Εγω θα προτεινα υποχρεωτικη στειρωση στον Αρχηγο, σε ολους/ολες εχουν περασει απο το stream του καθως και δωρεαν τσεκ για αυτισμο σε ειδικα κεντρα για οσους τον παρακολοθουσαν..
Για μισό λεπτό γιατί έχουμε χάσει τη μπάλα και το θέμα είναι πολύ πιο σημαντικό και γενικό στην κοινωνία.
Έχετε μεγαλώσει οι περισσότεροι σε μια γυάλα και ένα αποστειρωμένο περιβάλλον όπου όλα είναι ρυθμισμένα, δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο μου φαίνεται.
Προσωπική εμπειρία με κλώτσησε αξιωματικός στον στρατό επειδή έκανα βασικό λάθος σε βολή.
Τι είναι αυτό άσκηση βίας; Ρε μαλακές άντρες είμαστε. Μπάλα δεν έχετε παίξει; Παίζαμε ποδόσφαιρο στο σχολείο και το αν ήταν off side το αποφασίζαμε με ξύλο και γυρναγαμε σπίτι με αίματα στη μπλούζα.
Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι υγεία;
Πως τα λέτε σήμερα αυτα; Τοξική συμπεριφορά και αναπαραγωγή bullying?
Μπορείτε ρε σταθείτε σαν άντρες και να επιβιώσετε ή θα σας κλέψει το γυφτάκι το κινητό από το χέρι;
Στα αρχίδια μου για αυτό το χαγιατ. Αύριο δεν θα τον ξέρει κανένας αλλά η αδυναμία, η φλωριά και η απάθεια θα παραμείνει.
Μετά λέμε για τους LGBTQ. Προφανώς και θα υπάρχουν. Αν γίνεστε γυναικωτοί και δεν υπάρχει αυτή η ένταση και η αίσθηση ότι βράζει το αίμα σου θα προσαρμοστείς στην αδυναμία. Βασική θεωρία εξέλιξης. Αυτό θέλετε οι νέοι;
Διάλογο και χάιδεμα;
Ότι υπάρχουν άτομα που τον υπερασπίζονται τόσο σθεναρά δεν το περίμενα.
Εμένα μου φαίνεται ότι χωρίς να τον ξέρω θα αρχίσω να τον υποστηρίζω. Βγαίναμε για ουίσκι και ο ένας στον άλλον έριχνε στάχτη από το τσιγάρο κρυφά για να τον κάνουμε να ξερασει. Ο άλλος έφαγε τούρτα από το πάτωμα και κάνετε λες και τον βασάνισαν.
εάν αυτή είναι η έρευνα δεν είσαι καν κοντά, μια μόνο τα έκανε αυτά κ ούτε μεθυσμένη ήταν ουτε τίποτα κ δεν ήταν σε καθημερινή βάση
Δεν ασχολήθηκα τόσο πολύ ρε φίλε γιατί και να ήταν δεν έγινε και τίποτα . Δηλαδή αν τράβαγαν και 2 μπάφους τι θα έλεγαν τα κανάλια;
Ασυδοσία και ναρκωτικά σε άντρο ακολασίας.
Που πάμε ρεεεεε ξυπνάτε. Θα έρθει ο Τούρκος και θα σας κατακτήσει χωρίς μια σφαίρα.... Στείλε ρομπατακια εσείς στο πεδίο τηλεκατευθυνόμενα.