θα ρεφάρουν σιγά σιγά, Ντόρα με φόρα κλπ - αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις.Στην τρύπα σας πάλι για άλλα 20 χρόνια καριόλια.
Η σφαλιάρα πάντως είναι σβουριχτή - όπως έπρεπε.
θα ρεφάρουν σιγά σιγά, Ντόρα με φόρα κλπ - αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις.Στην τρύπα σας πάλι για άλλα 20 χρόνια καριόλια.
Χεστήκαμε για τις έδρες...όποιος και να τις πάρει το έχουμε δει το έργο!
Για ποσοστά μιλάμε...
Η δεξια παρενθεση πεθανε,ζητω η δεξια παρενθεση.
Ε,οχι ρε μεγαλε...Ελεος δλδ.,στο χωμα ειναι πεσμενα τα παιδια,μην βαρας...εγώ στη θέση του, θα βάραγα άλλη μία εκλογική αναμέτρηση σε 2-3 μήνες....θα έβγαινα με 180 βουλευτές και μετά θα έφτιαχνα τον τόπο (εάν όντως ήμουν ιδεολόγος και αγαπούσα την πατρίδα)
ΕΤΣΙ!!!το έχουμε ξαναπεί, το ΠΑΣΟΚ είναι το πιο βολικό δεξιό κόμμα για την ελληνική κοινωνία
Η δεξια παρενθεση πεθανε,ζητω η δεξια παρενθεση.
Η αυτοδυναμία είναι δεδομένη...δεν μας νοιάζει τι θα γίνει στο κωλοχώρι του βρωμοΚρητικού!δεν έχεις δίκιο....
εάν δεχτούμε ότι ο Yorgos θέλει να κάνει κάτι καλό, είναι mandatory (οεο) να πάρει αυτοδυναμία, αλλιώς, αρχίδια δουλειά θα κάνει, θα κρέμεται από τα αρχίδια του κάθε μλκ
εγώ στη θέση του, θα βάραγα άλλη μία εκλογική αναμέτρηση σε 2-3 μήνες....θα έβγαινα με 180 βουλευτές και μετά θα έφτιαχνα τον τόπο (εάν όντως ήμουν ιδεολόγος και αγαπούσα την πατρίδα)
Πάντα - όπως έλεγε παλιά ο Πανούσης, έχει άλλη γοητεία να τρώς ξύλο απ΄ τον πράσινο μπάτσο με την Ελευθεροτυπία στη μασχάλη και τη στολή του Τσεκλένη και άλλο από τα δεξιά μιάσματα του παρελθόντος.το έχουμε ξαναπεί, το ΠΑΣΟΚ είναι το πιο βολικό δεξιό κόμμα για την ελληνική κοινωνία
Το ΠΑΣΟΚ του 2009 δεν εχει σχεση με το ΠΑΣΟΚ του 1981,γιατι και σαν κοινωνια και σαν αλλα-παρα πολλα-εχουμε αλλαξει.Κοιτα...λιγη αισιοδοξια δεν βλαπτει
Τα μαχαιρια βγηκαν απ'τα θηκαρια...O κατα-ΚΑΜΜΕΝΟΣ μολις ειπε στο αντ1, οτι ο σουφλιας χορευε τσαμικο με τους εργολαβους....
Φαγανε τρελη πουτσα....
Γιατί δεν είστε ικανοί ΟΥΤΕ το ΠΑΣΟΚ των απατεώνων να κερδίσετε
Μήπως γιατί είστε μεγαλύτεροι; μήπως γιατί είστε αναιδέστεροι;
Μήπως γιατί είστε πιο μεγάλοι ψεύτες;
Μήπως γιατί είστε λαμογέστεροι;
Απο την άλλη πλευρά είναι το χωριό μουΗ αυτοδυναμία είναι δεδομένη...δεν μας νοιάζει τι θα γίνει στο κωλοχώρι του βρωμοΚρητικού!
Να πάνε να γαμηθούνε με τις εκλογές τους...μια χαρά μπορούν να κυβερνήσουν με 160 βουλευτές...ας μην μας τα ζαλίζουν άλλο...γιατί θα γίνω κι εγώ nacho!
Μάλλον με μπέρδεψες με τον σφίχτη σου τον lakis33.
Όσο για τη βαζελίνη, δε νομίζω να σου περισέψει καθόλου μετά τη σημερινή νύχτα.
ΥΓ. Ρε cretan, είσαι σίγουρος; Το Υπουργείο Εσωτερικών δείχνει ότι η ΝΔ βγάζει έδρα στο Ρέθυμνο.
Απο την άλλη πλευρά είναι το χωριό μου
Κάτσε τώρα μια τετραετία χωρίς ένα αξιόλογο ζευγάρι και ψάχνε στις Ιταλίδες
Εσυ κι ο φίλος σου ο τομμάσο :-*
Μόνο να μην δούμε να επανέρχονται ( στα μουλωχτά ) οι γνωστές φάτσες-ζόμπι του ενοχου παρελθόντος του ΠΑΣΟΚ ....
Ντανιελα,Στεκου και Ριγκατονε χυνουν μαυρο δακρυ...ο Ισιος θα εβγαινε αλλα(μαλλον)ειναι σε κανα εκλογικο τμημα.Που ειναι η ΝΤΑΝΙΕΛΛΑ,η ΡΙΓΚΟΜΟΡΤΙΑ,ο ΙΣΙΟΣ...που ειναι ο στεκας που ηθελε να μπερδεψει τα exit polls....λες και αν τα μπερδευε θα γλιτωνανε την ψωλια...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ετσι... > > >
Που ειναι η ΝΤΑΝΙΕΛΛΑ,η ΡΙΓΚΟΜΟΡΤΙΑ,ο ΙΣΙΟΣ...που ειναι ο στεκας που ηθελε να μπερδεψει τα exit polls....λες και αν τα μπερδευε θα γλιτωνανε την ψωλια...
ΑΑΑ και εσεις πασοκτζηδες, χαρειτε σημερα-αυριο και για καμια δεκαρια μερες...μετα θα μας κανουν πασα την ψωλια οι Ν-δουλες....