You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βοηθεια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paPoutsa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πριν γαμησεις τραβα καμια μαλακια τυπεΓεια σας παιδια... Εχω ενα προβλημα... Τελειωνω γρηγορα αν και δεν το εχω κανει και πολλες φορες.. Ειμαι μικρος σε ηλικια.. Καποιοι λενε ειναι λογο ανχους
ξερει κανεις τι παιζει και τι πρεπει να κανω?
Γεια σας παιδια... Εχω ενα προβλημα... Τελειωνω γρηγορα αν και δεν το εχω κανει και πολλες φορες.. Ειμαι μικρος σε ηλικια.. Καποιοι λενε ειναι λογο ανχους
σταμάτα να...γαμάς!!!
Λες εσταμάτα να...γαμάς!!!
Επισκέπτης
Χαλαρωσε. Της ηλικιας ειναι, μετα χρονια θα μαθεις να το ελεγχεις. Σκεψου να μη σου σηκωνοταν καν.
σηκωνε και με το παραπανω.. Απλως αλλες φορες τελειωνω γρηγορα και αλλες οχι...Αλλα συνηθως γρηγοραΧαλαρωσε. Της ηλικιας ειναι, μετα χρονια θα μαθεις να το ελεγχεις. Σκεψου να μη σου σηκωνοταν καν.
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Γεια σας παιδια... Εχω ενα προβλημα... Τελειωνω γρηγορα αν και δεν το εχω κανει και πολλες φορες.. Ειμαι μικρος σε ηλικια.. Καποιοι λενε ειναι λογο ανχους
Δεν ειναι ανχος παιχτη. Ειναι θεμα κοντρολ και οταν καταλαβεις οτι προκειτε να τελειωσεις, να σκεφτεσαι οτι γαμεις το βουβαλι του κερατα!
Μια πρακτικη συμβουλη ομως ειναι να βαλεις λιγη Ξυλοκαινη στο καβλι σου, να δεις αν στο μουδιασει λιγο πριν τον αγωνα.
εχω ακουσει οτι με ξυλοκαινη παθαινεις στηρωση... Αληθευει?Δεν ειναι ανχος παιχτη. Ειναι θεμα κοντρολ και οταν καταλαβεις οτι προκειτε να τελειωσεις, να σκεφτεσαι οτι γαμεις το βουβαλι του κερατα!
Μια πρακτικη συμβουλη ομως ειναι να βαλεις λιγη Ξυλοκαινη στο καβλι σου, να δεις αν στο μουδιασει λιγο πριν τον αγωνα.
ε οχι και λεπτα ρε τυπε! σε νανοσεκοντ τα μετραειστα πόσα λεπτά τελιώνεις ρε τύπε;;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Όταν σου 'ρχεται να χυσεις να σκέφτεσαι το Λίλα.Γεια σας παιδια... Εχω ενα προβλημα... Τελειωνω γρηγορα αν και δεν το εχω κανει και πολλες φορες.. Ειμαι μικρος σε ηλικια.. Καποιοι λενε ειναι λογο ανχους
Μη σου μείνει συνήθειο όμως και τον σκέφτεσαι συνέχεια γιατί θα πάθεις χρόνια δυσλειτουργία
το γαμησες εσυ! Ε 6-10 λεπταε οχι και λεπτα ρε τυπε! σε νανοσεκοντ τα μετραει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Όταν σου 'ρχεται να χυσεις να σκέφτεσαι το Λίλα.
Μη σου μείνει συνήθειο όμως και τον σκέφτεσαι συνέχεια γιατί θα πάθεις χρόνια δυσλειτουργία
και ποσο θες να το πας?το γαμησες εσυ! Ε 6-10 λεπτα
παρα πανω... ακουω τους φιλους μου ολο γαμανε και γαμανε και δεν τελειωνουνκαι ποσο θες να το πας?
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
εχω ακουσει οτι με ξυλοκαινη παθαινεις στηρωση... Αληθευει?
Βρε η ξυλοκαινη ειναι αναισθητικο. Εγω εχει κρατησει μεχρι 45 λεπτα με ξυλοκαινη! Την χρησιμοποιεις μονον οταν θελεις να ταλαιπωσησεις την τανα και μερικες τους τρωει ο κωλος τους.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δηλαδη ποσο ρε τυπε?παρα πανω... ακουω τους φιλους μου ολο γαμανε και γαμανε και δεν τελειωνουν
βασικα ποσο ειναι το λογικο?δηλαδη ποσο ρε τυπε?
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
τι λες και εσυ ρε φιλε?παρα πανω... ακουω τους φιλους μου ολο γαμανε και γαμανε και δεν τελειωνουν
πιστευεις τις παπαριες που σου λενε??
ρωτα τους και ποση την εχουν..
ο <<μικροτερος>> θα την εχει 20 ακαβλωτη...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 98
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις