Νέα

Βόμβα στο Mall Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καθονται μερικοι και κανουν συζητησεις με θεωριες περι ηθικης... και αρχιζουν οι διαφωνιες περι διαφωνιων οχι μου εκλεισες την επιχειρηση κτλπ

αμα καποιος προσφερει κατι παραπανω απο εναν αλλον που ειναι χρησιμο θα σε φαει απλα τα πραγματα ο κοσμος θα προτιμησει αυτον δεν ειναι εμπειρια πιατσας που θα κοροιδεψουν κάποιοι αλλα απλη λογικη. Τωρα αμα καποιος δεν μπορει να καταλαβει απλη λογικη δεν εχει νοημα να συζητησουμε ειναι αφοσιωμενος στον κοσμο του

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
22 σελίδες το θέμα. Δεν τις έχω διαβάσει αλλά άσε να μαντέψω τί θα γράφτηκε
"Οι ίδιοι της κυβέρνησης το έκαναν για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη"
"Όχι ρε, ο Τσίπρας το έκανε για να φθείρει την κυβέρνηση"
"Οι ίδιοι του Mall το έκαναν για να εισπράξουν αποζημίωση"  
"Δεν έσκασε καμία βόμβα, δουλεύει εκεί ένας γνωστός μου και δεν μου είπε κάτι. Τα κανάλια της διαπλοκής τα έβγαλαν από το μυαλό τους"

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
22 σελίδες το θέμα. Δεν τις έχω διαβάσει αλλά άσε να μαντέψω τί θα γράφτηκε
"Οι ίδιοι της κυβέρνησης το έκαναν για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη"
"Όχι ρε, ο Τσίπρας το έκανε για να φθείρει την κυβέρνηση"
"Οι ίδιοι του Mall το έκαναν για να εισπράξουν αποζημίωση" 
"Δεν έσκασε καμία βόμβα, δουλεύει εκεί ένας γνωστός μου και δεν μου είπε κάτι. Τα κανάλια της διαπλοκής τα έβγαλαν από το μυαλό τους"

η αποψουλα σου;  :grin:

Επισκέπτης
Δεν ειναι ουτε αυτο επιχειρημα. Γιατι μεγαλα εμπορικα εχει και στη Νοτιο Αφρικη εχει και στο Ισραηλ... ε δεν ριχνει καθε μερα χιονια σε αυτες τις χώρες έτσι?

Αρα δεν ειναι μονο αυτο που λες.... τα εμπορικα εχουν μαζεμενα ολα οσα θελει κάποιος σε ΕΝΑ σημειο. Το mall για παραδειγμα έχει ZARA , έχει Goodys εχει και cinema οποτε ο αλλος σου λεει θελω να παω στα ZARA να φαω απο τα goodys και να δω και ταινια. Αν δεν υπηρχε το Μωλ... θα επρεπε να παει στηξν Ν. Ιωνια... και μετα goodys παλι εκει (έτυχε) ... και για ταινια μετα????
Στο Ισραηλ μπορει να μη ριχνει χιονια αλλα πεφτουν μπομπες απο την χεζμπολαχ

Επισκέπτης
Ακριβως !!!! ΟΠως λεει και ο νατσος που προσπαθει να μην κλάψει οταν τον πειράζουμε και του πεφτει ο καφες στο πληκτρολογιο :P

το παρκινγκ ειναι μεγαλη υποθεση επισης.... το Mall προσφερει παρκινγκ

Το mall δεν προσφέρει τπτ. Ένα μαντρί είναι.
Είναι μεγάλη κατάντια το να περνάς αυτές που υποτίθεται πως είναι οι ώρες της ψυχαγωγίας σου (είτε ψώνια, είτε φαγητό και σινεμά) μαντρωμένος σ'ένα αντιαισθητικό κλουβί χαζεύοντας βαμμένες γυψοσανίδες κι ο ήλιος να μπαίνει από το πολυκαρβονικό της οροφής..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είναι μεγάλη κατάντια το να περνάς αυτές που υποτίθεται πως είναι οι ώρες της ψυχαγωγίας σου (είτε ψώνια, είτε φαγητό και σινεμά) μαντρωμένος σ'ένα αντιαισθητικό κλουβί χαζεύοντας βαμμένες γυψοσανίδες κι ο ήλιος να μπαίνει από το πολυκαρβονικό της οροφής..

Και τοσος κοσμος που παει και περναει την ωρα του τι ειναι βλακας?

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Η Ελλάδα έχει τεράστια παράδοση σε τρομοκρατικές οργανώσεις
Δεν χρειάζεται να υπάρχει δράκος πίσω από το κάθε τί...
Αυτό που φαίνεται είναι (κατά πάσα πιθανότητα)...
Προβλέπω καμιά οργάνωση να αναλάβει την ευθύνη με κάνα παλαβό όνομα
"Αντικαπιταλιστική φράξια κλπ. κλπ. "
Δεν αποκλείεται να είναι πίσω ο ίδιος ο Μαζιώτης

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στο Ισραηλ μπορει να μη ριχνει χιονια αλλα πεφτουν μπομπες απο την χεζμπολαχ

Και μεσα στα εμπορικα πεφτουν  :P

στην Νοτιο Αφρικη?????? Ας αποκλεισουμε και το Ισραηλ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η Ελλάδα έχει τεράστια παράδοση σε τρομοκρατικές οργανώσεις
Δεν χρειάζεται να υπάρχει δράκος πίσω από το κάθε τί...
Αυτό που φαίνεται είναι (κατά πάσα πιθανότητα)...
Προβλέπω καμιά οργάνωση να αναλάβει την ευθύνη με κάνα παλαβό όνομα
"Αντικαπιταλιστική φράξια κλπ. κλπ. "
Δεν αποκλείεται να είναι πίσω ο ίδιος ο Μαζιώτης

:grin:  και η γυναικα της οργάνωσης;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Συμμερίζομαι την άποψή σου.

Τη συμμερίζονται όμως και τα παιδιά;

Εκεί πατούν...

Επισκέπτης
Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Εκτός από μεσογειακός, είμαστε κι ένας λαός που έχει το κόλλημα να παρκάρει το αυτοκίνητό του έξω απ'το μαγαζί που ψωνίζει.
Συγκεκριμένα ο νομός μου έχει 2 σχετικά μεγάλες πόλεις (για τα δεδομένα της επαρχίας). Έχουν πεζοδρομηθεί τα κέντρα τους σε πολύ μεγάλο βαθμό και υπάρχει θέμα στο παρκάρισμα.
Λίγο έξω απ'την κάθε πόλη θα χτιστούν δύο τέτοια  εμπορικά κέντρα. Στη δε 2η σε μέγεθος γίνεται και το εξής: Στήνεται και σταθμός του προαστιακού έξω ακριβώς από το εμπορικό κέντρο.
Και μάλιστα σε απόσταση μικρότερη του 1,5km από αυτόν που υπάρχει ήδη.
Όλα πλέον οδηγούν τον καταναλωτή εκεί..
Αρχιδια θα πιασουν και στο υπογραφω,με το οικονομικο επιπεδο που εχει ο μεσος Ελληνας μονο για καφε (και αν)θα  πηγαινει εκει,τα ενοικια σε τετοια εμπορικα κεντρα ειναι πανακριβα και αυτο μετακυλει στην τιμη του προιοντος,επισης στα εμπορικα τετοιου ειδουν δεν υπαρχουν μικρες εταιριες παρα μονο μεγαλα brands που πλεον ειναι εκτος της οικονομικης εμβελειας του Ελληνα,αυτο που θα γινει (οπως και στις περιοχες ομορες του Mall στο Μαρουσι) ειναι να καταστρεψει την τοπικη αγορα λογο της βλαχειας του Ελληνα για το "νεο" μαζι οπως την καταστροφη μιας τετοιας επενδυσης.Θα μοιραστει η ηδη κουτσουρεμενη πιτα και θα βγουν και οι δυο χαμενοι.

Επισκέπτης
καθονται μερικοι και κανουν συζητησεις με θεωριες περι ηθικης... και αρχιζουν οι διαφωνιες περι διαφωνιων οχι μου εκλεισες την επιχειρηση κτλπ

αμα καποιος προσφερει κατι παραπανω απο εναν αλλον που ειναι χρησιμο θα σε φαει απλα τα πραγματα ο κοσμος θα προτιμησει αυτον δεν ειναι εμπειρια πιατσας που θα κοροιδεψουν κάποιοι αλλα απλη λογικη. Τωρα αμα καποιος δεν μπορει να καταλαβει απλη λογικη δεν εχει νοημα να συζητησουμε ειναι αφοσιωμενος στον κοσμο του

Αν υπήρχε κοινή λογική, κανείς δε θα πάταγε σε mall, κανείς δε θα'παιρνε Γερμανικό αυτοκίνητο (όχι λόγω μέρκελ-μνημονίου κτλ), κανείς δε θα ξαναψώνιζε φαγε και πολλά άλλα νόστιμα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και εγω εχω πολλακις παει στο μολ   :(

Και εγω εχω παει αλλα δεν θεωρω τον εαυτο μου βλακα που πηγε.

Τι σχεση εχει αυτο? Τελοςπαντων απο Θεσσαλονικη εχεις πει οτι εισαι....

οποτε αν οταν ερχεσαι Αθηνα το πρωτο σου μελημα ειναι να πηγαινεις μωλ το γουσταρεις καργα και ασε το κραξιμο  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν υπήρχε κοινή λογική, κανείς δε θα πάταγε σε mall, κανείς δε θα'παιρνε Γερμανικό αυτοκίνητο (όχι λόγω μέρκελ-μνημονίου κτλ), κανείς δε θα ξαναψώνιζε φαγε και πολλά άλλα νόστιμα..

Αν ο αλλος ψωνιζει με κριτηρια τοτε καλα κανει και παιρνει γερμανικο αμαξι
οπως και καλα κανει και τρωει οτι γουσταρει. Αν δεν φας φαγε τι θα φας τοτε?

τιποτα???? απο αυτα που παραγεις εσυ? τι?

Επισκέπτης
Συμμερίζομαι την άποψή σου.

Τη συμμερίζονται όμως και τα παιδιά;

Εκεί πατούν...
Τωρα που κοβετε το χαρτζηλικι μια χαρα θα το συμμεριστουν και τα παιδια,καφεδακι και μπυριτσα στην πλατεια να τους βαραει ο ηλιος με 1 ευρω απο το να πανε στα μπετα και να τα πληρωσουν 4+

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Και μεσα στα εμπορικα πεφτουν  :P

στην Νοτιο Αφρικη?????? Ας αποκλεισουμε και το Ισραηλ

H Nότια Αφρική έχει από τα υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας παγκοσμίως. Δεν μπορείς, στην κυριολεξία, να κυκλοφορήσεις έξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom