imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
ανηλικε?
Μάλλον ο γνωστός και ως Αβράμης είσαι!Αυτός έχει πάρει όλο το εορτολόγιο για usernames
ανηλικε?
επειδη εισαι νουμερο και ρατσιστης και φασιστας της σφαλιαρας σημαινει οτι ειμαι ανηλικοσ?
ναι δε θα λεω τα ιδια βλακεντιεΜάλλον ο γνωστός και ως Αβράμης είσαι!Αυτός έχει πάρει όλο το εορτολόγιο για usernames
αστειο ε?Να φανταστώ ότι φιλοξενείς "μετανάστες" όπως ο Μαγγίνας;
εσυ ρε φιλε πως την εχεις δει?Ρε φιλε πως την εχεις δει?
Ποσταρεις συνεχεια προσβαλοντας τους αλλους?
Μας εχει ζαλισει το εχεις καταλαβει?
εσυ ρε φιλε πως την εχεις δει?
ποσταρεις οτι δεις στο γκουγκλ και νομιζεις οτι κατι κανεις
εγω προσβαλω ε?
ο αλλος μου λεει οτι ειμαι ο αβραμης και ειναι εριστικος και γω προσβαλλω ε?
εσυ αυτοπροσβαλεσαι και το πας εκειΑν δεν σου αρεσει μη συμμετεχεις.
Εσυ το ξεκινησες το θεμα των προσβολων.
Στις εκλογές δέν ψηφίζουμε καραγκιόζηδες όπως τον Τραγάκη και τον Μαντούβαλο που έφτασαν εκεί που είναι πουλώντας "γαυροφροσύνη" στους διάφορους ανεγκέφαλους, καθυστερημένους, θερμοκέφαλους του Πειραιά.
Να θυμήσω πως ο Τραγάκης βγήκε μετά το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 0-1 , και έλεγε στα σκαλιά ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ πως το ματς ήταν στημένο !!!
Για τον εμετικό Μαντούβαλο δέν έχω να πώ τίποτα... τον έχετε δεί στα κανάλια πως μιλάει το ζώο.
[size=14pt]ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ![/size]
Μάλιστα να φύγουν και να πάνε στο ΠΑΣΟΚ εκεί είναι η θέση τους!!!
Πές τώρα και για Παγκαλο κλπ!! ;)
πρεπει να του αναγνωρισεις οτι ειναι ευφυης ομως....Δέν έχω να πώ τίποτα για ένα ζώο σαν τον Πάγκαλο που έχει να δεί τον πούτσο του 20+ χρόνια... μόνο με το χέρι ψηλαφίζει και σιγουρεύεται πως ακόμα υπάρχει κάτω απο την κοιλιά του
πρεπει να του αναγνωρισεις οτι ειναι ευφυης ομως....
και που να είχε δει και τη γυναίκα που γαμάει.....πρεπει να του αναγνωρισεις οτι ειναι ευφυης ομως....
καλα συγκρινετε τον Παγκαλο με καραγκιοζηδες τυπου Τραγακη,Μαντουβαλου,Κουλουρη,κτλ
Και γω που δεν ασχολουμαι εδω γελωωωωωω!!!!!!Ο Παγακαλος μου θυμιζει το σλογκαν "Εμπρος Ανδρεα για μια Ελλαδα Νεα" τα λογια ειναι περιττα........καλα συγκρινετε τον Παγκαλο με καραγκιοζηδες τυπου Τραγακη,Μαντουβαλου,Κουλουρη,κτλ