Νέα

Βοσκοπούλα ετών 22

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Εκπονώ σχέδιο για σπόνσοριγκ σε βοσκοπούλα-ετών-22. Ζει μόνη στο βουνό με χίλια πρόβατα. Πήγα και την είδα από κοντά και μιλήσαμε. Είναι λίγο περίεργη περίπτωση, αλλά σκέφτομαι να το επιχειρήσω. Τελείωσε κτηνοτροφική σχολή και είναι η πρώτη της δουλειά.

Δεδομένου ότι η ηλικιακή διαφορά είναι άβυσσος (εγώ 60) και ότι δεν έχει δείξει σημεία αναζήτησης σπόνσορα (εγώ την ανακάλυψα στο youtube), η επίλυση του προβλήματος είναι αρκετά δύσκολη.

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361
Εκπονώ σχέδιο για σπόνσοριγκ σε βοσκοπούλα-ετών-22. Ζει μόνη στο βουνό με χίλια πρόβατα. Πήγα και την είδα από κοντά και μιλήσαμε. Είναι λίγο περίεργη περίπτωση, αλλά σκέφτομαι να το επιχειρήσω. Τελείωσε κτηνοτροφική σχολή και είναι η πρώτη της δουλειά.

Δεδομένου ότι η ηλικιακή διαφορά είναι άβυσσος (εγώ 60) και ότι δεν έχει δείξει σημεία αναζήτησης σπόνσορα (εγώ την ανακάλυψα στο youtube), η επίλυση του προβλήματος είναι αρκετά δύσκολη.
Που την ανακάλυψες ? , Ελλάδα είναι ? :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
ωραιος τυπε...μεχρι και στην βουνοκορφη του κιλιμαντζαρο εφτασες μπας και τον βρεξεις...
επομενος στοχος : καταδυση στα 5.500 μετρα σε σπηλια στα απαλαχια ορη...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297

Δεν θα την συγκινήσεις παρά μόνο αν μπεις στο μαντρί και τις κοπριες μαζί της....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Τουλάχιστον από γαλλικά πάει καλά....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Φυλετικά πως είναι μόρτη αυτή στα πυρηναία ; Φέρνει περισσότερο σε γάλλους ή σε βάσκους ;

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Φυλετικά πως είναι μόρτη αυτή στα πυρηναία ; Φέρνει περισσότερο σε γάλλους ή σε βάσκους ;
Βάσκους έχει προς τον Ατλαντικό, ενώ προς τη Μεσόγειο που είναι αυτή έχει Καταλανούς. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω να τους ξεχωρίζω ούτε τους μεν ούτε τους δε από τους Γάλλους.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Βάσκους έχει προς τον Ατλαντικό, ενώ προς τη Μεσόγειο που είναι αυτή έχει Καταλανούς. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω να τους ξεχωρίζω ούτε τους μεν ούτε τους δε από τους Γάλλους.
ξανθό άσπρο ;; μελαχροινό ;;;;;
ώρμα εγώ λέω ...... αν ψήνεται , ενήλικη φουλ είναι
στη φάση που είναι αν και βιολογικά 22, από πλευρά ωριμότητας, μπορεί να είναι πιο ώριμη από μια 40 , που σπουδάζει .... νομικά , ιατρική ή μαλακίες ...

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Πως βρέθηκες ρε στα Πυρηναία;
Στο Montpellier ειδικότερα και πιο γενικά στο μαγευτικό Herault , δεν ήσουν;
Montpellier είμαι πάντα. Είναι κάπου 3 ώρες βασικά ως εκεί, αν ξέρεις το δρόμο, αλλά λόγω πρώτης φοράς παιδεύτηκα αρκετά να τη βρω.
Τα Πυρηναία πάντως τα έχω περάσει περπατώντας, πηγαίνοντας για τον Άγιο Ιάκωβο της Κομποστέλας στη Γαλικία, αν και δεν την έχω τελειώσει τη διαδρομή. Είναι καλή εμπειρία, αν και θέλει προσοχή γιατί έχει λύκους. Κι εκεί που είναι η κοπέλα κατεβαίνουν λύκοι επίσης.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656

τυπε προσεξε μην σε καθαρισει η βοσκοπουλα οπως καθαρισε ο τσοπανης το αλλο το μουνετο :confused::confused::confused:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
ξανθό άσπρο ;; μελαχροινό ;;;;;
ώρμα εγώ λέω ...... αν ψήνεται , ενήλικη φουλ είναι
στη φάση που είναι αν και βιολογικά 22, από πλευρά ωριμότητας, μπορεί να είναι πιο ώριμη από μια 40 , που σπουδάζει .... νομικά , ιατρική ή μαλακίες ...
Καστανή είναι. Η φάση της είναι λίγο περίεργη για κοπέλα 22 χρονών να βόσκει πρόβατα μόνη σε ένα βουνό και να αντιμετωπίζει λύκους. Έχει χάσει πρόβατα από επιθέσεις λύκων. Αυτή τα είχε με κάποιον που ο πατέρας του είχε πρόβατα κι απέκτησε την οικειότητα με το επάγγελμα και μετά τελείωσε και τη σχετική εκπαίδευση. Λέει ότι της αρέσει αυτή η ζωή και φαίνεται μοναχικός τύπος. Ξέρω γω τι να πω.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Καστανή είναι. Η φάση της είναι λίγο περίεργη για κοπέλα 22 χρονών να βόσκει πρόβατα μόνη σε ένα βουνό και να αντιμετωπίζει λύκους. Έχει χάσει πρόβατα από επιθέσεις λύκων. Αυτή τα είχε με κάποιον που ο πατέρας του είχε πρόβατα κι απέκτησε την οικειότητα με το επάγγελμα και μετά τελείωσε και τη σχετική εκπαίδευση. Λέει ότι της αρέσει αυτή η ζωή και φαίνεται μοναχικός τύπος. Ξέρω γω τι να πω.
Αν ειναι καλο μουνι μπες... Αλλιως να μεταναστευσεις για να πηδηξεις δεν αξιζει.
Το Μονπελιε ειναι φουλ στο Ερασμους και στις φοιτητριουλες γενικοτερα, ποιος ο λογος να πας στα Πυρηναια?
Σαν να μενεις Κομοτινη που ειναι τσαμπα το μουνι, και να πας να γαμισεις στην Καστορια ενα πραγμα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
κανά ντουφέκι δεν παίζει εκεί να μπουμπουνίσουν τους λύκους ;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Φιλειρηνικοί μάλλον είναι εκεί....
Angry Wolf GIF by CuriosityStream

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Αν ειναι καλο μουνι μπες... Αλλιως να μεταναστευσεις για να πηδηξεις δεν αξιζει.
Το Μονπελιε ειναι φουλ στο Ερασμους και στις φοιτητριουλες γενικοτερα, ποιος ο λογος να πας στα Πυρηναια?
Σαν να μενεις Κομοτινη που ειναι τσαμπα το μουνι, και να πας να γαμισεις στην Καστορια ενα πραγμα.
Το Montpellier παίζει να έχει πιο πολλές γυναίκες από τότε που ήσουν εδώ. Επί Macron έγινε κάτι σαν Silicon Valley, καλύφθηκε οικοδομικά όλη η απόσταση μέχρι τη θάλασσα κι αναπτύχθηκε περισσότερο τουριστικά. Είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές της Γαλλίας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλές φοιτήτριες από αλλού να βρίσκουν αμέσως δουλειά και να μένουν.

Το θέμα είναι ότι έχει περάσει η εποχή μου ως ελεύθερου γαμέα προ πολλού. Μετά πληρώνεις, αλλά όπως το έχω αναλύσει και παλαιότερα, έχω ένα θέμα με τον πληρωμένο (ως δοσοληψία) και είχα στραφεί προς το mentoring με διάφορα πακέτα παροχών αναζητώντας σκηνικά. Στο Montpellier για καθαρό σπονσοριλίκι βρίσκω ό,τι ώρα θέλω, αλλά θα είναι σαν δοσοληψία που θα περιορίζεται στο σεξ και δεν γουστάρω.

Πιστεύω ότι το σκηνικό στο βουνό με τη βοσκοπούλα είναι καλή φάση και προσπαθώ να βρω τι πακέτο παροχών μπορώ να προτείνω.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
κανά ντουφέκι δεν παίζει εκεί να μπουμπουνίσουν τους λύκους ;
Τους μπουμπουνάνε στα κρυφά, γιατί είναι και οι φιλοζωικές. Γενικά επικρατεί ένα μπάχαλο με μηνύσεις από φιλοζωικές προς ιδιώτες και ξυλοφορτώματα από ιδιώτες σε φιλοζωικούς. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom