Ο καθένας μας έχει προσωπική άποψη, ητε σ αρεσει ητε όχι!
Από κει κ πέρα ελευθερία λόγου έχουμε!
Έχω βαρεθεί να ακούω <αυτοί ψηφίζουν,αυτοί ψηφίζουν>
Άμα ειναι να στείλουμε 100 άτομα στις κάλπες να ψηφίσετε για όλους μας!
Δεν έχω κάτι πρωσοπικο μαζί σ, απλα έχουμε γίνει όλοι ηθικοί κλπ, κ ότι δεν ειναι σωστό στο μάτι μας πρέπει να το επικρίνουμε!
Εγώ δεν υποστήριξα να μην ψηφίζουν...ούτε θα μου άρεσε να υπάρχουν κριτήρια για ποιος θα ψηφίσει.
Έχω και εγώ την ελευθερία του λόγου να τους σχολιάσω όμως...και να βγάλω τα συμπεράσματα μου. Πως το είχε πει ένας παλιά? διαφωνώ μαζί σου αλλά υπερασπίζομαι το δικαίωμα σου να μιλάς?
Δεν καταλαβαίνω το πως ''έχουμε γίνει όλοι ηθικοί''.....υπάρχει ηθική και υπάρχει και το σωστό και το λάθος.
Τι ακριβώς είναι λάθος μόνο στο μάτι μου δηλαδή? Ότι έβγαζε ο άλλος σε πανελλήνια μετάδοση τους χαζούς για να τους δίνει ένα μεροκάματο και να βγάζει αυτός χιλιάρικα με το να τους εκμεταλλεύεται? Ή τους ηλίθιους που δεν είχαν άλλη δουλειά που έβλεπαν τα στριμς του λες και είναι ταινία? Ή τους ακόμα πιο ηλίθιους που πλήρωναν κιόλας?
Αυτά υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που τα θεωρεί άξια να ασχοληθείς δηλαδή? Στο δικό σου το μάτι πως φαίνονται αυτά δηλαδή? Σε ποια κατηγορία θα κατατάξεις κάποιον που πληρώνει για να βλέπει τον αρχηγό να βαράει ένα χαζό?