Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.444
- Πόντοι
- 446
καλως τον Φωστηρα μας !Καλησπερα και παλι απο ολες αυτες ποιες ειναι ενεργες για ραντεβου?
Δεκτα και πμ
καλως τον Φωστηρα μας !Καλησπερα και παλι απο ολες αυτες ποιες ειναι ενεργες για ραντεβου?
Δεκτα και πμ
Ρε φιλε τι να κανω το τελευταιο καιρο εμαθα τι παιζει με αυτο εδω...δε το παρακολουθουσα απο την αρχηκαλως τον Φωστηρα μας !
Πωπω πόσο σκουπίδι παίζει να είσαι με τις παπαριές περί μισογυνισμού που αναφέρεις. Έχει χάσει την σημασία της η λέξη
Έκατσε μέσα ο μαικ και όλες άνοιξαν ολνυφανςΔεν αξίζει, τέτοιου τύπου φωτο ανεβάζει...
εχει θέμα το κινητό μου ή δεν παίζει και σε άλλους ;Το ανέβασα ξανά
τωρα ειδα το σχολιο σου αυτο που λες ειναι ψεμα φιλε μου,εμαθα απο λαιβ της οτι εχει το ονλι φανς 2 χρονια με μια σχεση τεσσαρων χρονω.ποτε την πηρες εσυ αφου δυο χρονια εχει ονλι φανς και τα οικονομαει απο εκειΡε παίκτη για ένα γαμησάκι πήγα, όχι για να σβήσω όλα τα φετίχ απ' την λίστα.
sofroni
Έχουμε κανένα βίντεο να γαμιεται??Γυναικαρα απο ολες αυτες που εχουν only fans.Για οσους λενε οτι δεν ειναι ομορφη θελουν οφθαλμιατρο.Την ξερω πριν ξεκινησει only δεν μου καθοτανε που να εκανα ταμα.Την ειχα πετυχει τυχαια στον δρομο γυρνας και την χαζευεις.Εντονα χαρακτηριστκα ματια χειλη βυζαρες και κωλαρα.Οταν καναμε βιντεοκληση και μου στηθηκε δειχνοντας μου τα παντα θα ελεγα ηταν το καλυτερο χυσιμο της ζωης μου.Τιμια και αυτο που σου λεει αυτο θα δεις.Την παραδεχομαι σε ολα.Δεν μου εχει φαει φραγκο .Εχω μπει στο only fans της ξερει να σε προκαλει και η μοναδικη που πληρωνεις συνδρομη και αξιζει,βλεπουμε βυζια ρε μαγκες και μουνι που ολες τα πουλανε εξτρα .Ηληκιακα απο κοντα φαινεται ενα κοριτσι 30 χρονων ο φακος την μεγαλωνει.Οταν την ρωτησα ποσο ειναι μου ειπε γεννημενη το 92.Εχθες εκανε live στο only fans της ξηγημενο ατομο,σε κανει να θες και να την γαμησεις αλλα και να κουβεντιασεις μαζι της.Τι αλλο να πω γι αυτη την γυναικα ...Ενα βραδυ ειχα καυλες θα ητανε 3 τα ξημερωματα μπαινω στο only της και καυλαντιζουμε με ηχητικα.,ποια αλλη το κανει αυτο καμια,ξερεις οτι μιλας και χυνεις με τιτι.Κατι ακομη που μου εκανε περιεργεια ειναι οταν εκανα βιντεοκληση μαζι της μου εκοψε αποδειξη στελνοντας την μου ,δεν το περιμενα,η απαντηση της ηταν δεν μου αρεσει να τρωω χρηματα κανενος και θελω να ειμαι τιμια απο ολες τις αποψεις.Ειναι αληθινη τιμια σωστη και μουναρα...Παιζει ομως να ειναι και πισω απο διαφορα προφιλ και να τα διαχειριζετε οπως Σοφρωνη Ελσα ,δεν το εχω επιβεβαιωσει ακομη αλλα κατα 99% μαλλον ειναι .Αν ειναι πραγματικα θα νιωσω πολυ βλακας γιατι εχω καυλαντισει και με τις τρεις δαγκωτο ομως titi.
Πριν 3 χρόνια την είδα.τωρα ειδα το σχολιο σου αυτο που λες ειναι ψεμα φιλε μου,εμαθα απο λαιβ της οτι εχει το ονλι φανς 2 χρονια με μια σχεση τεσσαρων χρονω.ποτε την πηρες εσυ αφου δυο χρονια εχει ονλι φανς και τα οικονομαει απο εκει
αυτό είναι πως μπαίνεις σε αυτό το κύκλο να βρεις τηλέφωνο και να κανονίσεις κάτι με αυτές .αν και τα νούμερα τα βλέπω μεγάλα εκείΜερικοί όντως νομίζετε πως τα πορνίδια έxουν μόνο όνλυφανς και δεν βιζιτάρουν;
Όλες το κάνουν και το όνλυφανς το έxουν για να δικαιολογούν τα xρήματα που βγάζουν και αυτά που ανεβάζουν στο ίνστα.
Μην είστε xάπατα.
Το θέμα είναι πόσο ανοιxτός είναι ο κύκλος που το κάνουν και πώς μπαίνεις σε αυτόν.
διαβαζε τι γραφεις φιλαρακι ,δεν στεκουν αυτα που γραφεςΠριν 3 χρόνια την είδα.
Φίλε μου, εσύ τί ρόλο βαράς;
Δεν γράφω συχνά, αλλά μαλακίες δεν γράφω. Μην μου τα ζαλίζεις παρακαλώ.
Ανύπαρκτες πούτσες, τα δύσμοιρα τα ΑΜΕΑ.Πικατσου τον παίζει στον πετραν και η μαριλια στον πικατσου