Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.816
- Πόντοι
- 456
Πάλι βγάζεις αυθερετα συμπεράσματα το ότι έχω σπουδάσει κάτι δεν σημαίνει ότι εργάζομαι στο συγκεκριμένο τομέα..... χωρίς να γνωρίζεις μην κρίνεις. Απλά είσαι ο τύπος ανθρώπου που κρίνει τα πάντα από το περιτύλιγμαΤύπε είσαι ακριβώς στην κατηγορία που περιέγραψα σε μερικές σελίδες πίσω. Κάποιοι ζείτε τις ζωές σας σε ένα γραφείο, σε ένα βιβλίο και πλέον με την τηλεργασία ίσως και στο δωμάτιο του σπιτιού σας.
Σε αντίθεση ο τεχνίτης, ο ταξιτζής και λοιπά επαγγέλματα που σε κάνουν να δουλεύεις έξω σε βοηθάνε να καταλάβεις καλύτερα την κοινωνία.
Φαντάσου έναν γιατρό ο οποίος είναι πρωί νοσοκομείο, κοιμάται που και που, τρώει όταν βρει χρόνο και έχει και βραδινό ιατρείο. Τι αίσθηση της πραγματικότητας μπορεί να έχει ένας τέτοιος άνθρωπος; Δεν φταίει ο ίδιος, απλά αυτή είναι η ζωή του.
Αν ο Αλβανός είχε τέτοιες φάτσες στα βίντεο του δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον κατηγορούν για μαστροπεία.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται νταβάς για να εκπορνεύσει μια τέτοια. Το κάνει και μόνη της.
Φίλε ο χαγιατε στριμαρει από το 2013.. έχει βγάλει πάνω από μισό εκατομμύριο από όλη την φαση.. από τότε που έφερε τα ΑΜΕΑ στο σπίτι του για εμένα χάλασε και το content του έγινε πολύ βαρετό και για αυτό έπεσε και σε νουμερα.. και του λέγαμε συνέχεια να τους διώξει να κάνει στριμμακια gaming ομε τv και να φέρνει κανένα ταλεντακι η κάποιον ανερχόμενο.. όλοι φάγανε λεφτά και ο Μιχάλης ξόδεψε πάρα πολλά σε Καλαμπάκα ταξίδια airbnb ...μαζι τα εφαγαν απλα ο hayate εφαγε μερικες δεκαδες χιλιαδες ευρω τα αμεα εφαγαν κατι χιλιαρικα ολα μαζι
δεν ειπαμε για απλο μελος του σαητ! οχι οτι αποκλειεται βεβαια αν το "απλο" μελος του σαητ εχει αλλες γνωσεις.
τα δικτυα ειναι κλαδος της πληροφορικης!!!! αλλα ασχετο απο τα δικτυα ο ΠΑΡΟΧΟΣ σου σου εχει χρεωσει στον τηλεφωνικο σου ΑΡΙΘΜΟ μια ΙΡ και ξερει απο ποτε μεχρι ποτε στην χρεωσε. οταν σου χρεωνει αλλη αντιστοιχα αναφερει απο ποτε μεχρι ποτε σου χρεωσε την αλλη. και αυτα τα στοιχεια τα βρισκει η ΔΗΕ. ο εισαγγελεας και οι απλοι εργαζομενοι στον παροχο σου απλα κανουν τους τρελους με τα gdpr μεχρι να παει καποιο ενταλμα.
επισης δεν ηξερα οτι ο κοσμος της πληροφορικης ειναι μονο το αζουρ και οτι ολοι οι αλλοι πληροφορικοι ειναι ασχετοι! μαλλον δε ξερεις οτι τα δικτυα ειναι κλαδος της πληροφορικης και μαλιστα απο τους δυσκολοτερους.
επισης το v4 μας εχει αφησει χρονους (ειμαστε σε μεταβαση βεβαια) γιατι εχουμε φτασει αισιως στο v6 με τοσες συσκευες στον κοσμο των δικτυων.
για τη διαγραφη αφου εισαι τοσο σιγουρος κανε το εξης απλο. ανεβασε μια φωτογραφια στο fb , κρατα το url της (οχι αυτον στο browser πανω) και διεγραψε την. και μετα μετρα ποσο καιρο θα κανει οντως να διαγραφει.
