Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

lakh μην βριζεις φιλε....

Τους "επαναστάτες" της αριστεράς
με τα πολυβόλα και τις μολότωφ
τους βρίζω καθημερινά
και θα τους βρίζω,
μέχρι να βγαίνω νύχτα από το σπίτι μου για την πάρτη τους,
με αυτό :
Benelli_M4_by_LSR33.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ελα μωρε κοροιδευουν... σιγα τις επαναστασεις.

ΕΠαναστατες σαν τον Τραγκα ΦΡΑΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ και ΦΡΑΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ με τα λεφτα στην Ελβετια

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

ελεος

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Βρε σεις δεν σας προλαβαίνω να πούμε, από την τελευταία φορά που μπήκα 35 σελίδες γράψατε.
Γράφω μόνο και μόνο για να πω ότι μου'κλεψε το σλόγκαν ο Σύριζα παρί Mall και αυθαιρέτου!  :2funny:

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τους "επαναστάτες" της αριστεράς
με τα πολυβόλα και τις μολότωφ
τους βρίζω καθημερινά
και θα τους βρίζω,
μέχρι να βγαίνω νύχτα από το σπίτι μου για την πάρτη τους,
με αυτό :
what i will imagine i will hold
Benelli_M4_by_LSR33.jpg

what i will realy hold
penis-water-gun-toy_4e8e4_2.jpg
[/quote[/URL]]
γιατι στο χωριο μου λενε "οπου ακους πολλα κερασια παρε κ μικρο καλαθι" κ εσυ απο κερασια ΝΑ!!!! και μεχρι να ερθει αυτη η νυχτα που πιθανοτερο ειναι να πεσεις απο το κρεβατι κ να ξυπνησεις απαντησε σε μια ερωτηση απλη πως θα ξεχωριζεις τους αναρχοαπλυτους οπως λες πως? κ μη μου πεις πρωτα σκοτωμα μετα εξακριβωση  θελω μια εμπεριστατωμενη αποψη απο ενα γουοναμπι αναρχοκιλερ
πριν κραξεις σου λεω να πανε ολοι δεξιοι κ αριστεροι να γαμηθουνε ειμαι μονος μου δεν μου κανει  κανενας απλα ρωταω για να ξερω πως θα αποφυγω τον σκοτωμο μιας κ εισαι πολυ σκληρος καποιο κριτηριο θα υπαρχει

Επισκέπτης
απαντησε σε μια ερωτηση απλη πως θα ξεχωριζεις τους αναρχοαπλυτους οπως λες πως? κ μη μου πεις πρωτα σκοτωμα μετα εξακριβωση  θελω μια εμπεριστατωμενη αποψη απο ενα γουοναμπι αναρχοκιλερ
πριν κραξεις σου λεω να πανε ολοι δεξιοι κ αριστεροι να γαμηθουνε ειμαι μονος μου δεν μου κανει  κανενας απλα ρωταω για να ξερω πως θα αποφυγω τον σκοτωμο μιας κ εισαι πολυ σκληρος καποιο κριτηριο θα υπαρχει

Οι δικοί σου , στην Ισπανία
(π.χ. ο πατέρας Γιωτόπουλος που είχε πάει στον εμφύλιο εκεί και σκότωσε πολύ κόσμο)
σκότωναν όποιον έβλεπαν να φοράει κουστούμι , γιατί προφανώς
(δικά τους λεγόμενα)
ήταν φασίστας.

Κάνε τις αναγωγές σου,
που λέει και κοντόχοντρος , καραφλός , κύπριος σώγαμπρος .......

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Οι δικοί σου , στην Ισπανία
(π.χ. ο πατέρας Γιωτόπουλος που είχε πάει στον εμφύλιο εκεί και σκότωσε πολύ κόσμο)
σκότωναν όποιον έβλεπαν να φοράει κουστούμι , γιατί προφανώς
(δικά τους λεγόμενα)
ήταν φασίστας.

Κάνε τις αναγωγές σου,
που λέει και κοντόχοντρος , καραφλός , κύπριος σώγαμπρος .......
πρωτον δεν ειναι δικοι μου στο ειπα φασιστακια ειστε κ τα δυο αριστεροι δεξιοι για μενα παλι δεν μου απαντησες δηλαδη οποιος δεν φοραει κοστουμι κ λουστρινι πουλο?

