Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αναφέρομαι στον καθηγητή και μόνο στον καθηγητή Βαρθολομαίο του οποίου οι πράξεις υπό αυτήν την ιδιότητα ήταν αξοισημείωτες και αποτελούσαν παράδειγμα προς μίμηση για κάτι άλλα καθίκια που μας παριστάνανε τους σπουδαίους!

Καταλαβαινω αυτό που λες αλλα διαφωνώ. Ο καθε άνθρωπος κρίνεται συνολικά και με βάση τις πράξεις του.

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
τι με νιαζει εμενα για τη Μιλενα εγω πληρωνω ΕΤΑΚ  :headbang:που δεν πληρωνα τελη κυκλοφοριας παραπανω γιατι ειναι παλιο το αυτοκινητο μου  :headbang:και αυτοι δινουν ΔΙς  τον εφραιμ :headbang: νοικιαζουν επι τρεις φορες την αγορα των ελικοπτερων :jerking: δεν με ενδιαφερει αν ο διοικητης του ικα την πηδουσε  :knockinb:την πουτανα εμενα να μη πηδουν γινεται
εμενα να μη κλεβουν ειναι δυνατον.ΑΣ κλεβει τον αντρα της η αποστολακη............δεν με νιαζει

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δεν σας φενετε παραξενο οτι ο χαμος αρχισε απο οταν ο Βαρθολομαίο εφαγε τις μπουνιες του και μετακομισε στα θυμαρακια , τοτε ολοι οι μαλακες προσπαθισαν να κανουν τον ταμια για την παρτη τους , ενω ο Βαρθολομαίος τα επερνε μονο για τον προεδρο , την κομπινα με τα ομολογα αυτος με τον αλογοσκουφη δεν την ειχα κανει ,,, αντε ,,,,,,,,,,,,,,,
Οσο για την Αποστολακη θα επρεπε το ΠΑΣΟΚ να την ειχε στειλη στον φυσικο της χωρο ΦΥΛΗΣ .

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
μμμμ... εμένα μόνο λεκάνη μπορείς να μου θυμίσεις :2funny: :2funny:

Μωρη στρουμφιτα ΠΑΣΟΚΑ σου θιξαμε το Ινδαλμα την ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ και μας
ρωτας αν υοθετουμε αυτα που λεει το Τροκτικο ?

Μηπως εισαι ΚΛΑΣΟΚΑ και συ....? Αν ναι

Βρες το Γιωργακη τον ΠΑΡΜΠΑΣΤΡΟΥΜΦ για καμια  :pipa1:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δεν σας φενετε παραξενο οτι ο χαμος αρχισε απο οταν ο Βαρθολομαίο εφαγε τις μπουνιες του και μετακομισε στα θυμαρακια , τοτε ολοι οι μαλακες προσπαθισαν να κανουν τον ταμια για την παρτη τους , ενω ο Βαρθολομαίος τα επερνε μονο για τον προεδρο , την κομπινα με τα ομολογα αυτος με τον αλογοσκουφη δεν την ειχα κανει ,,, αντε ,,,,,,,,,,,,,,,
Οσο για την Αποστολακη θα επρεπε το ΠΑΣΟΚ να την ειχε στειλη στον φυσικο της χωρο ΦΥΛΗΣ .

Γιατι το λες αυτο ?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τοποθετήσου σοβαρα και ενημέρωσέ μας για το έργο του Βαρθολομαίου λοιπον
Τι έχεις να πείς Enforcer για:
1- Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
2- Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
3- Το Ζέν-πρεμιέ Άκη , που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη

και για άλλα πολλά, που αν απαντήσεις σωστά θα σου πώ και τα επόμενα!!!  :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Μωρη στρουμφιτα ΠΑΣΟΚΑ σου θιξαμε το Ινδαλμα την ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ και μας
ρωτας αν υοθετουμε αυτα που λεει το Τροκτικο ?

Μηπως εισαι ΚΛΑΣΟΚΑ και συ....? Αν ναι

Βρες το Γιωργακη τον ΠΑΡΜΠΑΣΤΡΟΥΜΦ για καμια  :pipa1:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
από που προκύπτει ότι έχω κάποια σχέση με ΠΑΣΟΚ;
και μιάς που είναι ολοφάνερο ότι είσαι μειωμένης αντίληψης να βοηθήσω, ούτε με αριστερά θέλω να έχω.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
και μιάς που είναι ολοφάνερο ότι είσαι μειωμένης αντίληψης να βοηθήσω, ούτε με αριστερά θέλω να έχω.

Τα παιρνω πισω τοτε....[size=18pt]ΣΥΓΝΩΜΗ[/size]

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εάν δε βγεί αυτοδύναμο το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ πότε ξαναέχουμε εκλογές?εντός μηνός?και τότε αλλάζει ο εκλογικός νόμος και έχουμε άλλα δεδομένα?με τί ποσοστό παίρνει αυτοδυναμία τώρα και με τί ποσοστό με τον επόμενο εκλογικό νόμο?

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
4101.jpg

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 4ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Η Κεντρική Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή αποφάσισε κατά πλειοψηφίαν την συμμετοχή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ΑΥΤΟΝΟΜΑ στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου του 2009 σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Οι 25 χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν στις 7 Ιουνίου δεν θα προδοθούν από το Κίνημά μας. Άλλωστε από την πρώτη μετά τις εκλογές της 7ης Ιουνίου ημέρα είχαμε δηλώσει ότι οι ψήφοι αυτοί δεν πωλούνται, δεν παραχωρούνται, δεν είναι διαπραγματεύσιμοι.

]

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τα παιρνω πισω τοτε....[size=18pt]ΣΥΓΝΩΜΗ[/size]
Και να μην έλεγες συγνώμη δεν τρεχει τίποτε.
Ο φίλος osie.0909  είναι απ τα καλλίτερα παιδιά, όπως και εγώ έχω καταλάβει!

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ !!!!!!  Ο ΛΑΟΣ κοντευει να ξεπερασει τη ΝΔ. Η μας δουλευετε, ή παμε για νεα Χουντα !!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ !!!!!!  Ο ΛΑΟΣ κοντευει να ξεπερασει τη ΝΔ. Η μας δουλευετε, ή παμε για νεα Χουντα !!!
ξανασκέψου το.
κυβέρνηση κάνει το πρώτο κόμμα. Δεν είναι πρωτάθλημα εδώ να έχουμε και "ηθικές πρωταθλήτριες" ομάδες.

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
ξανασκέψου το.
κυβέρνηση κάνει το πρώτο κόμμα. Δεν είναι πρωτάθλημα εδώ να έχουμε και "ηθικές πρωταθλήτριες" ομάδες.

Συγνωμη, αλλα δεν εχω να σκεφτω τιποτα. Ξερω καλα ποιο κομμα κανει κυβερνηση. Σκεψου ομως εσυ, τον Καρατζαφερη αντιπολιτευση. Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ..... :uzi: :uzi:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
εάν δε βγεί αυτοδύναμο το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ πότε ξαναέχουμε εκλογές?εντός μηνός?και τότε αλλάζει ο εκλογικός νόμος και έχουμε άλλα δεδομένα?με τί ποσοστό παίρνει αυτοδυναμία τώρα και με τί ποσοστό με τον επόμενο εκλογικό νόμο?

κανενας δεν εχει απαντησει ακομα σε αυτο που ρωτησες.

τους εφαγε το οπαδιλικι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom