Επισκέπτης
lakh μην βριζεις φιλε....
Τους "επαναστάτες" της αριστεράς
με τα πολυβόλα και τις μολότωφ
τους βρίζω καθημερινά
και θα τους βρίζω,
μέχρι να βγαίνω νύχτα από το σπίτι μου για την πάρτη τους,
με αυτό :
lakh μην βριζεις φιλε....
φραουν...ελα μωρε κοροιδευουν... σιγα τις επαναστασεις.
ΕΠαναστατες σαν τον Τραγκα ΦΡΑΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ και ΦΡΑΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ με τα λεφτα στην Ελβετια
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ελεος
Τους "επαναστάτες" της αριστεράς
με τα πολυβόλα και τις μολότωφ
τους βρίζω καθημερινά
και θα τους βρίζω,
μέχρι να βγαίνω νύχτα από το σπίτι μου για την πάρτη τους,
με αυτό :
what i will imagine i will hold
what i will realy hold[/quote[/URL]]
γιατι στο χωριο μου λενε "οπου ακους πολλα κερασια παρε κ μικρο καλαθι" κ εσυ απο κερασια ΝΑ!!!! και μεχρι να ερθει αυτη η νυχτα που πιθανοτερο ειναι να πεσεις απο το κρεβατι κ να ξυπνησεις απαντησε σε μια ερωτηση απλη πως θα ξεχωριζεις τους αναρχοαπλυτους οπως λες πως? κ μη μου πεις πρωτα σκοτωμα μετα εξακριβωση θελω μια εμπεριστατωμενη αποψη απο ενα γουοναμπι αναρχοκιλερ
πριν κραξεις σου λεω να πανε ολοι δεξιοι κ αριστεροι να γαμηθουνε ειμαι μονος μου δεν μου κανει κανενας απλα ρωταω για να ξερω πως θα αποφυγω τον σκοτωμο μιας κ εισαι πολυ σκληρος καποιο κριτηριο θα υπαρχει
απαντησε σε μια ερωτηση απλη πως θα ξεχωριζεις τους αναρχοαπλυτους οπως λες πως? κ μη μου πεις πρωτα σκοτωμα μετα εξακριβωση θελω μια εμπεριστατωμενη αποψη απο ενα γουοναμπι αναρχοκιλερ
πριν κραξεις σου λεω να πανε ολοι δεξιοι κ αριστεροι να γαμηθουνε ειμαι μονος μου δεν μου κανει κανενας απλα ρωταω για να ξερω πως θα αποφυγω τον σκοτωμο μιας κ εισαι πολυ σκληρος καποιο κριτηριο θα υπαρχει
πρωτον δεν ειναι δικοι μου στο ειπα φασιστακια ειστε κ τα δυο αριστεροι δεξιοι για μενα παλι δεν μου απαντησες δηλαδη οποιος δεν φοραει κοστουμι κ λουστρινι πουλο?Οι δικοί σου , στην Ισπανία
(π.χ. ο πατέρας Γιωτόπουλος που είχε πάει στον εμφύλιο εκεί και σκότωσε πολύ κόσμο)
σκότωναν όποιον έβλεπαν να φοράει κουστούμι , γιατί προφανώς
(δικά τους λεγόμενα)
ήταν φασίστας.
Κάνε τις αναγωγές σου,
που λέει και κοντόχοντρος , καραφλός , κύπριος σώγαμπρος .......
πρωτον δεν ειναι δικοι μου στο ειπα φασιστακια ειστε κ τα δυο αριστεροι δεξιοι για μενα παλι δεν μου απαντησες δηλαδη οποιος δεν φοραει κοστουμι κ λουστρινι πουλο?
οχι ΜΑΛΑΚΑ σε ρωταω κατι κ περιμενω να μου απαντησεις κανονικα κ οχι με χρησμους λες κ εισαι η πυθεια ποιο ειναι το κριτηριο σου ρε να σκοτωνεις κοσμο ρε καθυστερημενεΕίσαι μαλάκας
ή παριστάνεις τον μαλάκα ;;;;;
οχι ΜΑΛΑΚΑ σε ρωταω κατι κ περιμενω να μου απαντησεις κανονικα κ οχι με χρησμους λες κ εισαι η πυθεια ποιο ειναι το κριτηριο σου ρε να σκοτωνεις κοσμο ρε καθυστερημενε
]Υ.Γ. Σχετικά με το what i imagine i have ....
κάποιος άλλος αμφισβητούσε την ύπαρξη μίας αντίκας καραμπίνας,
μέχρι που πήρε μία φωτό ως απάντηση .....[/size]
Mε φωτογραφιες θα τους καθαρισεις αγορινα?
Στο εχω ξαναπει...τραβα ρε αντρακλα στα εξαρχεια να τους καθαρισεις. Δεν σε κραταει κανενας.
Ορμα αγορι μου.
εσύ τα παίρνεις κανονικά στην κράνα και αναλώνεσαι εκεί που δεν πρέπει !
CHILL OUT MAN !!!!!
ποιός πλερώνει τον βαρκάρη παίκτη μου ????
γιατί εγώ δεν έχω διαθεση να πλερώσω για να πηγαίνεις εσύ τις κυριακές σου τις βόλτες σου στα πάρκα... αμα θέλεις πλέρωσε εσύ..
Εσύ ρε μουνάκι ,
τράβα δείρε τους χρυσαυγίτες αφού δεν τους γουστάρεις ..............
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΚΡΟΚΑΠΗΛΕ εσυ ποσταρεις σε αυτο το μπουρδελοφορουμ κουμπουρια λοστους κ καθε λογης κερατο κ λες κ μια ιστοριουλα απο κατω για να τρομαξουν το 3χρονα δεν ειναι κανενας αλλος χαρντκορ κιλαχ αις βανιλα εδω σε αυτο το φορουμ κ θελω να μαθω με κριτηριο ΕΣΥ!! ρε αμοιβαδα θα σκοτωνεις κοσμο οταν ερθει αυτη η νυχτα αλλα που να απαντησεις κανονικα πρεπει να παιξει τρελη διχοτομηση μεχρι να αποκτησεις νοημοσυνη κ να καταφερεις να απαντησεις κανονικαΜόλις απέδειξες ότι ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ !!!!!
Γιατί ;;;;;
Γιατί δεν ρωτάς το ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ,
ή τον Αξαρλιάν ή το Μομφεράτο ή τον Αθανασιάδη ....
ή τους 3 στη Μαρφίν ..........
ο εργοδοτης/δημιος των 3 εργαζομενων κ του αγγενητου μωρου της μιας τους κλειδωσε μεσα σε ενα κλουβι θανατου χωρις διαφυγη κ τους εκρυψε πισω απο τους παγκους
Εγω κοτουλα δεν ποσταρω οπλα ολη την ωρα, ουτε απειλω, ουτε βριζω μαναδες, πατεραδες και τα ρεστα.
Αν θελω να κανω κατι, απλα το κανω.
Δεν το διατυμπανιζω δεξια και αριστερα ολη την ωρα θελοντας να δειξω ποσο ...αντρακλας ειμαι.
Ποιός νοιάζεται για σένα ρε πουστρόνι ;;;;;;
Σε ρώτησα εγώ τίποτε για σένα ;;;;;;;;
Δεν υπάρχεις στον κόσμο μου , δεν το καταλαβαίνεις ;;;;;;;
Εσύ με αποκαλείς όλες τις βρισιές που ξέρεις
(τα @@ μου κουνιούνται)
και μετά κάνεις ερωτήσεις (μαζί με άλλα πουστρόνια του συναφιού σου)
ΓΙΑ ΜΕΝΑ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ...........
Αφού είμαι όλα αυτά που λέτε
(δεν με ενδιαφέρει η άποψη περιττωμάτων για μένα , το έχω γράψει άπειρες φορές)
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ;;;;;;;;;;;;;
Θα γράφω όποτε γουστάρω , ό,τι γουστάρω.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
Μην μου απευθύνετε ερωτήσεις λοιπόν,
πείτε τα μεταξύ σας.
Για τη νομιμοποίηση (ξέρετε τίνος) , για τη Βίλλα Αμαλία κτλ κτλ κτλ