paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Δημοκρατια εχουμε, δικαιωμα να κραζουμε εχουμε ολοι. Σαρεσει δεν σαρεσει. Εκτος αν θελει καποιο ναυαγιο που πληρωνει για OF πατσαβουρων, να το παρει προσωπικα και να μας τρεξει στα δικαστηρια Ειναι ευπροσδεκτος να ξεφτυλιστει πανελληνιως. Αλλα αν θελει, μπορει κιολας να μας πει "φτωχατζες" ή "τσιφουτηδες" που δεν σκαμε εικοσαρικα για φωτογραφιες. Δικαια και δημοκρατικα πραγματα.Τύπε έχεις δίκιο στο ότι το διαδύκτιο είναι γεμάτο τσόντες και ο καθένας μπορεί να δει τσάμπα ότι γουστάρει εκεί μέσα. Από κει και μετά όμως το τι καβλωνει τον καθένα είναι δίκη του υπόθεση, όπως και το που θα ξοδέψει τα λεφτά του. Δεν νομίζω να σε έβαλε κανένας κεχαγιά στην τσέπη του.
ΥΓ. Για να σε προλάβω, κι εγώ θεωρώ σαχλαμάρα το only fans κ το mym και αυτές τις πίπες, κ δεν έχω δώσει ποτε ούτε ένα ευρώ σε αυτά. Αυτό όμως δεν με κάνει καλύτερο από αυτούς που δίνουν, ούτε μου δίνει το δικαίωμα να τους κράζω. Οπότε χαλάρωσε λιγακι
Κατα τα αλλα, οταν "χαλαει η πιατσα" απο καποιους, το προβλημα μεταφερεται στην κοινωνια (και τους υπολοιπους). Να στο θεσω αλλιως με ενα παραδειγμα. Ο Ελληνας αγοραζει φετα. Η φετα ακριβυνε. Ο Ελληνας συνεχιζει να αγοραζει φετα. Υποθετικα το τραβαω απτα μαλλια και σου λεω οτι ο Ελληνας ειναι τοσο μαλακας που θα αγοραζει φετα ακομα κι αν παει 30 ευρω το κιλο. Αρα οποιος θελει να φαει λιγη φετουλα με τη σαλατα του, αλλα δεν ψηνεται να πληρωσει ενα μεροκαματο, εχει ή δεν εχει δικιο να κραζει τους μαλακες που δεν μπουκοταρουν την 30ευρη φετα;
Μπορω να συνεχισω με πολλα παραδειγματα οπως προσφορα φθηνης εργασιας, επιλογη πανακριβου νησιου για διακοπες, χρηση αυτοκινητου (βενζινης) για ανουσιες μετακινησεις ακομα κι αν τα μεσα εξυπηρετουν για μικρες αποστασεις κτλ κτλ κτλ κτλ
Η πιατσα χαλαει απο την ζητηση. Η προσφορα, ερχεται μετα να καρπωθει. Αρα, οταν καποιος κραζει καποιον που χαλαει την πιατσα, δεν τον κραζει επειδη πεταει τα λεφτα του, καψτα αμα θες σταρχιδια μας, αλλα επειδη ενα οχι τοσο απαραιτητο προιον παιρνει τεραστια αξια, και μακροπροθεσμα επηρρεαζει ολη την κοινωνια.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση, επηρρεαζεται δραματικα και ο αγοραιος ερωτας, αλλα και η σταση των γυναικων απεναντι στους (ξελιγωμενους πλεον) αντρες. Γιατι μπορουν και να χεστουν στα λεφτα χωρις να πηδηχτουν, αλλα και γιατι μπορουν να εχουν παραλογες (οικονομικες) απαιτησεις απο τους συντροφους τους, εφοσον οι ξελιγωμενοι αγαπουληδες τα σκανε ακομα και για μια φωτο. Αρα καθε (γενικο και οχι προσωπικο) μπινελικι προς αγοραστες OF (και γενικα τετοιου ειδους πυρφορων), εχει βαση.