Επισκέπτης
πρωτον δεν ειναι δικοι μου στο ειπα φασιστακια ειστε κ τα δυο αριστεροι δεξιοι για μενα παλι δεν μου απαντησες δηλαδη οποιος δεν φοραει κοστουμι κ λουστρινι πουλο?

Είσαι μαλάκας
ή παριστάνεις τον μαλάκα ;;;;;

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι μαλάκας
ή παριστάνεις τον μαλάκα ;;;;;
οχι ΜΑΛΑΚΑ σε ρωταω κατι κ περιμενω να μου απαντησεις κανονικα κ οχι με χρησμους λες κ εισαι η πυθεια ποιο ειναι το κριτηριο σου ρε να σκοτωνεις κοσμο ρε καθυστερημενε

Επισκέπτης
οχι ΜΑΛΑΚΑ σε ρωταω κατι κ περιμενω να μου απαντησεις κανονικα κ οχι με χρησμους λες κ εισαι η πυθεια ποιο ειναι το κριτηριο σου ρε να σκοτωνεις κοσμο ρε καθυστερημενε

Μόλις απέδειξες ότι ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ !!!!!
Γιατί ;;;;;

Γιατί δεν ρωτάς το ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ,
ή τον Αξαρλιάν ή το Μομφεράτο ή τον Αθανασιάδη ....

ή τους 3 στη Μαρφίν ..........

[size=9pt]Υ.Γ. Σχετικά με το what i imagine i have ....
κάποιος άλλος αμφισβητούσε την ύπαρξη μίας αντίκας καραμπίνας,
μέχρι που πήρε μία φωτό ως απάντηση .....[/size]

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
]Υ.Γ. Σχετικά με το what i imagine i have ....
κάποιος άλλος αμφισβητούσε την ύπαρξη μίας αντίκας καραμπίνας,
μέχρι που πήρε μία φωτό ως απάντηση .....[/size]

Mε φωτογραφιες θα τους καθαρισεις αγορινα?
Στο εχω ξαναπει...τραβα ρε αντρακλα στα εξαρχεια να τους καθαρισεις. Δεν σε κραταει κανενας.
Ορμα αγορι μου. Θα περιμενουμε τα αποτελεσματα.
Ολο λαδι εισαι  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:, απο ομελετα τιποτα  :rolleyes:

Επισκέπτης
Mε φωτογραφιες θα τους καθαρισεις αγορινα?
Στο εχω ξαναπει...τραβα ρε αντρακλα στα εξαρχεια να τους καθαρισεις. Δεν σε κραταει κανενας.
Ορμα αγορι μου.

Εσύ ρε μουνάκι ,
τράβα δείρε τους χρυσαυγίτες αφού δεν τους γουστάρεις ..............

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Λάκη αγορίνα μου ηρέμησε ! Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι οι κουμουνιστές είναι λιγδωμένα χαμένα κορμιά αλλά δεν σπαταλάω ενέργεια για την πάρτη τους...

Πιές ένα Cognac να ηρεμήσεις συνάδελφε (το ξέρω ότι ανήκουμε στην ίδια κατηγορία όσο αφορά τα κέρδη) ! ! !
Βγάζεις κι εσύ παρά πολύ χρήμα από διάφορες δουλειές (που δεν φαίνονται) μόνο που αντί να τα χαίρεσαι όπως εγώ και απλά να σπας πλάκα με τους ανθρώπους που λένε μαλακίες, εσύ τα παίρνεις κανονικά στην κράνα και αναλώνεσαι εκεί που δεν πρέπει !

CHILL OUT MAN !!!!!  :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ποιός πλερώνει τον βαρκάρη παίκτη μου ????

γιατί εγώ δεν έχω διαθεση να πλερώσω για να πηγαίνεις εσύ τις κυριακές σου τις βόλτες σου στα πάρκα... αμα θέλεις πλέρωσε εσύ..

Ουτε εγω ειχα ορεξη να πληρωνω τα κερατιατικα μου στην ΔΕΗ και στην καθε ΔΕΗ με τα χαρατσια και τις μαλακιες για να "ξεπληρωθει" ενα χρεος το οποιο δεν δημιουργησα εγω. Δεν ψηφιζα εγω ΝΔ και πασοκ επι 4 δεκαετιες αρχηγε μου.
Ουτε τζιπαρες αγορασα, ουτε διακοπογαμωδανεια πηρα, ουτε καν σπιτι που δεν μπορουσα να αποπληρωσω. Επισης δεν δουλεψα ποτε μου σε καμια τραπεζα, πολυεθνικη και τα ρεστα για να παιρνω...bonus. Απλωνα και απλωνω τα ποδαρακια μου μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα μου.
Εσυ που ψηφιζες την ΝΔ γιατι δεν πληρωνεις και το χρεος που αυτοι δημιουργησαν παρεα με ολους οσους τους ψηφιζατε?
Με την ιδια ακριβως λογικη που δεν γουσταρεις εσυ να πληρωσεις για κατι το οποιο θα ειναι προς οφελος ολων(λες και αν φτιαχτει μια παρακαρα στο ελληνικο, δεν θα την απολαμβανεις και εσυ και ολοι, αλλα μονο ...εγω) και γω δεν γουσταρω να πληρωνω τις μαλακιες αλλων. Δεν με ρωτησε κανεις ομως. Ετσι δεν ειναι?
4 δεκαετιες τωρα κανουμε οτι γουσταρετε εσεις. Ε λοιπον ξερεις κατι αδερφε? Αρκετα.
Ας γινει και κατι για ολους τους αλλους οι οποιοι στην τελικη ειναι και πολυ περισσοτεροι(και ας μην ψηφιζουν καθολου).

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Εσύ ρε μουνάκι ,
τράβα δείρε τους χρυσαυγίτες αφού δεν τους γουστάρεις ..............

Εγω κοτουλα δεν ποσταρω οπλα ολη την ωρα, ουτε απειλω, ουτε βριζω μαναδες, πατεραδες και τα ρεστα.
Αν θελω να κανω κατι, απλα το κανω.
Δεν το διατυμπανιζω δεξια και αριστερα ολη την ωρα θελοντας να δειξω ποσο ...αντρακλας ειμαι.
Αυτα μονο αναρχιδες κοτουλες οπως εσυ τα κανουν.
Τραβα να γαμησεις αλλες 2000 γκομενες στου μιχαλολιακου τωρα, μαγκα της κωλαρας.
Μεγαλυτερος φιδεμπορας σε αυτο το site απλα δεν υπαρχει.
Νουμερο.

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μόλις απέδειξες ότι ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ !!!!!
Γιατί ;;;;;

Γιατί δεν ρωτάς το ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ,
ή τον Αξαρλιάν ή το Μομφεράτο ή τον Αθανασιάδη ....

ή τους 3 στη Μαρφίν ..........
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΚΡΟΚΑΠΗΛΕ εσυ ποσταρεις σε αυτο το μπουρδελοφορουμ κουμπουρια λοστους κ καθε λογης κερατο κ λες κ μια ιστοριουλα απο κατω για να τρομαξουν το 3χρονα δεν ειναι κανενας αλλος χαρντκορ κιλαχ αις βανιλα εδω σε αυτο το φορουμ κ θελω να μαθω με κριτηριο ΕΣΥ!! ρε αμοιβαδα θα σκοτωνεις κοσμο οταν ερθει αυτη η νυχτα αλλα που να απαντησεις κανονικα πρεπει να παιξει τρελη διχοτομηση μεχρι να αποκτησεις νοημοσυνη κ να καταφερεις να απαντησεις κανονικα
οσο γαι τους ΤΕΣΣΕΡΙΣ αν ειναι να καπηλευεσε νεκρους για να εκλογικευσεις την ΠΑΡΑΝΟΙΑ σου τουλαχιστον μαθε τα γεγονοτα με ποιο κριτηριο ρε μουχλα ο εργοδοτης/δημιος των 3 εργαζομενων κ του αγγενητου μωρου της μιας τους κλειδωσε μεσα σε ενα κλουβι θανατου χωρις διαφυγη κ τους εκρυψε πισω απο τους παγκους(πιστευω κατα 95%κανενας δεν θα εριχνε την μολοτοφ μεσα αν εβλεπε κοσμο)την στιγμη που καλως η κακως τα πραγματα για τις τραπεζες σε μερα πορειας ειναι γνωστα μηπως ο εργοδοτης απλα κολησε το "οπλο"στο κεφαλι του εργαζομενου κ κατι μαλακισμενα αναρχικοι,φασιστες,μπατσοι κανεις μας δεν ξερει τι ηταν αυτοι τραβηξαν την σκανδαλη επιδη την δεδομενη στιγμη οι νεκροι ηταν απαραιτητοι για να μπουν τα προβατακια στο μαντρι ξανα κ να μην διαδηλωνουν? καληνυχτα κ αντε στο μπαλκονι σου να λιωσεις κανα μυρμηγκι να νιωσεις μαγκας

