Ναι έτσι ακούγεται,τώρα κατά πόσο είναι αλήθεια. Κάνεις δεν ξέρει.Τσιμπησε χιλιαρικακι το αμεα? Οντως?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι έτσι ακούγεται,τώρα κατά πόσο είναι αλήθεια. Κάνεις δεν ξέρει.Τσιμπησε χιλιαρικακι το αμεα? Οντως?
Υπερβολή το βρισκω φιλε. Πιστευω του δωσανε 100 ευρω και δυο μπριζολες.Ναι έτσι ακούγεται,τώρα κατά πόσο είναι αλήθεια. Κάνεις δεν ξέρει.
Για την φάτσα είπα πως δεν κάνει για Πόντιος, η χαζομάρα δεν έχει εθνικότητα.Καλά σε όλες τις εθνικότητες βρίσκεις κωλοζωα, μην σου φαίνεται περίεργο παντού υπάρχουν....
Το ότι αυτό το ζώο πληρώνεται για να γαμησει, είναι εντυπωσιακόΥπερβολή το βρισκω φιλε. Πιστευω του δωσανε 100 ευρω και δυο μπριζολες.
Αυτή αν την ακουμπήσεις και μόνο παθαίνεις σήψη...Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται ακόμα κάποιος.
Και εμένα πλέον δε με ψήνει αλλά μπορεί κάποιος άλλος να θέλει ας ενημερωθεί ο φίλος.Αυτή αν την ακουμπήσεις και μόνο παθαίνεις σήψη...
Δυνατό αερογαμήσι..η άλλη γέλαγε...ξεμουνιαζω τερμα .. daddy tsoulfas 2022 μ.χ
Είδα τον τίτλο και μπήκα μύστες μου!!!μόλις βρήκα σε ένα δροσερό βιζιτοσαϊτ που ψαρεύει κόσμο από το ινσταγκραμ την Αλβανίδα που πλάκωσε τον Τζανέτο να βυζιταρει σαν Peggy και μάλιστα κάνει και duo με το τουμπανοτραβελο την Αλεξάνδρα....έχει πάρει κανείς Peggy?80 λέει μισάωρο 130ωρπου τη βρήκες ρε μύστη και έχω φάει τον τόπο, ποιο είναι το sote?
Αν κάνει ραντεβού η Λίζα ενημερώστε εδώ ρε συντροφοι
Γιατί όχι, οι άλλες που γαμαμε δηλαδή τι κάνουν. Απλά δεν τα βλέπουμε σε βίντεοΝαι ρε κάνει αλλά θα τη γαμήσεις μετά από αυτό που έγινε
Είδα τον τίτλο και μπήκα μύστες μου!!!μόλις βρήκα σε ένα δροσερό βιζιτοσαϊτ που ψαρεύει κόσμο από το ινσταγκραμ την Αλβανίδα που πλάκωσε τον Τζανέτο να βυζιταρει σαν Peggy και μάλιστα κάνει και duo με το τουμπανοτραβελο την Αλεξάνδρα....έχει πάρει κανείς Peggy?80 λέει μισάωρο 130ωρα