρή αυτοδυναμία, αλλιώς, αρχίδια δουλειά θα κάνει, θα κρέμεται από τα αρχίδια του κάθε μλκ

εγώ στη θέση του, θα βάραγα άλλη μία εκλογική αναμέτρηση σε 2-3 μήνες....θα έβγαινα με 180 βουλευτές και μετά θα έφτιαχνα τον τόπο (εάν όντως ήμουν ιδεολόγος και αγαπούσα την πατρίδα)

Επισκέπτης
εγώ στη θέση του, θα βάραγα άλλη μία εκλογική αναμέτρηση σε 2-3 μήνες....θα έβγαινα με 180 βουλευτές και μετά θα έφτιαχνα τον τόπο (εάν όντως ήμουν ιδεολόγος και αγαπούσα την πατρίδα)
Ε,οχι ρε μεγαλε...Ελεος δλδ.,στο χωμα ειναι πεσμενα τα παιδια,μην βαρας...
το έχουμε ξαναπεί, το ΠΑΣΟΚ είναι το πιο βολικό δεξιό κόμμα για την ελληνική κοινωνία
ΕΤΣΙ!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Η δεξια παρενθεση πεθανε,ζητω η δεξια παρενθεση.

Κοιτα...λιγη αισιοδοξια δεν βλαπτει
 Μια τετραετια δεν ειναι πολυς χρονος

Το θεμα ηταν να φανε πουτσα αυτοι οι υπερφιαλοι μαλακες
 Με τον νεοκοπο θα εχουμε τρατο να τα πουμε στο αμεσο μελλον....
 Εαν πεφτεις απο το ποδηλατο,σε ανυποπτο χρονο, δεν αργεις να
 ξαναπεσεις

Θα ηθελα να δω τον μαλακα τον Αλογοσκουφη και κατι μουτρακια τυπου
 Αβραμο η της Ντορολιζας....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δεν έχεις δίκιο....

εάν δεχτούμε ότι ο Yorgos θέλει να κάνει κάτι καλό, είναι mandatory (οεο) να πάρει αυτοδυναμία, αλλιώς, αρχίδια δουλειά θα κάνει, θα κρέμεται από τα αρχίδια του κάθε μλκ

Η αυτοδυναμία είναι δεδομένη...δεν μας νοιάζει τι θα γίνει στο κωλοχώρι του βρωμοΚρητικού!  :birdman:
Να πάνε να γαμηθούνε με τις εκλογές τους...μια χαρά μπορούν να κυβερνήσουν με 160 βουλευτές...ας μην μας τα ζαλίζουν άλλο...γιατί θα γίνω κι εγώ nacho! :grin:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
το έχουμε ξαναπεί, το ΠΑΣΟΚ είναι το πιο βολικό δεξιό κόμμα για την ελληνική κοινωνία
Πάντα - όπως έλεγε παλιά ο Πανούσης, έχει άλλη γοητεία να τρώς ξύλο απ΄ τον πράσινο μπάτσο με την Ελευθεροτυπία στη μασχάλη και τη στολή του Τσεκλένη και άλλο από τα δεξιά μιάσματα του παρελθόντος.

Σου κατεβαίνει κάπως καλύτερα ρε παιδί μου.... :rolleyes:

Επισκέπτης
Κοιτα...λιγη αισιοδοξια δεν βλαπτει
Το ΠΑΣΟΚ του 2009 δεν εχει σχεση με το ΠΑΣΟΚ του 1981,γιατι και σαν κοινωνια και σαν αλλα-παρα πολλα-εχουμε αλλαξει.

Οτι ειπε ο Γιωργος...το πιο βολικο δεξιο Κομμα...εδω μεχρι και ο Str8 ψηφισε Κινεζο το 2000,πα νιε μαες?

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
O κατα-ΚΑΜΜΕΝΟΣ μολις ειπε στο αντ1, οτι ο σουφλιας χορευε τσαμικο με τους εργολαβους.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φαγανε τρελη πουτσα....

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Γιατί δεν είστε ικανοί ΟΥΤΕ το ΠΑΣΟΚ των απατεώνων να κερδίσετε
Μήπως γιατί είστε μεγαλύτεροι; μήπως γιατί είστε αναιδέστεροι;
Μήπως γιατί είστε πιο μεγάλοι ψεύτες;
Μήπως γιατί είστε λαμογέστεροι;

Μόνο να μην δούμε να επανέρχονται ( στα μουλωχτά ) οι γνωστές φάτσες-ζόμπι του ενοχου παρελθόντος του ΠΑΣΟΚ ....  
whistling.gif

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Η αυτοδυναμία είναι δεδομένη...δεν μας νοιάζει τι θα γίνει στο κωλοχώρι του βρωμοΚρητικού!  :birdman:
Να πάνε να γαμηθούνε με τις εκλογές τους...μια χαρά μπορούν να κυβερνήσουν με 160 βουλευτές...ας μην μας τα ζαλίζουν άλλο...γιατί θα γίνω κι εγώ nacho! :grin:
Απο την άλλη πλευρά είναι το χωριό μου  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Κάτσε τώρα μια τετραετία χωρίς ένα αξιόλογο ζευγάρι :tits: και ψάχνε στις Ιταλίδες  :birdman:
Εσυ κι ο φίλος σου ο τομμάσο  :birdman: :birdman: :birdman: :-*

PX75, κάτι παρόμοιο είχε γίνει στα Χανιά, στις προηγούμενες εκλογές που η διαφορά ήταν χαμηλότερη, και έχασε το Πασοκ έδρα απο την δεύτερη κατανομή όπου πριμοδοτείται το πρώτο κόμμα.
Λογικά τώρα που η διαφορά είναι τεράστια, πάνε τα  :tits: :tits: :'( :'( :'( :'(

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μάλλον με μπέρδεψες με τον σφίχτη σου τον lakis33. :fuck2:

Όσο για τη βαζελίνη, δε νομίζω να σου περισέψει καθόλου μετά τη σημερινή νύχτα. :2funny:

ΥΓ. Ρε cretan, είσαι σίγουρος; Το Υπουργείο Εσωτερικών δείχνει ότι η ΝΔ βγάζει έδρα στο Ρέθυμνο. :think:

Βλακουλινο.. μου εσυ βαλε τωρα ενα ξανθοπουλο να κλαψεις..
γιατι παλι για δωρακι θα παρεις (ena paidi)..

Βραβευμενε Σφιχτουλιαρη με οπισθια καμαρι.......axaxaxaaxaxaxaxaxa

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Απο την άλλη πλευρά είναι το χωριό μου  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Κάτσε τώρα μια τετραετία χωρίς ένα αξιόλογο ζευγάρι :tits: και ψάχνε στις Ιταλίδες  :birdman:
Εσυ κι ο φίλος σου ο τομμάσο  :birdman: :birdman: :birdman: :-*
:boobies: :boobies: :boobies: :tits2: :tits2: :tits2:
Θα μου ζητάει πάλι να ανεβάσω υλικό για να παρηγορηθεί!  :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Μόνο να μην δούμε να επανέρχονται ( στα μουλωχτά ) οι γνωστές φάτσες-ζόμπι του ενοχου παρελθόντος του ΠΑΣΟΚ ....  
whistling.gif

Εγω αποδεχομαι μονο τη νεα Βασω Παπανδρεου...
 Τι ματαρες εφτιαξε η γυναικα,και αδυνατησε λιγουλακι (πρεπει να
 ανησυχω λες;)

Κοβω τα αρχιδια μου απο την ριζα οτι μετα το πετυχημενο rebuilt της
 και την επανεμφανιση της στα καναλια την ψηφισαν μονοκουκι ολες οι
 σακαφιορες με απωτερο σκοπο να τους δωσει το τηλεφωνο του αισθητικου
 της...

Ανωνυμες πηγες υποστηριζουν οτι την ψηφισε μεχρι και η Φανη.... :2funny: :2funny: :2funny:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ετσι... >:( >:( >:(

Που ειναι η ΝΤΑΝΙΕΛΛΑ,η ΡΙΓΚΟΜΟΡΤΙΑ,ο ΙΣΙΟΣ...που ειναι ο στεκας που ηθελε να μπερδεψει τα exit polls....λες και αν τα μπερδευε θα γλιτωνανε την ψωλια...

ΑΑΑ και εσεις πασοκτζηδες, χαρειτε σημερα-αυριο και για καμια δεκαρια μερες...μετα θα μας κανουν πασα την ψωλια οι Ν-δουλες.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Που ειναι η ΝΤΑΝΙΕΛΛΑ,η ΡΙΓΚΟΜΟΡΤΙΑ,ο ΙΣΙΟΣ...που ειναι ο στεκας που ηθελε να μπερδεψει τα exit polls....λες και αν τα μπερδευε θα γλιτωνανε την ψωλια...
Ντανιελα,Στεκου και Ριγκατονε χυνουν μαυρο δακρυ...ο Ισιος θα εβγαινε αλλα(μαλλον)ειναι σε κανα εκλογικο τμημα.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ετσι... >:( >:( >:(

ΑΑΑ και εσεις πασοκτζηδες, χαρειτε σημερα-αυριο και για καμια δεκαρια μερες...μετα θα μας κανουν πασα την ψωλια οι Ν-δουλες.... :2funny: :2funny: :2funny:

soi 6 απο αυριο θα ψαχνω εισητηρια...
Μαλλον εγω θα κατσω μονιμος.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ θέλω να γαμήσω αυτούς που συμβούλευσαν τον χοντρό να κάνει εκλογές......μήπως είμαι ανώμαλος?........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom