Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Δικηγόρο έχεις βρεί??
έχω τον καλύτερο, το γερμανικό νομικό σύστημα, πιστεύεις πραγματικά ότι πρόκειται ποτέ να με εκδώσουν στην Ελλάδα?
made in germany...
Δικηγόρο έχεις βρεί??
γιώργο, να βρεθούμε να μιλήσουμε...έχω τον καλύτερο, το γερμανικό νομικό σύστημα, πιστεύεις πραγματικά ότι πρόκειται ποτέ να με εκδώσουν στην Ελλάδα?
made in germany...
έχω τον καλύτερο, το γερμανικό νομικό σύστημα, πιστεύεις πραγματικά ότι πρόκειται ποτέ να με εκδώσουν στην Ελλάδα?
made in germany...
ερωτηση προς αυτούς που μιλούν για "κάθαρση" του ΠΑΣΟΚ.
η Διαμαντοπούλου δεν είναι της παλιάς φρουράς; Ο Χρυσοχοιδης των φρουτακίων δεν είναι;και τόσοι άλλοι....
Ρε τιτανομέγιστε Μοϊκανέ, τι σχέση έχει ο Χρυσοχοΐδης με τα φρουτάκια;;;;
Μήπως εννοείς τον Χρυσανθακόπουλο που τον έκανε ο Καρατζαφέρης υποψήφιο του ΛΑΟΣ στις προηγούμενες εκλογές;;
ΕΛΕΟΣ πλέον εδώ μέσα, ο καθένας πετάει την παπαριά του και όποιον πάρει ο Χάρος.
Ούτε ιρακινός λαθρομετανάστης να ήσουν!
Στην γερμανία δεν έχει σημασία από που είσαι....
όλοι μπορούν να φτάσουν ψηλά, ψηλότερα και από τον βουρλούμη π.χ.
www.telekom.com/dtag/cms/content/dt/en/529932]Hamid Akhavan[/url]
ε ρε νεύρα ο ΛΑΟΣ
Καλά η Φόνσου δεν είναι ΚΚΕ? Α λα Δαμανάκη κι αυτή?ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΕΝΤΟΣ
2. Αννά Φόνσου
κοίτα, δεν φημίζομαι για τη μνήμη μου ιδιαίτερα, αλλά και πάλι νομίζω πως ο Χρυσοχοϊδης ήταν τότε μπλεγμένος.Ρε τιτανομέγιστε Μοϊκανέ, τι σχέση έχει ο Χρυσοχοΐδης με τα φρουτάκια;;;;
Μήπως εννοείς τον Χρυσανθακόπουλο που τον έκανε ο Καρατζαφέρης υποψήφιο του ΛΑΟΣ στις προηγούμενες εκλογές;;
ΕΛΕΟΣ πλέον εδώ μέσα, ο καθένας πετάει την παπαριά του και όποιον πάρει ο Χάρος.
η Φόνσου έχει χάσει τα λογικά της από τους πολλούς πούτσους...Καλά η Φόνσου δεν είναι ΚΚΕ? Α λα Δαμανάκη κι αυτή?
τα φρουτακια ηταν τεραστιο σκανδαλοκοίτα, δεν φημίζομαι για τη μνήμη μου ιδιαίτερα, αλλά και πάλι νομίζω πως ο Χρυσοχοϊδης ήταν τότε μπλεγμένος.
εκτός αν μπέρδεψα τα τότε σκάνδαλα γιατί πάλι είχαν βγει μαζεμένα 3-4 τότε.
η φονσου ειναι μεγαλη κυρια.η Φόνσου έχει χάσει τα λογικά της από τους πολλούς πούτσους...
μορμολίκιο ολκής...
«ΘΑΣΟΚ Preview: Έχουν Σχέδιο... για προσλήψεις... από την πρώτη μέρα... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο»
Το μόνο σίγουρο με το ΠΑΣΟΚ είναι οι προσλήψεις στο Δημόσιο... Τα άτομα είναι λίρα 100 και εγγύηση στο συγκεκριμένο θέμα. Στο πόνημα του Yorgo, «ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ» για την έξοδο από την κρίση, στη σελίδα 18.453, η Λούκα αναλαμβάνει να μας εξηγήσει το σχέδιο:
«Θα υπάρξει από την πρώτη μέρα μια καλά προγραμματισμένη πολιτική προσλήψεων στο δημόσιο τομέα. Τετραετής προγραμματισμός, καταγραφή αναγκών, ΑΣΕΠ για όλους και μεταβατικές λύσεις όσο το δυνατόν πιο προσεκτικές για όλους τους συμβασιούχους»
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ...
«ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ»...
«ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ»... εκ νεου...
[move][size=20pt]ΑΙΣΧΟΣ - ΝΤΡΟΠΗ - ΑΛΗΤΕΙΑ [/size][/move]