You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 160K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
...η ΝΔ είναι ανίκανη να κάνει εκτεταμένα ρουσφέτια, δεν έχει την ικανότητα και την τεχνογνωσία του ΠΑΣΟΚ.
τι τεχνογνωσία έχει ακριβώς η ΝΔ? Βοηθησε μας
Κοντοσούβλι, κοκορέτσι, εξοχικό
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Βγαίνω να εκφράσω τη μεγάλη μου έκπληξη και απογοήτευση για το ότι ο Κ. Σημίτης δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια του Πα.Σο.Κ. Τί να πεις για αυτόν τον άνθρωπο; Τον Παπανδρέου εννοώ. Τί να πεις; Η αγνωμοσύνη και η αχαριστία σε προσωποποίηση. Τώρα εάν δεν δεχθεί ο Παπαδήμος πάει για Τσοβόλα στο επικρατείας. Εάν μπορούσε να χάσει θα το κατάφερνε. Δεν προλαβαίνει βέβαια... Τώρα πάει για εξουσία και δεν πιστεύω ότι ο αντίκτυπος θα είναι μεγάλος.
ΥΓ: Εγώ θέλω έναν Βενιζελικό να βγει να μας πει πώς αφού δεν τον ήθελε (τον Παπανδρέου) για αρχηγό του κόμματος, τον θέλει για πρωθυπουργό...
ΥΓ: Εγώ θέλω έναν Βενιζελικό να βγει να μας πει πώς αφού δεν τον ήθελε (τον Παπανδρέου) για αρχηγό του κόμματος, τον θέλει για πρωθυπουργό...
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
το θέμα δεν είναι αν θα φύγει ο μπουχέσας...θα φύγει να ησυχάσουμε....το θέμα είναι ποιός θα έρθει?....ο ηλίθιος?......φεύγει η μια συμμορία και έρχεται η άλλη......ας χαλαρώσουμε να το απολαύσουμε.....
Κοίτα , το Πασοκ είναι 5 χρόνια εκτός - έχει αρχίσει να πέφτει πείνα . Οι τωρινοί έφαγαν καλά , έφτιαξαν κάτι κωλάρες ... Ε καιρός είναι να ανέβουν οι πασόκοι να ξαναγλύψουν τη κουτάλα.
Τεμπελης, ατολμος και απειρος. Θανασιμος συνδυασμος.
Του εφεξε ομως και εχει σαν αλλοθι την κριση.
Λίγοι τον πιστεύουν πια. Έχει καεί.
Εδώ βγαίνει ο δούκας και ουσιαστικά τον εκβιάζει δημοσίως ότι αν δεν είναι υποψήφιος θα μιλήσει για τα σκάνδαλα. Και ο κωστάκης κρύβεται.
σκέψου, αν τον εκβιάζει ο δούκας τι γίνεται με άλλους πιο δυνατούς παίκτες
Επί τι ευκαιρία, γιατί δε φωνάζει ο εισαγγελέας τον κύριο δούκα?
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
έχεις δίκιο..5 χρόνια έφαγαν ότι είχαν βγάλει και τώρα θέλουν να ξαναγεμίσουν τις τσέπες τους......και μόλις τελειώσουν αυτά που έβγαλαν οι μπλέ η σειρά τους.....α ρε έλληνες...δεν βαρεθήκατε να γίνεστε γιουσουφάκια του κάθε τσεπάκια...... :S :S :S :S :S :S
Κοντοσούβλι, κοκορέτσι, εξοχικό
ψησταριά δηλαδή
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
...να ανταλλάσσει ολυμπιακά ακίνητα με λίμνες ....
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Εδώ βγαίνει ο δούκας και ουσιαστικά τον εκβιάζει δημοσίως ότι αν δεν είναι υποψήφιος θα μιλήσει για τα σκάνδαλα. Και ο κωστάκης κρύβεται.
Εύχομαι να κατέβει ο Βουλγαράκης υποψήφιος - γιατί από μόνος του το σκέφτεται να απέχει , όχι πως τον έδιωξε ο μπουχέσας .
Playstation??
ψησταριά δηλαδή
μάστορες
Επισκέπτης
Eισαι τεραστιο ΤΑΛΕΝΤΟ και το Κομμα χανει που δεν σε εχει στην πρωτη γραμμη να δινεις τον αγωνα κατα των(βρωμο)ΠΑΣΟΚων....η ΝΔ είναι ανίκανη να κάνει εκτεταμένα ρουσφέτια, δεν έχει την ικανότητα και την τεχνογνωσία του ΠΑΣΟΚ.
Ολη η χωρα χανει δλδ.,μιας και το γελιο ειναι υγεια.
Κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ:Το παντι εκανε ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ που δεν καρατομησε τον Σημιτη ΑΜΕΣΩΣ αφου εκεινος του εδωσε την αρχηγια το 2004.Βγαίνω να εκφράσω τη μεγάλη μου έκπληξη και απογοήτευση για το ότι ο Κ. Σημίτης δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια του Πα.Σο.Κ. Τί να πεις για αυτόν τον άνθρωπο; Τον Παπανδρέου εννοώ. Τί να πεις; Η αγνωμοσύνη και η αχαριστία σε προσωποποίηση.
Εδωσε ετσι την εντυπωση του"δοτου"Προεδρου με τον Σημιτη να τον κηδεμονευει.
παρατηρώ μια έλλειψη εμπιστοσύνης και, τολμώ να πω, και έλλειψη σεβασμού απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου που ορισμένοι αποκαλούν πρωθυπουργό
Καλώ τον Daniel72 να σας επαναφέρει στην τάξη ποστάροντας απόσπασμα ομιλίας του ατόμου αυτού
Τίποτα δε σέβεστε πια
Καλώ τον Daniel72 να σας επαναφέρει στην τάξη ποστάροντας απόσπασμα ομιλίας του ατόμου αυτού
Τίποτα δε σέβεστε πια
Λίγοι τον πιστεύουν πια. Έχει καεί.
Επί τι ευκαιρία, γιατί δε φωνάζει ο εισαγγελέας τον κύριο δούκα?
Ο Δούκας έχει πεθερικές πλάτες. Δεν ήταν εύκολο να τον αφήσουν εκτός ψηφοδελτίων. Άκουσα ότι υπήρξε δείπνο μεταξύ Καραμανλή-Έβερτ για το θέμα. Δεν ξέρω τι ακριβώς φάγανε, σίγουρα φάγανε τον Δούκα.
soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ο Εβερτ μιλαγε και ο κωστακης ετρωγε...ο Δουκας ηταν το επιδορπιο...Ο Δούκας έχει πεθερικές πλάτες. Δεν ήταν εύκολο να τον αφήσουν εκτός ψηφοδελτίων. Άκουσα ότι υπήρξε δείπνο μεταξύ Καραμανλή-Έβερτ για το θέμα. Δεν ξέρω τι ακριβώς φάγανε, σίγουρα φάγανε τον Δούκα.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Eισαι τεραστιο ΤΑΛΕΝΤΟ και το Κομμα χανει που δεν σε εχει στην πρωτη γραμμη να δινεις τον αγωνα κατα των(βρωμο)ΠΑΣΟΚων.
Ολη η χωρα χανει δλδ.,μιας και το γελιο ειναι υγεια.
...μου θυμίζεις κάτι συμφοιτητές μου αριστεριστές της καρπαζιάς, άπλυτοι και κουρελήδες που τώρα είναι στο ΠΑΣΟΚ, φορώντας πλέον lacoste και κουστούμια armani....
... πάντως το ΠΑΣΟΚ χάνει που δεν σε έχει ανακαλύψει ακόμα. Θα μπορούσες εσύ με τον Γιωργάκη και τα άλλα παιδιά να εφαρμόσετε τον σοσιαλισμό στην πράξη....
...μου θυμίζεις κάτι συμφοιτητές μου αριστεριστές της καρπαζιάς, άπλυτοι και κουρελήδες που τώρα είναι στο ΠΑΣΟΚ, φορώντας πλέον lacoste και κουστούμια armani....
Πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά
Να ήσουν υποχρεωμένος σαν καλός οννεδίτης να φοράς lacoste και Polo και στο σπίτι κάθε μέρα φακές
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 145
- Εμφανίσεις
- 7K