επισης διαβαζοντας παρακατω τα επομενα σου ποστ. πριν 13 χρονια μπορει να διαβαζες για δικτυα αλλα και η υλη που διαβαζες τοτε μηπως ηταν και 5ετιας η 10ετιας? οποτε 20 χρονια πισω? ολα ειναι ρευστα ειδικα σε αυτον τον ταχεως αναπτυσσομενο κλαδο. αν διαβαζες για κινητα τηλεφωνα πριν 13 χρονια θα σου φαινοταν ανεκδοτο τα σημερινα κινητα.
πιθανο δε, να νομιζει οτι αν διαγραψει εδω ενα ποστ η ενα μηνυμα, πως οντως το διεγραψε και δεν το απεκρυψε απλα απο τον εαυτο του!!!
Αποκάλυψη - Όλη η δικογραφία: Τα 34+1 βίντεο της ντροπής για τον βασανιστή των ΑµεΑ Youtuber Χαγιάτε
Σοκ, δέος και αποτροπιασμό προκαλεί η πολυσέλιδη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 35χρονου YouTuber, γνωστού με το ψευδώνυμο «Χαγιάτε»www.dikastikoreportaz.gr
ποιο είναι το μοντέλο Δ.Κ. που αναγράφεται στο άρθρο έχει καταλάβει κανείς;
Ξέρουμε πως έμπαινε ο κοκακιας ο πέτραν πριν αρχίσει να μπαίνει ΜαρίλιαΚαλησπερα για τη σοφρων~η ξερπυμε τιποτα?
Όχι αδερφέ δεν βγάζω καθόλου αυθαίρετα συμπεράσματα,απλά οι απόψεις που έχεις, όχι μόνο εσύ αλλά και πολλοί άλλοι (η πλειοψηφία δηλαδή), δείχνουν άνθρωπο που δεν έχει επαφή με το τι γίνεται στην καθημερινότητα.Πάλι βγάζεις αυθερετα συμπεράσματα το ότι έχω σπουδάσει κάτι δεν σημαίνει ότι εργάζομαι στο συγκεκριμένο τομέα..... χωρίς να γνωρίζεις μην κρίνεις. Απλά είσαι ο τύπος ανθρώπου που κρίνει τα πάντα από το περιτύλιγμα
και ξυλο στο δρομο εχω παιξει και ναρκωμανεις καθε μερα βλεπω εξω απο τη δουλεια μου να τραβανε ενεσεις κλπ.....στο ξαναλεω βγαζεις αυθερετα συμπερασματα. απλα δεν αφηνω ολα αυτα να με αγγιξουν, δεν λυπαμαι τον πρεζακια γιατι απο δικη του επιλογη εφτασε σε αυτο το σημειο ηξερε τι θα παθαινε και δεν τον υποχρεωσε κανενας. δεν αφηνω τον καθε τραμπουκο που νομιζει οτι ειναι αντρας και μαγκας επειδη εχει μαχαιρι μαζι του (δεν ασχολουμε καν με αυτους, αγνοω την υπαρξη τους και συνεχιζω το δρομο μου προς το σπιτι μου). ναι θεωρω βια το γιαρτουμα τα χαστουκια τις σφαλιαρες γιατι κανενας δεν εχει δικαιωμα να κανει κατι τετοιο σε αλλον, οπως εχω βουτηξει τυπο που σηκωσε το χερι του να χαστουκισει την κοπελα του σε τσακωμο τους στο δρομο. η γλωσσα πρεπει να ξερει τι λεει και τα χερακια μας πρεπει να ειναι μαζεμενα πανω μας. τιποτα και κανενας δεν σου δινει το δικαιωμα να φερθεις ετσι ακομα και αν απεναντι σου εχεις τη χειροτερη πορνη. εχω δει λοιπον αρκετη βια εχω ασκησει βια (οταν δεν εχω αλλη επιλογη αν και το αποφευγω) εχω δει ντρογκια και ψευτομαγκες του δρομου και οι αποψεις μου για τη ζωη δεν αλλαζουν. ειναι οι αρχες που μου εδωσαν οι γονεις μου απο το σπιτι μου και αυτο δεν εχει καμια σχεση στο ποια γειτονια μενεις αλλα στο ποσο ανθρωπος εισαι. οποτε ασε τις φιλοσοφιες για το σχολειο του δρομου γιατι αυτο δεν ειναι σχολειο ειναι ο βοθρος της καθε κοινωνιας και δεν ειναι μονο εδω αλλα σε ολο το κοσμο δεν εισαι ο μονος που τα εχει δει και τα εχει ζησει αλλα ολοι αυτοι δεν βγαινουν να πουν η σφαλιαρα δεν ειναι βια. για φαντασου να εισαι εκπαιδευτικος σε δημοσιο σχολειο στο μπρουκλιν και να βλεπεις τους μαθητες να μαχαιρωνονται καθε μερα. θα στο πω τελευταια φορα μην βγαζεις αυθερετα συμπερασματα.Όχι αδερφέ δεν βγάζω καθόλου αυθαίρετα συμπεράσματα,απλά οι απόψεις που έχεις, όχι μόνο εσύ αλλά και πολλοί άλλοι (η πλειοψηφία δηλαδή), δείχνουν άνθρωπο που δεν έχει επαφή με το τι γίνεται στην καθημερινότητα.
Μπορεί να μην είσαι καν στην Ελλάδα.
Πάντως αν είχες βιώματα και εμπειρίες από τις φτωχογειτονιές, από τα μαχαιρώματα που παίζονται, τα ντρογκια που κινούνται, το ξύλο που πέφτει για μια θέση πάρκινγκ ( και δεν ακούγεται τίποτα στα κανάλια) και πολλά πολλά άλλα δεν θα είχες και αυτές τις απόψεις.
Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας δεν θα θεωρούσες βία την σφαλιάρα και κακοποίηση το γιαούρτωμα.
Τύπε στο τέλος θα μας βγεις και φυλακόβιος που τα έζησε όλα και δεν τον άγγιξε τίποτα.και ξυλο στο δρομο εχω παιξει και ναρκωμανεις καθε μερα βλεπω εξω απο τη δουλεια μου να τραβανε ενεσεις κλπ.....στο ξαναλεω βγαζεις αυθερετα συμπερασματα. απλα δεν αφηνω ολα αυτα να με αγγιξουν, δεν λυπαμαι τον πρεζακια γιατι απο δικη του επιλογη εφτασε σε αυτο το σημειο ηξερε τι θα παθαινε και δεν τον υποχρεωσε κανενας. δεν αφηνω τον καθε τραμπουκο που νομιζει οτι ειναι αντρας και μαγκας επειδη εχει μαχαιρι μαζι του (δεν ασχολουμε καν με αυτους, αγνοω την υπαρξη τους και συνεχιζω το δρομο μου προς το σπιτι μου). ναι θεωρω βια το γιαρτουμα τα χαστουκια τις σφαλιαρες γιατι κανενας δεν εχει δικαιωμα να κανει κατι τετοιο σε αλλον, οπως εχω βουτηξει τυπο που σηκωσε το χερι του να χαστουκισει την κοπελα του σε τσακωμο τους στο δρομο. η γλωσσα πρεπει να ξερει τι λεει και τα χερακια μας πρεπει να ειναι μαζεμενα πανω μας. τιποτα και κανενας δεν σου δινει το δικαιωμα να φερθεις ετσι ακομα και αν απεναντι σου εχεις τη χειροτερη πορνη. εχω δει λοιπον αρκετη βια εχω ασκησει βια (οταν δεν εχω αλλη επιλογη αν και το αποφευγω) εχω δει ντρογκια και ψευτομαγκες του δρομου και οι αποψεις μου για τη ζωη δεν αλλαζουν. ειναι οι αρχες που μου εδωσαν οι γονεις μου απο το σπιτι μου και αυτο δεν εχει καμια σχεση στο ποια γειτονια μενεις αλλα στο ποσο ανθρωπος εισαι. οποτε ασε τις φιλοσοφιες για το σχολειο του δρομου γιατι αυτο δεν ειναι σχολειο ειναι ο βοθρος της καθε κοινωνιας και δεν ειναι μονο εδω αλλα σε ολο το κοσμο δεν εισαι ο μονος που τα εχει δει και τα εχει ζησει αλλα ολοι αυτοι δεν βγαινουν να πουν η σφαλιαρα δεν ειναι βια. για φαντασου να εισαι εκπαιδευτικος σε δημοσιο σχολειο στο μπρουκλιν και να βλεπεις τους μαθητες να μαχαιρωνονται καθε μερα. θα στο πω τελευταια φορα μην βγαζεις αυθερετα συμπερασματα.
μπα αυτο το αφηνω σε εσενα που τα εχεις ζησει ολα (συμφωνα με εσενα παντα)Τύπε στο τέλος θα μας βγεις και φυλακόβιος που τα έζησε όλα και δεν τον άγγιξε τίποτα.
Τι παράδειγμα είναι αυτό με το σχολείο;
Και ο ιατροδικαστής βλέπει όλη μέρα πτώματα. Νομίζεις ότι αυτό σημαίνει κάτι;
Ο τρόπος που μιλάς δείχνει ότι δεν ξέρεις όσο και να λες το αντίθετο.
Από εδώ και πέρα κύριοι προσοχή ακολουθεί ωμή βία .
-----------
και συνεχιζω βγαζεις αυθερετα συμπερασματα οπως κανει ο μεσος ελληνας που νομιζει οτι αυτα που εχει ζησει και εχει βιωσει ειναι μοναδικα. δεν διαφερεις απο τη μαζα αντιθετα εισαι μερος της. και επειδη το πας στα βιωματα καρκινο εχεις περασει? χειρουργεια στον πνευμονα εχεις κανει? εχεις δικο σου ανθρωπο απο την ηλικια των 13 ετων με ογκο στον εγκεφαλο? εχεις δει δικο σου ανθρωπο να παθαινει 5 εμφραγματα? υποσημειωση στο "δικο σου ανθρωπος" βλεπε γονεας. εχεις σηκωσει συγγενικο σου προσωπο απο το νεκροκρεβατο νοσοκομειου γιατι δεν υπηρχε τραυματιοφορεας ευκαιρος και η νοσοκομα δεν μπορουσε γιατι ηταν πολυ βαρυ το πτωμα για αυτη? μην μου το παιζεις εμπειριας γιατι ολοι εχουμε τα βιωματα μας και θα συνεχισουμε να εχουμε μεχρι να πεθανουμε. ειτε καλα ειτε κακα δεν πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε ανθρωποι και να σεβομαστε τα ανθρωπινα δικαιωματα.Όχι φίλε μου δεν είναι καθόλου άσχετος ο στρατός με όλο αυτό. Είναι ένα "κοινωνικό σχολείο" όπου φεύγεις από την γυάλα του σχολείου και παίρνεις μια μυρωδιά του τι είναι κοινωνία.
Αν έβαζα στην κουβέντα μας τα προσωπικά μου βιώματα δεν θα υπήρχει καν κοινός παράγοντας επικοινωνίας. Επειδή είμαι πιο παλιός να σου πω μόνο ότι επειδή κάποτε έκανα ένα λάθος στη βολή με πάτησε ο ανώτερος στο κεφάλι με το άρβυλο.
Εσείς έτσι όπως τα λέτε αυτό θα ήταν κακοποίηση, κατάχρηση εξουσίας και δεν ξέρω και γω τι άλλο σκέφτεστε.
Επειδή λοπόν είσαι φρέσκος μετά το σχολείο, εκεί μαθαίνεις ότι δεν υπάρχει το " κυρία κυρία ο Γιαννάκης μου κάνει bullying και με φτύνει."
Ξέρω μαγαζιά που απαγορεύεται επι 9 ώρες να κατουρήσεις. Αυτό και αν είναι βασανιστήριο ειδικά αν έχεις προστάτη.
Ξέρω μαγαζιά (ζαχαροπλαστείο) όπου αφεντικό έριξε κλωτσιά σε υπάλληλο.
Βίντεο υπάρχουν και από τον άλλον που έκαψε με λάδι τον μάγειρα και πρόσφατα ο άλλος που σέρβιρε μέσα στο νερό.
Και φυσικά υπάρχει και το χειρότερο. Δουλειές που σε κακοποιούν με το γάντι. Προσβολές, υπόνειες και εξεφτελισμός χωρίς ούτε μία ποινικά κολάσιμη πράξη φαινομενικά.
Η βασιική διαφορά λοιπόν είναι ότι αυτός ο τύπος που θα πως για 1000η φορά ότι δεν με νοιάζει σαν άτομο, έκανε κάτι που είναι πολύ συνηθισμένο ΑΛΛΑ απροκάλυπτα και μπροστά στην κάμερα.
Απλά όλη αυτή η ιστορία είναι αηδία γιατί βγάζει προς τα έξω για άλλη μια φορά την υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας.
Οι λαμογιές πρέπει να γίνονται κεκαλυμμένα, χωρίς αποδείξεις, με το γάντι και ταυτόχρονα να υποκρινόμαστε πως όλα είναι καθώς πρέπει.
μπα αυτο το αφηνω σε εσενα που τα εχεις ζησει ολα (συμφωνα με εσενα παντα)
και συνεχιζω βγαζεις αυθερετα συμπερασματα οπως κανει ο μεσος ελληνας που νομιζει οτι αυτα που εχει ζησει και εχει βιωσει ειναι μοναδικα. δεν διαφερεις απο τη μαζα αντιθετα εισαι μερος της. και επειδη το πας στα βιωματα καρκινο εχεις περασει? χειρουργεια στον πνευμονα εχεις κανει? εχεις δικο σου ανθρωπο απο την ηλικια των 13 ετων με ογκο στον εγκεφαλο? εχεις δει δικο σου ανθρωπο να παθαινει 5 εμφραγματα? υποσημειωση στο "δικο σου ανθρωπος" βλεπε γονεας. εχεις σηκωσει συγγενικο σου προσωπο απο το νεκροκρεβατο νοσοκομειου γιατι δεν υπηρχε τραυματιοφορεας ευκαιρος και η νοσοκομα δεν μπορουσε γιατι ηταν πολυ βαρυ το πτωμα για αυτη? μην μου το παιζεις εμπειριας γιατι ολοι εχουμε τα βιωματα μας και θα συνεχισουμε να εχουμε μεχρι να πεθανουμε. ειτε καλα ειτε κακα δεν πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε ανθρωποι και να σεβομαστε τα ανθρωπινα δικαιωματα.
Και καλά να πάθει. Εφόσον δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα κανονικά δεν θα έπρεπε να θεωρείται άνθρωπος. Ζωο είναιΦίλε ειλικρινά λυπάμαι για αυτό και ας μην σε ξέρω, οπότε δεν θα επεκταθώ παραπάνω.
Ξαναλέω όμως επειδή το θέμα είναι ότι ένας τύπος πήγε φυλακή για μερικές σφαλιάρες και, bullying και τσόντες, τρελένομαι στην ιδέα πως μπορείς να πας φυλακή για κάτι τέτοιο.
Το πρόβλημα φίλε δεν ειναι ότι ο άλλος είναι μέσα…Και καλά να πάθει. Εφόσον δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα κανονικά δεν θα έπρεπε να θεωρείται άνθρωπος. Ζωο είναι
Μη τρελλαίνεσαι. Οι αρχές μιας ευνομούμενης κοινωνίας, υπαγορεύουν να μπαίνει κάποιος φυλακή ΚΑΙ για κάτι τέτοιο.Ξαναλέω όμως επειδή το θέμα είναι ότι ένας τύπος πήγε φυλακή για μερικές σφαλιάρες και, bullying και τσόντες, τρελένομαι στην ιδέα πως μπορείς να πας φυλακή για κάτι τέτοιο.
Δεν χρειάζονται μαρτυρίες για να τον κάψουν .... ο ίδιος κατεγραφε με την κάμερα του τις πράξεις για τις οποίες τον κατηγορούνΟ βασικός μάρτυρας κατηγορίας μαλάκες μου.