Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.541
- Πόντοι
- 1.056
Μια καμμένη που είχε αγγελία στου μάγου για κάποιες μέρες και απ' ότι λένε δούλευε σε μασατζιδικα Σαλόνικαποια είναι αυτή ρε?
Μια καμμένη που είχε αγγελία στου μάγου για κάποιες μέρες και απ' ότι λένε δούλευε σε μασατζιδικα Σαλόνικαποια είναι αυτή ρε?
ποια είναι αυτή ρε?
μακριά θα έλεγα φίλε. Χθες είχε ανεβάσει story το πρωί που έλεγε "Δεν έχω άκρη για φρίμπα" και στο ακριβώς επόμενο story ανεβάζει: "ευτυχώς βρήκα"Αυτό εδώ τι παίζει? Το βλέπω ανεβάζει συνέχεια στορις απο πορνοξενοδοχεια με εσώρουχα και πετσετούλες και τέτοια.
ποσο ζητησε φιλος?Κάνει συναντήσεις με πληρωμή , κ την έχω δοκιμάσει είναι απίστευτα καλη επιλογή gfe . Λόγω φριμπας , καθόταν φάση 2 ώρες αντί 1 . ΕΙχε fun
Από Θεσσαλονίκη είναι!είναι φαν της ανδρικής τουλουμπας το κορίτσι....Ποια είναι αυτή η σαύρα παλι?
Τι πιο σύνηθεςΑπό Θεσσαλονίκη είναι!είναι φαν της ανδρικής τουλουμπας το κορίτσι....
ποσο ζητησε φιλος?
α οκ οποτε εγω που δεν κανω μπαφο η τρυπακια η lsd η ασπρη δεν εχω τυχη ... οκ .... ευχαριστω παντωςΤην συζητάμε περισσότερο στα ανεξάρτητα cg, αλλά λόγω των ναρκωτικών παίζει να μην σας έρθει καν, ανάλογα το ξενέρωμα. Δεν αξίζει, εκτος γαι τα μέλη που ρουφάνε και αυτα
Δοκίμασε κράκα οκ οποτε εγω που δεν κανω μπαφο η τρυπακια η lsd η ασπρη δεν εχω τυχη ... οκ .... ευχαριστω παντως
Της εστειλα.50 ευρω πεισειφ για υλικο.δε κανει ραντεβου πλεονΗ Μαρίλια τελικά βιζιταρει ακόμα; Που μπορούμε να την βρούμε;
Τι 50 ευρώ για υλικό μωρέ πάνε καλά να δώσεις 50 ευρώ να σπυ στείλει μια γυμνή της φωτπγραφια είμαστε σοβαροί;Της εστειλα.50 ευρω πεισειφ για υλικο.δε κανει ραντεβου πλεον
Ακόμα κ αυτό όμως θα πρέπει να είναι ρεαλιστικό. Κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς ελέγχουμε κ καθορίζουμε την αγορά. Τι θα πει 150€ την ώρα για το μουνι σου. Άλλος θέλει μιση βδομάδα για να τα βγάλει. Πρέπει να επαναφέρουμε στην πραγματικότητα όλα τα πυροβολημενα που νομίζουν ότι είναι κάτιΓια αυτο λοιπον μαυρο.μεχρι να αρχισουν παλι τις βιζιτες.θελεις λεφτα?θα δωσεις μουνι.ΤΕΛΟΣ.
Εδώ έχει πάει 2 ευρώ το λίτρο γάλα και άλλα τόσα το λίτρο η βενζίνη και 4 ευρώ ένα πιτόγυρο και εσείς θέλετε η κάθε γκομενα που έχει και μια άλφα εμφάνιση να γαμιέται για μια ντουζίνα πιτόγυρα ή μισό ντεπόζιτο αυτοκινήτου?Ακόμα κ αυτό όμως θα πρέπει να είναι ρεαλιστικό. Κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς ελέγχουμε κ καθορίζουμε την αγορά. Τι θα πει 150€ την ώρα για το μουνι σου. Άλλος θέλει μιση βδομάδα για να τα βγάλει. Πρέπει να επαναφέρουμε στην πραγματικότητα όλα τα πυροβολημενα που νομίζουν ότι είναι κάτι
Είσαι beta male. Δν έχει νόημα να συζητήσουμε ειδικά αφού λεςΕδώ έχει πάει 2 ευρώ το λίτρο γάλα και άλλα τόσα το λίτρο η βενζίνη και 4 ευρώ ένα πιτόγυρο και εσείς θέλετε η κάθε γκομενα που έχει και μια άλφα εμφάνιση να γαμιέται για μια ντουζίνα πιτόγυρα ή μισό ντεπόζιτο αυτοκινήτου?
Επίσης αν ήταν έτσι εύκολο οπως το λέτε σαν δουλειά θα την έκαναν όλες δεν θα κάθονταν να κάνουν τις σερβιτόρες και τις πωλήτριες για να βγάζουν σε μια βδομάδα όσα βγαζει η άλλη σε μια ώρα.
Είσαι beta male. Δν έχει νόημα να συζητήσουμε ειδικά αφού λες
" θέλετε η κάθε γκομενα που έχει και μια άλφα εμφάνιση να γαμιέται για μια ντουζίνα πιτόγυρα ή μισό ντεπόζιτο αυτοκινήτου "
Όσο για το 2ο σκέλος ασχολιαστο