Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αρχιδια θα πιασουν και στο υπογραφω,με το οικονομικο επιπεδο που εχει ο μεσος Ελληνας μονο για καφε (και αν)θα  πηγαινει εκει,τα ενοικια σε τετοια εμπορικα κεντρα ειναι πανακριβα και αυτο μετακυλει στην τιμη του προιοντος,επισης στα εμπορικα τετοιου ειδουν δεν υπαρχουν μικρες εταιριες παρα μονο μεγαλα brands που πλεον ειναι εκτος της οικονομικης εμβελειας του Ελληνα,αυτο που θα γινει (οπως και στις περιοχες ομορες του Mall στο Μαρουσι) ειναι να καταστρεψει την τοπικη αγορα λογο της βλαχειας του Ελληνα για το "νεο" μαζι οπως την καταστροφη μιας τετοιας επενδυσης.Θα μοιραστει η ηδη κουτσουρεμενη πιτα και θα βγουν και οι δυο χαμενοι.

Βλέπε πιο μπροστά.

Δεν θα είναι αυτή η κατάσταση για πάντα.

Όχι ότι δεν παίζει να πέσουν έξω οι επενδύσεις στις οποίες αναφέρεται ο nacho_70, αλλά δεν θα είναι συνεχώς αυτή η κατάσταση.

Όπως απεδείχθη ότι δεν υπάρχουν οικονομίες που να πηγαίνουν μόνο προς τα εμπρός, θα αποδειχθεί ότι δεν υπάρχουν και οικονομίες που πηγαίνουν μόνο προς τα πίσω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Και εγω εχω παει αλλα δεν θεωρω τον εαυτο μου βλακα που πηγε.

Τι σχεση εχει αυτο? Τελοςπαντων απο Θεσσαλονικη εχεις πει οτι εισαι....

οποτε αν οταν ερχεσαι Αθηνα το πρωτο σου μελημα ειναι να πηγαινεις μωλ το γουσταρεις καργα και ασε το κραξιμο  :2funny:

με εξαναγκαζουν δεν φταιω εγω το ορκικιζομαι.  :sunglasses:  αν περνουσε απο το χερι μου δεν θα πηγαινα   :-  Πάντως το θεωρω βλακεια να συχναζεις μολ. Να σημειωσω οτι στο "Κοσμος" που δεν ειναι μολ αλλα ειναι εμπορικο κεντρο εδω θεσσαλονικη εχω παει μια φορα μονο σε ολα τα χρονια λειτουργειας του και ουτε θελω να παω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
με εξαναγκαζουν δεν φταιω εγω το ορκικιζομαι.  :sunglasses:  αν περνουσε απο το χερι μου δεν θα πηγαινα   :-  Πάντως το θεωρω βλακεια να συχναζεις μολ. Να σημειωσω οτι στο "Κοσμος" που δεν ειναι μολ αλλα ειναι εμπορικο κεντρο εδω θεσσαλονικη εχω παει μια φορα μονο σε ολα τα χρονια λειτουργειας του και ουτε θελω να παω.

Ε πεισε τους να μην πηγαινετε. Πες τους να πατε αλλου.
Αν δεν μπορεις να πεισεις την παρεα σου πως θα πεισεις εμενα
τον αγνωστο Χ που σερφαρει στα μπουρδελα??????

και τωρα θα πει κλασσικα μα δεν θελω να σε πεισω αχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ε πεισε τους να μην πηγαινετε. Πες τους να πατε αλλου.
Αν δεν μπορεις να πεισεις την παρεα σου πως θα πεισεις εμενα
τον αγνωστο Χ που σερφαρει στα μπουρδελα??????

και τωρα θα πει κλασσικα μα δεν θελω να σε πεισω αχαχαχα

δεν πειθονται τα δεκαπενταχρονα μανα μου...

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Πήγατε καθόλου στις γιορτές ;
Τέτοιο κόσμο δεν έχω ξαναδεί

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α με 15χρονα βγαινεις??? χαχαχα με τα ξαδερφακια σου τα μικρα???? :2funny: :2funny:

Μια χαρα πειθονται τα 15χρονα..... πες τους οτι το καλυτερο παγωτο το εχει
στο Γκαζι να δεις πως θα σε ακολουθησουν !!!!! Ή το καλυτερο μπεργκερ... ενα γιγαντιο  :P

Επισκέπτης
Συμμερίζομαι την άποψή σου.

Τη συμμερίζονται όμως και τα παιδιά;

Εκεί πατούν...

Βασικά, τα παιδιά δεν είναι όλα ίδια. Δεν πηγαίνουν όλα στο mall.
Επίσης είναι διαφορετικές οι συνήθειες της νεολαίας από τόπο σε τόπο. Το ότι έχουν πιάσει πελατάκια μια μερίδα παιδιών στην Αθήνα, αυτό δε λέει τπτ.
Δε μπορούν να βασιστούν στα παιδιά, ειδικά όπως λέει κι ο χάρος όταν τα παιδιά βασίζονται στην τσέπη του μπαμπά..

Επισκέπτης
Βλέπε πιο μπροστά.

Δεν θα είναι αυτή η κατάσταση για πάντα.

Όχι ότι δεν παίζει να πέσουν έξω οι επενδύσεις στις οποίες αναφέρεται ο nacho_70, αλλά δεν θα είναι συνεχώς αυτή η κατάσταση.

Όπως απεδείχθη ότι δεν υπάρχουν οικονομίες που να πηγαίνουν μόνο προς τα εμπρός, θα αποδειχθεί ότι δεν υπάρχουν και οικονομίες που πηγαίνουν μόνο προς τα πίσω.
Επειδη βλεπω πιο μπροστα προβλεπω οτι τα πραγματα για καποιο διαστημα θα πηγαινουν πισω και μετα θα σταθεροποιηθουν σε ενα πολυ χαμηλο επιπεδο που δεν ευνοει τετοιες επενδυσεις,και στην Πειραιως που ανοιξε ενα τετοιο τερατουργημα απατο παει..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τωρα που κοβετε το χαρτζηλικι μια χαρα θα το συμμεριστουν και τα παιδια,καφεδακι και μπυριτσα στην πλατεια να τους βαραει ο ηλιος με 1 ευρω απο το να πανε στα μπετα και να τα πληρωσουν 4+

Για εμένα μια χαρά είναι η προσαρμογή στα κανονικά δεδομένα.

Φακή, φάβα, ρεβύθια, φασόλια, πλιγούρι κτλ. Που μου εθίστηκαν στο Junk Food και το φαγητό απ' έξω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Α με 15χρονα βγαινεις??? χαχαχα με τα ξαδερφακια σου τα μικρα???? :2funny: :2funny:

Μια χαρα πειθονται τα 15χρονα..... πες τους οτι το καλυτερο παγωτο το εχει
στο Γκαζι να δεις πως θα σε ακολουθησουν !!!!! Ή το καλυτερο μπεργκερ... ενα γιγαντιο  :P

δεν την ξερω τοσο καλα την αθηνα και κανω τις χαρες και παροτι τα λεω βλεπω οτι εχουν τρελα με αυτο το μερος περιεργως. Και οταν καποιους τους βλεπεις αραια και που κανεις χατηρια μπολ μου δυστυχως η ευτυχως. Η ουσια όμως ειναι μια. Οτι ειναι βλακεια σαν μερος αν και κατανοω τον λογο που παει ο κοσμος που παει.

την προηγουμενη μερα της εκρηξης να ρωτησεις αν πηγε κανεις . Ηταν τοσος πολυς ο κοσμος που περιμεναν στην ουρα στις κυλιομενες αλλα και στα μαγαζια για να δοκιμασεις ρουχο περιμενες περιπου τρια τεταρτα με μια ωρα. Για τοσο πολυ κοσμο μιλαμε. Ο κοσμος ηταν τοσο υπερβολικος που αν εκεινη την μερα ειχε μπει η βομβα θαρρω πως θα θρηνουσαμε κοσμο και κοσμακη και μαλιστα παιδια κατα κυριο λογο.. δεν θα προλαβαιναν καν να βγουν σε 40-50 λεπτα απο το μολ

Επισκέπτης
Μαν αυτο δεν λεει τιποτα,στις γιορτες παντου εχει κοσμο,το ερωτημα ειναι ψωνιζει κανεις η μονο για μπανιστηρι στις βιτρινες παει?και εγω σου λεω οτι ψωνιζει ο κοσμος στις γιορτες (που δεν αλλα λεμε) μπορει ενας επιχειρηματιας να κραταει ενα μαγαζι και να ελπιζει στις 10 μερες που θα εχει δουλεια στις γιορτες?
Γενικα αυτη η λογικη οτι εχει καπου κοσμο αρα εχει δουλεια ειναι εντελως λαθος,π.χ. τα μπαρ,βγαινει καποιος Σαββατο η Παρασκευη και τα βλεπει φισκα,αμεσως κανει σκεψη οτι "ωπα ρε αυτοι κονομανε",ομως η αληθεια ειναι οτι τα μπαρ ειναι ανοιχτα 7 μερες την εβδομαδα και δουλευουν τις 2 (και αν) οπως επισης οτι εχει μειωθει παρα πολυ η καταναλωση,παλια πηγαινε καποιος νορμαλ και επινε 3 ποτα και τωρα τη βγαζει με ενα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακριβως ειναι οτι εγραφα πριν....

οτι αυτα τα μερη μαζευουν κοσμο... ρε συ ξερεις τι σημαινει κοσμος σε μια επιχειρηση?

αμεσως σε πληρωνει και δημιουργουνται και νεες θεσεις εργασιας .

Ενταξει τα συνοικιακα μαγαζια δουλευουν με στανταρ πελατεια.... εκει της γειτονιας. Ενω στο μωλ λογω της διαφημισης που εχει πεσει ανεβαινει κοσμος και απο αλλες περιοχες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαν αυτο δεν λεει τιποτα,στις γιορτες παντου εχει κοσμο,το ερωτημα ειναι ψωνιζει κανεις η μονο για μπανιστηρι στις βιτρινες παει?και εγω σου λεω οτι ψωνιζει ο κοσμος στις γιορτες (που δεν αλλα λεμε) μπορει ενας επιχειρηματιας να κραταει ενα μαγαζι και να ελπιζει στις 10 μερες που θα εχει δουλεια στις γιορτες?
Γενικα αυτη η λογικη οτι εχει καπου κοσμο αρα εχει δουλεια ειναι εντελως λαθος,π.χ. τα μπαρ,βγαινει καποιος Σαββατο η Παρασκευη και τα βλεπει φισκα,αμεσως κανει σκεψη οτι "ωπα ρε αυτοι κονομανε",ομως η αληθεια ειναι οτι τα μπαρ ειναι ανοιχτα 7 μερες την εβδομαδα και δουλευουν τις 2 (και αν) οπως επισης οτι εχει μειωθει παρα πολυ η καταναλωση,παλια πηγαινε καποιος νορμαλ και επινε 3 ποτα και τωρα τη βγαζει με ενα.

χαχα νομιζεις! Αν ο κοσμος έχει παρκαρει στο παρκινγκ το μωλ εχει εσοδα
αν εχει παρκάρει απεξω... φωναζουν τους υπευθυνους πετανε 200 κλησεις και εχουν και απο εκει εσοδα
ρουα ματ  :dancing:

Επισκέπτης
Για εμένα μια χαρά είναι η προσαρμογή στα κανονικά δεδομένα.

Φακή, φάβα, ρεβύθια, φασόλια, πλιγούρι κτλ. Που μου εθίστηκαν στο Junk Food και το φαγητό απ' έξω.
Μαζι σου,και εγω οταν εχει καλη μερα θα παω στο καφενειο της πλατειας να κανω ενα κεφαλι μπαουλο απο τα ουζα και δεν θα κλειστω σε μια μαλακια να κοιταω τα τσιμεντα ομως το θεμα ειναι να πηγαινεις απο επιλογη και οχι να αναγκαζεσε λογο χαμηλης οικονομικης δυνατοτητας. ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ξέρω'γω μωρε; Η καμαριέρα στα γαμωξενοδοχεία

Για να σε τσιγκλήσω το είπα.

Άμα δεν τσίμπησες, άειγαμή  :birdman:

Η χρυσή εποχή για τις λεκανατζούδες έληξε σχετικά απότομα στη δεκαετία 1950-1960, όταν όπως φαίνεται έγινε υποχρεωτικό το κάθε μπορντέλο να διαθέτει τρεχούμενο νερό.

Παλαιότερα η λεκανατζού έφερνε στην κοπέλα μια λεκάνη με νερό για να πλύνει το γατί της και το πουάρ ή κλύσμα για μια εσωτερική πλύση αν ο πελάτης ήταν από τους καλούς που τους επιτρεπόταν και χωρίς σκουφίτσα.

Επισκέπτης
χαχα νομιζεις! Αν ο κοσμος έχει παρκαρει στο παρκινγκ το μωλ εχει εσοδα
αν εχει παρκάρει απεξω... φωναζουν τους υπευθυνους πετανε 200 κλησεις και εχουν και απο εκει εσοδα
ρουα ματ  :dancing:
Ρε πουστη μου εσυ σκας γαιδαρο,δηλαδη ο αλλος θα κανει επενδυση εκατομυριων για να κοβει κλησεις σε σταθμευμενα.
Ελεος να πουμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom