Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.491
- Πόντοι
- 4.496
Ειναι ομορφουλα.αυτήν δεν την ξέρω, δηλαδή δεν την έχω πάρει...
Ειναι ομορφουλα.αυτήν δεν την ξέρω, δηλαδή δεν την έχω πάρει...
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ Η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?σε αυτό το επεισόδιο (1:00:40) εμφανίστηκε με το μαύρο τοπ και το τζην η Άννα Μαρία πρώην Μάτζικ/ Βικτώρια από Κωνσταντινουπόλεως 132 και παλαιότερα Φωκαίας αλλά δεν θυμάμαι το νούμερο... αλήθεια θυμάται κανείς πως την έλεγαν στο Φωκαίας?
Ποια Άννα Μαρία είναι αυτή ???? Η γνωστή μελαχρινη με την άσχημη φάτσα ?????ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ Η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?
Τα παντα γνωριζει φιλαρακι απλα δεν τον συμφερει να πει κατι . Επαναλαμβανω ο συγκεκριμενος εχει γνωριμιες με τεο και ιννα και ισως για αυτο βλεπουμε πολλες να ξεκινανε βιζιτες ετσι ξαφνικαΆραγε ο φλοριαν να ξέρει ότι στο stream του παρελαύνει όλο το bou ???
ακριβως σιγα τη γκομενα πολυ junkie.στα παπαρια μας για την κάθε Αρετακη. Λες και είναι η τελευταία βιζιτα του κόσμου κάνετε
Ώπα σε έχασα ποια ειναι η ρενε;Η ρενε παντως καλη γαμιεται καλα που τη δοκιμασα
Ρε φιλε συγγνωμη αλλα ξεχασε τ στριμ ανοιχτο?τ εγινρ ακριβως?
ilievaΗ κοπελα με το ροζ ποια ειναι?
Ρε φιλε συγγνωμη αλλα ξεχασε τ στριμ ανοιχτο?τ εγινρ ακριβως?
Αν ο γέρος πάθει ψυχωσικό και σφάξει τον φλοριαν θα ναι συμπαντική δικαιοσύνηilieva
νομιζω αυτο ειναι το ινσταγραμ https://www.instagram.com/itsqueenie.vi/
προσπαθουσε να την γαμησει αλλα μαλλον δεν τουχει κατσει ακομα
καποια βραδυα φευγει και αφηνει κατι αλλους να κανουν στριμ στο τροβο
ο γερος εχει χαζεψει κατι εβλεπε τιβι μαλλον καβλωσε και την επαιξε
και εγω θα θελαρε παιδια στειλτε ενα προσωπικο να μας πειτε πως ειναι η ρενε η ακομη καλυτερα ποια ειναι
Στείλε μνμ φίλεη φροσώνη δείχνει τα πάντα στο μυμ, βυζιά, δάχτυλο στο μουνί κτλ. αν θέλει κανένας ανταλλαγή πμ