dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.470
- Πόντοι
- 8.345
Αφού δεν την βρίσκεις εύκολα ρε τύπε. Την πάτησα και εγώ από περιέργεια στο search και δεν την έβγαζε. Εσύ ήρθες με υφάκι έξυπνου ξερόλα να με διορθώσεις. Λες και έδωσα την παραπληροφόρηση του αιώνα ξερωγώ.
Αν εσύ την ακολουθείς από τότε που έχει hi5 και msn. Μεγειά σου και χαρά σου. Οι υπόλοιποι λένε πως δεν μπορούν να την βρουν.
Με λίγα λόγια. Έχει αλλάξει πολλά, με σκοπό να μην είναι πλέον εύκολο να την βρουν.
Κράξε άμα θες. Στα παπάρια μου η αποψούλα σου για εμένα. Εσύ είσαι ο υπέρμαχος megasimp της Γεωργαντά σε αυτό το νήμα. Που όλο πετιέται, να δώσει πληροφορίες γι' αυτήν ακόμη και σε προηγούμενες σελίδες.
Και προσωπικά να την ξέρεις. Μάντεψε. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Οι υπόλοιποι θέλουν απλά να την βρουν πάλι, μπας και την γαμήσουν.
Πες στον dem να σου πει ποια είναι και να σου κάνει κονέ τύπε. Λογικά κρατάει τ' αρχίδια του γκόμενου της καθώς εκείνος την γαμάει.
αντε και γαμησου ρε μουνι που δεν καταλαβαινες και την εκρηξη πριν, που σε καθε σου μηνυμα εισαι και πιο ειρωνικος
σου απανταω και σοβαρα μαλακισμενο, μας κανεις τον εξυπνο και θα μου πεις για simp
2 φορες την ειδα την Γεωργαντα, ουτε φιλος ειμαι ουτε τπτ. οταν ρωταει ο κοσμος τι κανει και που ειναι και οταν ξεφτιλες σαν εσενα λενε ειτε ασυνειδητα μλκιες ειτε συνειδητα ψεμματα λεω τι ισχυει
εχεις και το αλλο το πουστρακι τον παπαροφιλιπς που προμοταρε την Μαλβινα με κριτικες χωρις να γραφει ποσα εδωσε, ο σαλιαρης και τωρα ουτε γεια δεν του λεει
και εγραφε κριτικες για ξενοδοχεια "με μελος" του σαιτ ο μπινες για να χτισει προφιλ
γαμιεσαι προμοτορα παπαροφιλιπς