Επισκέπτης
ανεργος φοιτητης ειναι και πηδαει αλλοδαπα τεμαχια στα νησια τα καλοκαιρια. Τον θρεφει μια εβλετοαλβανη που μενει μονιμα οσλο
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πάει ο καφές το φελέκι μου..
ανεργος φοιτητης ειναι και πηδαει αλλοδαπα τεμαχια στα νησια τα καλοκαιρια. Τον θρεφει μια εβλετοαλβανη που μενει μονιμα οσλο
ελλεηνίς...
αλήθεια θα γίνει καμμία διαδήλωση για το βρέφος που πέθανε από ασιτία οφειλόμενη είς την μνημονιακήν πολιτικήν ???
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πάει ο καφές το φελέκι μου..
Θα σου φτιαξουμε αλλο νατσε μην κλάψεις
Δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Ο καφές είναι πολύ σημαντικός λόγος για κλάμα.
είναι βαριά η πούτσα του τσολιά... τόσο που η εν λόγω "κυρία" και "μητέρα" ξεχνούσε να ταίσει και να αλλάξει το παιδί της.. βέβαια δεν ξεχνούσε να γαμηθεί με τον περί ου ο λόγος υπηρετώντα την θητεία του...
αλλά και λιγώτερη φοροδιαφυγή γιατί το συγκεκριμένο είναι αυστηρά ελεγχομενο...
και φυσικά να μην πηγαίνει καμμιά συγκοινωνία έτσι ώστε να είναι καταδικασμένα εκ των προτέρων
Καθυστερημένη απάντηση, αλλά τώρα το είδα.
Λοιπόν από όσο ξέρω η εταιρεία που εκμεταλλεύεται το MALL είναι η Lemda Development. Απόο το δημοσιευμένο ισολογισμό της στο Εθνικό Τυπογραφείο
έχει μέχρι σήμερα μόνο ζημιές. Αν κατεβάσετε το αρχείο στην σελίδα 3 μιλά για αναβαλλόμενες φορολογικές υποχρεώσεις 55 εκ.€. Είπατε τίποτα;
Μην μου πείτε για ΦΠΑ και άλλα γιατί το ΦΠΑ το αποδίδουν τα καταστήματα που και εκτός MALL πάλι κόβουν ΟΛΕΣ τις αποδείξεις (τουλάχιστον αυτά).
Η παράθεση δεν είναι στο άτομο, αλλά στην λογική μα το MALL δίνει φόρους και οι άλλοι ΟΧΙ.
δηλαδή μια επιχείρηση δεν μπορεί να έχει ζημιές ?????
δηλαδή μια επιχείρηση δεν μπορεί να έχει ζημιές ?????
Φυσικά και μπορεί, το επιχείρημα όμως ότι το MALL δίνει λεφτά στο κράτος κλπ δεν στέκει.
Η αντιπαράθεση δεν είναι μαζί σου αλλά με την λογική ότι με το MALL κερδίζει το κράτος.
Α και στις μικρές επιχειρήσεις δεν νομίζω ότι το κράτος επιτρέπει.....τις αναβαλλόμενες φορολογικές υποχρεώσεις.....
οι οποίες μπορεί βεβαίως να προέρχονται από υποχρεώσεις οι οποίες εκκρεμούν στα φορολογικά δικαστήρια αλλά αυτό δεν το λες...
ζημιες μπορει οχι ομως να ζημιωνει το κρατος με 55 χαρτια να λειτουργει ακομα κ αλλος που χρωσταει 1000 ευρωπουλα να κανει ψειρου
Η λογικη των Μall ξεκινησε και ανθει στην Αμερικη και στις βορειες χωρες,στις χωρες αυτες που εχει πολυ κρυο το χειμωνα δεν μπορει καποιος να βγει για ψωνια-να φαει-να πιει τον καφε του λογο κρυου ετσι φτιαξαν μεγαλα εμπορικα καταστηματα με κλιματισμο να μπορει ο πολιτης να κανει τα ψωνια του σε φυσιολογικες συνθηκες,με το κλιμα που εχει η Ελλαδα και την ιδιοσυγκρασια που εχει ενας μεσογειακος λαος σαν και εμας ειναι βεβαιο οτι ενα τετοιο προτζεκτ στην χωρα μας θα αποτυχει.
ειναι βεβαιο οτι ενα τετοιο προτζεκτ στην χωρα μας θα αποτυχει.