Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε παιδιά... ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

επικοινωνιακά τρικ είναι αυτά.
τα έχει ξανακάνει ο φύρερ.
οι αριστεροί να τα βλέπουν αυτά που γίνονται ρεζίλι και χάνουν ψήφους.

όπως επίσης και από τις μλκιες όλης της ΝΔ κερδίζει το πασόκ.

κουλουβάχατα το πράγμα.
όλα για τον γαμημένο τον ψήφο.
όλα αυτά για να μπορέσουν να ξαναστήσουν μία τετραετής κομπίνα για να βγάλουν κανένα φράγκο και να βολέψουν τους δικούς τους.

εγώ δικαιολογώ τον καρατζαφέρη, γιατί μυρίστηκε τι μυαλό κουβαλάει ο έλληνας και ότι εκπέμπει σε συχνότητες ψινάκη, Εθνικού Σταρ, Mr. Εθνικά Μπούτια.
φυσικά και δεν θα βάλει κανέναν ψινάκη στη βουλή, μόνο image προσπαθεί να φτιάξει.
έτσι γίνεται άλλοστε και στην αμερική.
έχουν κληθεί να συμμετάσχουν σε εκλογικές εκστρατείες όλο το αμερικάνικο jet set.
ξέρει ότι δεν πρόκειται να πάρει ψήφο με το στραυρό στο χέρι!
έχει να αντιμετωπίσει από την μία προσλήψεις της ΝΔ, τα απομυνάρια του Πασόκ, και την κοροιδία του ΚΚΕ με τα εξωπραγματικά πλαίσια.

αν έχετε υπομονή καθίστε και απολαύστε ένα καλό κωμικό show από τα λίγα.
1 μήνας είναι αυτός... θα γελάσετε με την ψύχή σας.

και μην χαλάτε την ζαχαρένια σας για κανενός κερατά το χατίρι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Καλα τα λεει ο ριγομορτης ρε ΣΑΒΡΑ......μπουχαχαχα

Πηγαινε να μαθεις για το ΦΠΑ πρωτα και μην πετας  :jerking: :jerking: :jerking:

Και μην ξεχνας να τρως επεξεργασμενο ΡΑΔΙΚΙ .....χεχεχεχεχε

Αυξανει το IQ σου σε IQ Επεξεργασμενου Ραδικιου... :2funny: :2funny: :2funny:
μην σου ξεφεύγουν αυτά έτσι.

από την πρώτη κιόλας πρόταση του κειμένου με τον ΓΑΠ
μπορείς να καταλάβεις πόσο μαλάκας είναι ο πασοκικός ψηφοφόρος.

ο καθυστερημένος ΓΑΠ ξέρει ότι άμα βγουν όλα στην φόρα η μπάλα θα πάρει και τα μεγάλα μοσχαροκέφαλα του πασόκ.

και θα μείνει μόνος του μαζί με το πουλί του να σχηματίσει κυβέρνηση.

η κομπίνα ζιμες ξεκίνησε επί πασόκ και τελείωσε επί ΝΔ.

χαρακτηριστικό δε η έκφραση του γιωργάκη μας στην βουλή να ζητάει με απεγνωσμένο βλέμα από τον κωστάκη να του πει που πήγαν τα λεφτά της ζίμενς.
αλλά τα κωλόπαιδα δε βγήκε κανένα να του πει που πήγαν γιατί θα βγαίναν όλα τα άπλυτα στη φόρα.

απλά γαύγισαν, και οι 2 φυσικά, κέρδισαν τις εντυπώσεις, και τελικά ο χριστοφοράκος θα εκδοθεί στην ελλάδα και θα δικαστεί για πταίσματα κύριοι. θα του χαλάσουμε την διαγωγή του παλιό μπινέ.... έτσι κάνουμε δεκαετίες τώρα στα λαμογια.... μόνο τιμωρία στον τοίχο και μετά πάλι στο βήμα και οι μλκες από κάτω χειροκροτάνε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με τέτοια υπογεννητικότητα και με νέους κατηγορίας Τσολιάς.Ψωλιάς είναι λογικό η Ελλάς να επενδύει στου Τσολιάδες που θα τους γαμούν μια ζωή Ψωλιάδες.

περαστικά.....
και γι αυτούς που δεν μπορούν να καταπιούν τους 6 πόντους ψωλή μέχρι τις 4 έχει κι άλλο.

Για τους μόρτηδες..... Ξυδάκι......  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάνθηρα;
βλέπω τις δημοσκοπήσεις....
ψάχνω το 7.5 και αναρωτιέμαι....
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΕΟ;

Υ.Γ.
Μάλλον στο μπουρδέλα τι βι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
με τέτοια υπογεννητικότητα και με νέους κατηγορίας Τσολιάς.Ψωλιάς είναι λογικό η Ελλάς να επενδύει στου Τσολιάδες που θα τους γαμούν μια ζωή Ψωλιάδες.

περαστικά.....
και γι αυτούς που δεν μπορούν να καταπιούν τους 6 πόντους ψωλή μέχρι τις 4 έχει κι άλλο.

Για τους μόρτηδες..... Ξυδάκι......  :grin:

:cum: :cum: :cum:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
:2funny: :2funny:
ειναι δυνατον να υπαρχει ελλογο ον που να πιστευει οτι υπαρχουν αλλοι στις ΔΕΚΟ εκτος απο βυσματιες αργομισθους φανατικα πολεμιους της εργασιας ,τεμπεληδες πασοκους ?  :huh:
αντε θα κοιμηθω με χαμογελο τωρα

Θα σου πω. Εργάζομαι σε μια παρολίγο ΔΕΚΟ που στο τσακ δεν γίναμε και παραμείναμε νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Τα πράγματα δουλεύουν ως εξής. Η εκάστοτε δοιήκιση, η οποία είναι διορισμένη από την κυβέρνηση, κάνει διαγωνισμούς για προσλήψεις. Οι διαγωνισμοί είναι μούφα γιατί από πριν ξέρουν ποιόν θα πάρουν και είναι εσωτερικοί, δηλαδή ούτε ΑΣΕΠ ούτε τίποτα. Αυτό γίνεται τώρα, αυτό γινόταν στο παρελθόν και αυτό θα γίνεται στο μέλλον. ΌΠοιος έρθει θα φέρει ορδές δικών του. Έγω διορίστηκα για παράδειγμα με αυτή την κυβέρνηση και ο αριθμός των ατόμων στην εταιρία που εργάζομαι διπλασιάστικε στις μέρες της Νέας Δημοκρατίας. Κοινώς αν έχεις βίσμα διάβαινε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα σου πω. Εργάζομαι σε μια παρολίγο ΔΕΚΟ που στο τσακ δεν γίναμε και παραμείναμε νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Τα πράγματα δουλεύουν ως εξής. Η εκάστοτε δοιήκιση, η οποία είναι διορισμένη από την κυβέρνηση, κάνει διαγωνισμούς για προσλήψεις. Οι διαγωνισμοί είναι μούφα γιατί από πριν ξέρουν ποιόν θα πάρουν και είναι εσωτερικοί, δηλαδή ούτε ΑΣΕΠ ούτε τίποτα. Αυτό γίνεται τώρα, αυτό γινόταν στο παρελθόν και αυτό θα γίνεται στο μέλλον. ΌΠοιος έρθει θα φέρει ορδές δικών του. Έγω διορίστηκα για παράδειγμα με αυτή την κυβέρνηση και ο αριθμός των ατόμων στην εταιρία που εργάζομαι διπλασιάστικε στις μέρες της Νέας Δημοκρατίας. Κοινώς αν έχεις βίσμα διάβαινε.

τι του λες ρε του ανάπηρου εγκεφαλικά;
αυτός θεωρεί ότι η κυβέρνηση της νου δου έπεσε γιατί δεν μπόρεσε να ελέγξει το βαθύ πασοκικό κράτος....

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έγω διορίστηκα για παράδειγμα με αυτή την κυβέρνηση και ο αριθμός των ατόμων στην εταιρία που εργάζομαι διπλασιάστικε στις μέρες της Νέας Δημοκρατίας. Κοινώς αν έχεις βίσμα διάβαινε.
ελα δεν το πιστευω οτι διορισε κοσμο και μαλιστα τοσο πολυ η νδ

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
τι του λες ρε του ανάπηρου εγκεφαλικά;
αυτός θεωρεί ότι η κυβέρνηση της νου δου έπεσε γιατί δεν μπόρεσε να ελέγξει το βαθύ πασοκικό κράτος....
Δεν τον παρεξηγώ. Είναι το παραμύθι που του έχουν σερβίρει, η εύκολη δικαιολογία ότι για όλα φταίει το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ, ότι αυτοί κυβερνούν ακόμη, ότι ελέγχουν τα ΜΜΕ και λοιπες παπαριές του είδους. Όταν δεν είσαι παρών και όταν λέω παρών το λεω μεταφορικά θέλοντας να πω λίγος τότε λογικό είναι οι φωνές από την αντίθτη μερία να φουντώνουν. 'Οταν καθημερινά δίνεις λαβές για αρνιτική κριτική τότε δεν φταίει κανένα ΠΑΣΟΚικο κράτος ούτε τα ΜΜΕ αλλά μόνο εσύ ο ίδιος. Εγώ είμαι ψηφοφόρος της ΝΔ αλλά μπορώ να δω ότι οι άνθρωποι είναι λίγοι γι αυτό και θα πάρουν τ΄ αρχίδια μου τόσο τα δικά μου αλλά και πολλων άλλων πρώην ψηφοφόρων τους.  Δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ βέβαια γιατί τέτοιου είδους εκδηκητικές τακτικές δεν είναι του χαρακτήρα μου. Και σταματάω εδώ με ένα γρίφο. Ποιός πολιτικός αρχηγός έτρεχε μόνος στην κούρσα και τελικά βγήκε δεύτερος? :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν τον παρεξηγώ. Είναι το παραμύθι που του έχουν σερβίρει, η εύκολη δικαιολογία ότι για όλα φταίει το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ, ότι αυτοί κυβερνούν ακόμη, ότι ελέγχουν τα ΜΜΕ και λοιπες παπαριές του είδους. Όταν δεν είσαι παρών και όταν λέω παρών το λεω μεταφορικά θέλοντας να πω λίγος τότε λογικό είναι οι φωνές από την αντίθτη μερία να φουντώνουν. 'Οταν καθημερινά δίνεις λαβές για αρνιτική κριτική τότε δεν φταίει κανένα ΠΑΣΟΚικο κράτος ούτε τα ΜΜΕ αλλά μόνο εσύ ο ίδιος. Εγώ είμαι ψηφοφόρος της ΝΔ αλλά μπορώ να δω ότι οι άνθρωποι είναι λίγοι γι αυτό και θα πάρουν τ΄ αρχίδια μου τόσο τα δικά μου αλλά και πολλων άλλων πρώην ψηφοφόρων τους.  Δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ βέβαια γιατί τέτοιου είδους εκδηκητικές τακτικές δεν είναι του χαρακτήρα μου. Και σταματάω εδώ με ένα γρίφο. Ποιός πολιτικός αρχηγός έτρεχε μόνος στην κούρσα και τελικά βγήκε δεύτερος? :think:

δε διαφωνώ σε τίποτα....
αρνούμαι όμως να δεχθώ από μαλάκες πασόκους ή δεξιούς την κατάργηση της απλής λογικής....
Και εκεί γίνομαι επιθετικός και κυνικός.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Αγαπητοί σύντροφοι......... :dancing: :dancing: :dancing:
Χαίρομαι ιδιαίτερα που το ΠΑΣΟΚ προβάλει ως βασικό του σύνθημα τη “Δίκαιη Κοινωνία”...................................

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Έχετε σκεφτεί ότι αν με με κάποιο τρόπο πριν 35, για να μην πω παραπάνω, χρόνια έστελναν κάποιον στην εποχή μας ο άνθρωπος θα νόμιζε ότι δεν πέρασε μια μέρα? Τα ίδια σκατά :shit:. Καραμανλής-Παπανδέου. Για μένα αυτό είναι στασιμότητα και τα στάσιμα βρομάνε. Το κακό είναι όμως ότι δεν υπάρχουν και αξιότπιστες εναλακτικές και έχουμε μπει θέλοντας και μη στο μονόδρομο του δικοματισμού. Για μένα αν και ξέρω ότι πολλοί ειναι αντίθετοι, στην παρούσα φάση που βρίσκεται το πολιτικό σύστημα, η αποχή είναι μια πολλή καλή λύση.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έχετε σκεφτεί ότι αν με με κάποιο τρόπο πριν 35, για να μην πω παραπάνω, χρόνια έστελναν κάποιον στην εποχή μας ο άνθρωπος θα νόμιζε ότι δεν πέρασε μια μέρα?
Μάγος είσαι? Θυμάμαι όταν πιάναμε συχνά-πυκνά τέτοια κουβέντα με τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου που μου έλεγε... παιδί μου τα ίδια ήταν πάντα, επί ΕΡΕ τα ίδια, επί βασιλιά τα ίδια, επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τα ίδια... αφού δεν έχει ίσο παΐδι ο έλληνας, τι το ψάχνεις? :rolleyes:

Γιατί σκάτε δεν καταλαβαίνω - βλέπετε κανέναν γύρω σας να θέλει ν' αλλάξει τίποτα? Ακόμα και όταν αλλάζει κάτι - πολύ σπάνια - δεν είναι πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση. Για όσους δεν κατάλαβαν, μιλάω για το τελευταίο αστείο που λέγεται πολυ-μετοχικός Παναθηναϊκός. :grin:

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ ρούφα το στριγκάκι του Ψινάκη.
Μαζί με την προεδράρα σου.

Ο οποίος από ότι διαβάζω σε μπλόγκι έχει κάνει τις παρακάτω κωλοτούμπες:

Όποιος γνωρίζει αναλυτικά με ΠΟΙΟΝ τρόπο -στα μέσα της δεκαετίας του 80- η πορνοστάρ Τσιτσιολίνα έφτασε να μεσουρανεί στην Ιταλία και να βρίσκεται στο Ιταλικό Κοινοβούλιο, μπορεί να κατανοήσει πολλά από αυτά τα οποία επιχειρούνται εδώ και δύο περίπου χρόνια στην χώρα μας.

Σημαντικό γρανάζι αυτού του συστήματος που επιχειρεί τον ευτελισμό της πολιτικής και του εθισμού των πολιτών στην παθητική αποδοχή του παράλογου , είναι και ο κ. Καρατζαφέρης.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον ήθελαν να συζητά με τον καλλιτεχνικό μάνατζερ Ηλία Ψινάκη την ένταξή του στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε χθες στην εκπομπή του κ.Αυτιά στο Alter ότι:«Χθες μίλησα με τον κ. Ψινάκη, ο οποίος είναι κομιστής ενός πολύ μεγάλου μυαλού και όταν το αντιληφθεί ο πολίτης, πράγματι αντιλαμβάνεται ότι το μυαλό αυτό μπορεί να προσφέρει. Ζει σε έναν άλλο χώρο, αλλά μπορεί να προσφέρει».

Με «μπροστάρη» τον Ηλία Ψινάκη θα επιχειρήσει ο κ. Καρατζαφέρης να προσεγγίσει, όπως λέει, τους νέους και να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στην πολιτική. «Εγώ θέλω να πλατύνω την Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό με ...άλλους ανθρώπους» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 9,84",ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Βέβαια πέρσι (21 Μαρτίου 2008) από το βήμα τις Βουλής έλεγε άλλα , όπως έγραφε χθες και το blog taxalia .
Συγκεκριμένα στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων με θέμα τα δικαιώματα της νεολαίας στη μόρφωση και τον πολιτισμό, έλεγε ότι:«Θυμάμαι, όταν ήμουν παιδί, που πηγαίναμε μαζί με τον Σπύρο, που είναι μεγαλύτερος από εμένα, στο Λυκαβηττό για να ακούσουμε Παύλο Μπακογιάννη, από την Deutsche Welle. Αυτός δεν ήταν ένας αγώνας; Δεν είναι παράδειγμα για τους νέους ανθρώπους, για να τους μάθουμε να αντιστέκονται σ’ αυτά που γίνονται σήμερα;
Γιατί, λοιπόν, το αρνούμεθα; Ποια είναι σήμερα τα ινδάλματα της νεολαίας; Ποια είναι; Θα τολμήσω να πω ένα όνομα. Ο κ. Ψινάκης; Υπάρχει πάρτι της σημερινής καλής κοινωνίας, της κοινωνίας του χρήματος δηλαδή που να κάνει ένα πάρτι και να θεωρείται πετυχημένο χωρίς να είναι μέσα ο κ. Ψινάκης; Δεν υπάρχουν νέα παιδιά σήμερα -και σας ερωτώ κατά πρόσωπο- που λένε: «α, πάμε να κολλήσουμε δίπλα για να γίνουμε αστέρια»; Αυτά είναι τα ινδάλματα σήμερα. Αυτά πλασάρουν οι τηλεοράσεις σήμερα».

Τον ίδιο δηλαδή άνθρωπο που θεωρούσε πέρσι ως αντιπαράδειγμα για τους νέους , σήμερα τον θεωρεί ως ...«πολύ μεγάλο μυαλό που μπορεί να προσφέρει στο κοινοβούλιο» !!!
Καρατζαφέρης είναι αυτός βλέπετε! Συνώνυμο της «κωλοτούμπας» και του λαϊκισμού! Αλλά και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΡΑΝΑΖΙ του συστήματος που επιχειρεί την «καραγκιοζοποίηση» της πολιτικής.

Σίγουρα αυτά δεν μπορεί να πρεσβεύουν τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ, οι οποίοι είναι φύσει συντηρητικοί και δεμένοι άρρηκτα με παραδόσεις και αξίες. Όσοι δεν έφυγαν δυσαρεστημένοι από τον ...Μπουμπούκο και την Μπουμπούκα, προβλέπεται τώρα να το πράξουν. Στην αντίθετη περίπτωση θα υποστούν τον ...Ηλία Ψινάκη να τους λέει περιπαικτικά:« Μωρή κουλή θα μου ρίξεις και εμένα μια...ψήφο, να την...ευχαριστηθώ;».

Αγαπητέ συνάδελφε,

Διαφωνώ με την τοποθέτηση του politis-blogspot όμως την παρουσιάζεις, και κατ' επέκταση και με τη δική σου.

Αν διαβάσεις το υπογραμμισμένο κομμάτι του κειμένου της ομιλίας του Καρατζ., θα δεις ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν καταφέρεται κατά του κ. Ψινάκη.
Λέει ότι η σημερινή νεολαία έχει ινδάλματα τέτοιου τύπου (ενώ ο ίδιος άκουγε Deutsche Welle) αλλά ΔΕ ΛΕΕΙ ότι αυτό είναι "αντιπαράδειγμα".  Διαπίστωση της κατάστασης κάνει, όχι κρίση.  Κρίνει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται αυτά τα πρότυπα (τηλεοράσεις, πάρτυ, χρήματα κλπ), αλλά όχι τον ίδιο τον Ψινάκη.
Η κρίση είναι του αρθρογράφου του blog, και είναι (ως συνήθως κάνουν οι δημοσιογράφοι - αν θεωρείται δημοσιογράφος αυτός που τα γραψε αυτά) διαστρέβλωση της πραγματικότητας με στόχο τη δημιουργία εντύπωσης περί του ότι ο Καρατζ. "άλλα έλεγε τότε, και άλλα τώρα".
Μπορεί αυτό να συμβαίνει (δε το ξέρω γιατί δε τον παρακολουθώ τόσο στενά). Αλλά ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με αιτιολογία τα αποσπάσματα που αναγράφει το blog.

Ως προς το ότι στους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ δε θα αρέσει η συμμετοχή του Ψιν. στα ψηφοδέλτια, πρέπει να αληθεύει σε μεγάλο ποσοστό.
Επίσης θεωρώ ότι δε θα αρέσει και στα μέχρι τώρα γνωστά στελέχη (Άδωνις, Βελόπουλος, Πλεύρης, Ροντούλης κλπ.) για πολλούς και διάφορους λόγους.
ΕΝΑΣ λόγος είναι η "γενική εικόνα" του Ψινάκη. (Δε το εξειδικεύω).  Δε "συνάδει" με την εικόνα των υπολοίπων.
Αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος:
Ένας ΑΛΛΟΣ λόγος (και ίσως και πιο σημαντικός) είναι η φιλοσοφία των ατόμων.  Άνθρωποι όπως αυτοί, έχουν φτάσει (από πλευράς δημοσιότητας) εκεί που έχουν φτάσει μετά από σκληρή δουλειά.  Καθημερινή μελέτη και απασχόληση, περιοδείες, κανάλια-ραδιόφωνα-συγκεντρώσεις, πρωϊνά ξυπνήματα, αυτά τα πράματα δεν είναι ούτε εύκολα, ούτε ευχάριστα. Τα έκαναν όμως και "αναδείχτηκαν" στο ΛΑΟΣ και την πολιτική.
Ο Ψινάκης (αν τελικά συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο), σιγά μην ξυπνάει το πρωϊ να πηγαίνει για δουλειά.  Ε, αυτό δε θα αρέσει στους υπόλοιπους.

Τέλος, και επειδή δεν παρακολουθώ όπως είπα πολύ στενά το θέμα ΛΑΟΣ, τι είναι αυτή η ιστορία με το Μπουμπούκο και τη Μπουμπούκα?  Τι εννοεί ο ποιητής?

Damien IIX

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Ρε πάτε καλά?
Διάβασα μερικές σελίδες από τη αρχή και μετά έψαχνα φαρμακείο.
Με ψυχασθενείς και κομματόσκυλα ψάχνεστε. Εδώ κάποιοι είναι και από τα δυο ταυτόχρονα.
Τι υπομονή έχετε? Τι κάνετε ρε? γιόγκα? Μπράβο παντός!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom