εγώ προσωπικά δεν είχα πότε γκόμενα με σπυριά στα κωλομέρια, το θεωρό ότι εάν κάποια γκόμενα έχει δεν ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της η λείπει η υγιεινή
Δεν ήθελα να δώσω παραπάνω έκταση σε αυτό το κομμάτι, δέχομαι τις διαφορετικές απόψεις και εκτιμώ πως ο δείκτης νοημοσύνης μερικών δεν είναι ο ίδιος οπότε δεν υπάρχει θέμα να χαλάει το νήμα.
Δες την φωτογραφία της Μαστερμιντ και πες εσένα τύπε εαν σε χάλαγε αυτός κωλος και εαν την θεωρείς κωλαρα.
Είμαι σε σχέση αλλά πριν είχα κοπέλες αρκετές,εάν δεν έχουν όλες έχει η πλειοψηφία μικρά σπυράκια και όχι λόγο ότι είναι βρωμες αλλά πρέπει να διαβάσεις αθρο (Σπυράκια στον πωπο για γυναίκες)και θα καταλάβεις..
Δεν ξανά ανοίγω αυτό το θέμα διότι μετά νιώθω ότι είμαι πίσω στο δημοτικό, τσακωμούς ασκοποι για το αυτονόητο.
Τεσπα προχωράμε..
Τώρα για αυτό που λέτε για τα χρήματα που χαλάει κάποιος.
Οκ ο καθένας κάνει κουμάντο όπως θέλει τα λεφτά του,εσείς τι ζόρι τραβάτε?Και εγώ δεν θα καταλάβω γιατί μερικοί χαλάνε λεφτά σε Tiktok battles,η σε ρουλέτες.τι να πω το γουστάρουν όπως εγώ παιζω Video Games στο κινητό.
Είναι τα λεφτά του άλλου εσείς τα χαλάτε?
Όπως οι ίδιοι που κοροιδευτε για αυτους που τα δίνουν στο ONLYFUNS Οι ιδιοι ζητάτε για τσάμπα υλικό.
Όσο μαλακας είναι ο άλλος τόσο άλλο ζητιάνος είσαι εσυ.
Δεν μας ενδιαφέρει και δεν πρέπει να ασχολουμαστε τι κάνει ο άλλος με τα λεφτά του εάν εσάς δεν σας βλάπτει άμεσα η εμμεσα..