Επισκέπτης
ο εργοδοτης/δημιος των 3 εργαζομενων κ του αγγενητου μωρου της μιας τους κλειδωσε μεσα σε ενα κλουβι θανατου χωρις διαφυγη κ τους εκρυψε πισω απο τους παγκους

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ !!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ .........

οκ ....

γουστάρω να ξεκουκουλώνω "κρυφούς" ..........

Επισκέπτης
Εγω κοτουλα δεν ποσταρω οπλα ολη την ωρα, ουτε απειλω, ουτε βριζω μαναδες, πατεραδες και τα ρεστα.
Αν θελω να κανω κατι, απλα το κανω.
Δεν το διατυμπανιζω δεξια και αριστερα ολη την ωρα θελοντας να δειξω ποσο ...αντρακλας ειμαι.

Ποιός νοιάζεται για σένα ρε πουστρόνι ;;;;;;
Σε ρώτησα εγώ τίποτε για σένα ;;;;;;;;
Δεν υπάρχεις στον κόσμο μου , δεν το καταλαβαίνεις ;;;;;;;

Εσύ με αποκαλείς όλες τις βρισιές που ξέρεις
(τα @@ μου κουνιούνται)
και μετά κάνεις ερωτήσεις (μαζί με άλλα πουστρόνια του συναφιού σου)
ΓΙΑ ΜΕΝΑ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ...........

Αφού είμαι όλα αυτά που λέτε
(δεν με ενδιαφέρει η άποψη περιττωμάτων για μένα , το έχω γράψει άπειρες φορές)
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ;;;;;;;;;;;;;

Θα γράφω όποτε γουστάρω , ό,τι γουστάρω.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
Μην μου απευθύνετε ερωτήσεις λοιπόν,
πείτε τα μεταξύ σας.
Για τη νομιμοποίηση (ξέρετε τίνος) , για τη Βίλλα Αμαλία κτλ κτλ κτλ

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Ποιός νοιάζεται για σένα ρε πουστρόνι ;;;;;;
Σε ρώτησα εγώ τίποτε για σένα ;;;;;;;;
Δεν υπάρχεις στον κόσμο μου , δεν το καταλαβαίνεις ;;;;;;;

Εσύ με αποκαλείς όλες τις βρισιές που ξέρεις
(τα @@ μου κουνιούνται)
και μετά κάνεις ερωτήσεις (μαζί με άλλα πουστρόνια του συναφιού σου)
ΓΙΑ ΜΕΝΑ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ...........

Αφού είμαι όλα αυτά που λέτε
(δεν με ενδιαφέρει η άποψη περιττωμάτων για μένα , το έχω γράψει άπειρες φορές)
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ;;;;;;;;;;;;;

Θα γράφω όποτε γουστάρω , ό,τι γουστάρω.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
Μην μου απευθύνετε ερωτήσεις λοιπόν,
πείτε τα μεταξύ σας.
Για τη νομιμοποίηση (ξέρετε τίνος) , για τη Βίλλα Αμαλία κτλ κτλ κτλ

Ρε κλασε μας τα αρχιδια λεμε κοτα.
Λουλη που τρως παντοφλα ολη την ωρα.
Τα μισα απο οσα λες να ειχες κανει δεν θα ειχε μεινει ουτε ενας αναρχικος και πακιστανος στην χωρα.
Ολη την ωρα τσαμπουκαλικια και απειλες πισω απο την οθονουλα σκατοφλωρε.
Κατεβα κατω στον δρομο με τα γκανια σου ρε τσακ νορις να γελασει το παρδαλο κατσικι.
Αντε και γαμησου τελοσπαντων ξεφτιλισμενο υποθετο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom