clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.215
- Πόντοι
- 5.946
ισχύει αυτό που είπα...Τι ισχύει τελικά;
ισχύει αυτό που είπα...Τι ισχύει τελικά;
Διόρθωση, εγω λέω για τη Δάφνη2Άρα την έχεις συναντήσει και δεν ήταν αυτή; Πάντως στις φωτό και κριτικές ταιριάζει κάπως.
καμια σχεση με τις αλλες δυστυχως δεν εχει σχεση με τον χωροΣημερινό πουτανι του hayate
Kalliopi on Instagram: "Εγώ που σκέφτομαι να ανοίξω air condition Επίσης εγώ που κλείνω για Μύκονο ☺️ Άντε καλό καλοκαίρι φιτακια μου! Εχετε κανονίσει διακοπές; . . #summer #summeringreece #foreveryoung #mykonos #mykonosgreece #mykonostown #athens #
1,493 likes, 38 comments - 2activelab on May 31, 2022: "Εγώ που σκέφτομαι να ανοίξω air condition Επίσης εγώ που κλείνω για Μύκονο ☺️ Άντε καλό καλοκαίρι φιτακια μου! Εχετε κανονίσει διακοπές; . . #summer #summeringreece #foreveryoung #mykonos #mykonosgreece #mykonostown #athens #greece #fitness...www.instagram.com
Ρε τύπε έλεος, τι άλλο να γραφτεί;TEλικα η αρετακη ποια ειναι??????
Σορρυ τύπε lionΡε τύπε έλεος, τι άλλο να γραφτεί;
Μολδαβακι που το σχιζει ο alban(ρε που να γινουν αυτα ρεεεε= ο τυπος εχει ενα κεφαλι λες και ειναι 32 crt τηλεοραση) . Πολυ δυνατο με την μονη διαφορα οτι απο κοντα δεν εχει ΤΗΝ κωλαρα του insta (Αν και δυνατη χωρις photoshopia).Αυτή για την οποία ενδιαφέρομαι είναι το μολδαβάκι Ιωάννα Ντόντου z.ionella στο insta
Την είχα δει σε ένα βίντεο και νομίζω δεν ξαναπήγε.. Κάτι τέτοιες φάσεις ταιριάζουν, διαφήμιση και έτσι.
Το ίδιο είχε γίνει κ με Πέγκυ και κάτι άλλες που βιζίταραν.
Είχε κάνει και φωτογράφιση στο grandmagazine που κατά καιρούς έχουν περάσει φίρμες του χώρου.
Μπορεί και όχι βέβαια αλλά τέτοιο μουτράκι και τέτοια πατούρα πολύ θα ήθελα να σκίσω
Ποιος alban ??? Ο florian/Μιχάλης ???Μολδαβακι που το σχιζει ο alban(ρε που να γινουν αυτα ρεεεε= ο τυπος εχει ενα κεφαλι λες και ειναι 32 crt τηλεοραση) . Πολυ δυνατο με την μονη διαφορα οτι απο κοντα δεν εχει ΤΗΝ κωλαρα του insta (Αν και δυνατη χωρις photoshopia).
Την έχεις πετύχει έξω;Μολδαβακι που το σχιζει ο alban(ρε που να γινουν αυτα ρεεεε= ο τυπος εχει ενα κεφαλι λες και ειναι 32 crt τηλεοραση) . Πολυ δυνατο με την μονη διαφορα οτι απο κοντα δεν εχει ΤΗΝ κωλαρα του insta (Αν και δυνατη χωρις photoshopia).
εμ ποιος αλλος. εχει ξεσχισει ολα τα μαλακηστηρια που θελουν να ανεβουν τα οι followers στο insta τους.Ποιος alban ??? Ο florian/Μιχάλης ???
ναι δυνατο κομματι ...για Ελλαδα ετσι. Για Μολδαβια κλπ μια νορμαλ κοπελιτσα.Την έχεις πετύχει έξω;
Την σταθερά ή μία στο έτσι τότε; Τις περισσότερες από όσες έχουν εμφανισθεί εκεί τις έχει πάρει.ναι δυνατο κομματι ...για Ελλαδα ετσι. Για Μολδαβια κλπ μια νορμαλ κοπελιτσα.
Αυτές που έχουν πάει σίγουρα είναι η Αριάνα και η Ρωξάνη, σύμφωνα με τα ονόματά τους στο magicgirls.Από magicgirls ποιες έχουν περάσει από hayate?