Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οταν εγω ειχα βγει στον πραγματικο κοσμο απο τα 18 καποιοι σπουδάζανε με λεφτα του μπαμπά στο εξωτερικο ....

και έχουν το θρασος να μπαινουν εδω μεσα πισω απο την ασφαλεια του πι σιου τους και να κραζουν αλλο κοσμο επειδη έχουν ενα καρο αλυτα εσωτερικα ζητήματα.

Εγω τουλαχιστον δεν βαρυνα καθολου τους δικους μου με τις σπουδες μου... εδωσα την 1η περασα επαρχια δεν πηγα εδωσα ξανα περασα Αθηνα και τις γκομενες στα φοιτητικα μου χρονια τις έβγαζα με δικα μου φράγκα. Επισης δεν εχω ακομη δικο μου αμαξι!!!! Οχι σαν το καθε κακομαθημενο με το που περνουσε σε μια σχολη του περνανε αμεσως αμαξακι να μην πεσει ο κωλος του με το τρενο... καταλαβες φουφουτε? ποιος δεν εχει βγει στον πραγματικο κοσμο ακομη? που δουλευεις για πες μας.... μονο να καθεσαι και να λες στον κοσμο να φυγει στο εξωτερικο ξέρεις.  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οταν εγω ειχα βγει στον πραγματικο κοσμο απο τα 18 καποιοι σπουδάζανε με λεφτα του μπαμπά στο εξωτερικο ....

και έχουν το θρασος να μπαινουν εδω μεσα πισω απο την ασφαλεια του πι σιου τους και να κραζουν αλλο κοσμο επειδη έχουν ενα καρο αλυτα εσωτερικα ζητήματα.

Εγω τουλαχιστον δεν βαρυνα καθολου τους δικους μου με τις σπουδες μου... εδωσα την 1η περασα επαρχια δεν πηγα εδωσα ξανα περασα Αθηνα και τις γκομενες στα φοιτητικα μου χρονια τις έβγαζα με δικα μου φράγκα. Επισης δεν εχω ακομη δικο μου αμαξι!!!! Οχι σαν το καθε κακομαθημενο με το που περνουσε σε μια σχολη του περνανε αμεσως αμαξακι να μην πεσει ο κωλος του με το τρενο... καταλαβες φουφουτε? ποιος δεν εχει βγει στον πραγματικο κοσμο ακομη? που δουλευεις για πες μας.... μονο να καθεσαι και να λες στον κοσμο να φυγει στο εξωτερικο ξέρεις.  
%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9%25CE%25BB%25CE%25B1%25CF%2583.jpg

Ετσι ξεκινησε το ινδαλμα μπολντεμορτ  :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606

-EIXEΣ???? Τωρα σε εχουνε μαζεψει ,ετσι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βιαστήκατε να τσιμπήσετε οι υπόλοιποι....

η απαντηση πηγαινε στον φουφουτο.

:cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοιτα εδω ρε φιλε... 10 ατομα και δεν μπορουν να μου την πουνε....

καλα δεν ντρεπεστε ρε πιτσιρικια?  :2funny: :2funny:

ειδικα ο μαστερ αμα καταφερει και μου την πει εστω και μια φορα και με επηρεασει
θα κερδισει ενα βραδυ με κάποια απο τις ωραιες φιλες που έχω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα πιάστε παγκάκι με μπύρες και θα τη σχολιάζετε??

Kαι ομως με τα δικα μου κολπα τσιμπάνε....

εσυ τι περιμενεις να πας να τις ζητησεις σε γάμο με σοβαρο στυλάκι?

ή να βγειτε εξω και να το παιζεις διανοούμενος με δομημενες αριστερες αντιληψεις περι κοινωνιας και γενικου καλου?  :P

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

ειδικα ο μαστερ αμα καταφερει και μου την πει εστω και μια φορα και με επηρεασει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

ή να βγειτε εξω και να το παιζεις διανοούμενος με δομημενες αριστερες αντιληψεις περι κοινωνιας και γενικου καλου?  :P

πες του τα γιατι εκτος του οτι ειναι κωλομπαζο και δεν τον παιρνει και καμια ειναι και αχρηστο γομαρι που παιρνει λεφτα απο τον μπαμπα και τρωει τα ετοιμα  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

εχεις αλμπουμ να διαλεξω η θα περασεις απο μπροστα μου σε στυλ παρελασης; :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πες του τα γιατι εκτος του οτι ειναι κωλομπαζο και δεν τον παιρνει και καμια ειναι και αχρηστο γομαρι που παιρνει λεφτα απο τον μπαμπα και τρωει τα ετοιμα  :2funny:

Βρε ασε την πλακα τωρα... για το αν τρωω ή δεν τρωω τα ετοιμα εγω... ουτε καν μας ειπες που δουλευεις ΑΝ δουλευεις ... εχω αρχισει να αμφιβαλλω !!!!!

Και τι με νοιαζει εμενα αν ειναι ωραιος?

ξέρεις ποσοι ωραιοι έχουνε φάει χλαπατσα μονο και μονο επειδη δεν ξέρουν να φερονται και ειναι μπουφοι?

Επισκέπτης

Αμ γιατί νομίζεις πως διαβάζω τα ωραία που γράφεις??
Κοιτάω να μάθω απ'τους έμπειρους για ν'αλλάξω στυλάκι..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βρε ασε την πλακα τωρα... για το αν τρωω ή δεν τρωω τα ετοιμα εγω... ουτε καν μας ειπες που δουλευεις ΑΝ δουλευεις ... εχω αρχισει να αμφιβαλλω !!!!!

Και τι με νοιαζει εμενα αν ειναι ωραιος?

ξέρεις ποσοι ωραιοι έχουνε φάει χλαπατσα μονο και μονο επειδη δεν ξέρουν να φερονται και ειναι μπουφοι?

ασχημος και αχρηστος ειπα οτι ειναι και συ μου τον λες ωραιο ; αχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν παιζεσαι ρε μπολ

Υ.Γ λες να μην εργαζομαι;  :sunglasses: :rolleyes: :o

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

ωραιες φιλες δεν παιζει με τιποτα να εχεις...

εκτος εαν εισαι γκαυ..που δεν σε κοβω για τετοιο..περισσοτερο για καληνυχτα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φουφουτε καλα νταξει τραγουδα... και παρε και την εριναλ μαζι
που υποστηριζει οτι ειναι κατα του κεφαλαιου αλλα δεν μας λεει με τι ασχολειται....

Τα πραγματα ειναι απλα.... το mall πρεπει να υπάρχει ... διοτι δινει δουλεια σε ενα καρο ανθρωπους
αυτο μπορει να μην ενδιαφερει ορισμενους αλλα αυτο δεν εχει σημασια.

Τωρα το να δωσει λεφτα που οφειλει λογω αυθαιρεσιας συμφωνω και εγω σε αυτο αν μπορει να γινει αλλα να μεινει μετα στην θεση που ειναι.

Παιδια κατι πρεπει να κανετε ορισμενοι με τις οπτικες σας.... το βλεπω καθημερινα αυτο και εξω... δηλαδη πολυ γραφαρχιδισμος στην Ελλαδα... οι περισσοτεροι δεν τους νοιαζει η κοινωνια... αλλος παρκαρει σαν βοδι και ζωο πιανοντας δυο θεσεις παρκινγκ.... αλλος πεταει κατω σκουπιδια... αλλος παρακαλαει να παρει φωτια το μωλ γιατι δεν του καθεται καλα και ας μεινουν ανεργοι εκατονταδες που δουλευουν εκει μεσα

να ξερετε αυτο το στυλακι μας εφερε εδω.... γιατι και στις αποδειξεις το ιδιο γινοτανε λεγαν ολοι βρε δεν πα να γαμηθει το κρατος.... εγω να ειμαι καλα... και τωρα δεν γαμιεται το κρατος.... μονο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny:

lakh μην βριζεις φιλε.... απλα μου κανει εντυπωση πως ενας ευαισθητοποιημενος κοινωνικα
αριστερος ξεχνάει το πληθος ατομων που δουλευουν εκει μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom