Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.781
- Πόντοι
- 486
Σάντρα, Δάφνη, Έμιλυ, Πέγκυ ...Αυτές που έχουν πάει σίγουρα είναι η Αριάνα και η Ρωξάνη, σύμφωνα με τα ονόματά τους στο magicgirls.
Σάντρα, Δάφνη, Έμιλυ, Πέγκυ ...Αυτές που έχουν πάει σίγουρα είναι η Αριάνα και η Ρωξάνη, σύμφωνα με τα ονόματά τους στο magicgirls.
ΦαιδραΣάντρα, Δάφνη, Έμιλυ, Πέγκυ ...
Έχει κωλαρα.Φωτος από το πατρεον της HelenaLive
Έτσι φαίνεται επειδή τουρλώνει, μην ψαρώνεις.Έχει κωλαρα.
Βρε δε ψαρωνω αλλά θα θέλαμε να τον πάρουμε.Έτσι φαίνεται επειδή τουρλώνει, μην ψαρώνεις.
Ισχύει, αν και από οτι λέει ο hayate έχει πέσει η Έλενα (κάτι θα ξέρει και αυτός που την έχει χιλιογαμήσει).Βρε δε ψαρωνω αλλά θα θέλαμε να τον πάρουμε.
Βγαζει κακια αυτος προς την Έλενα οπότε δεν θα τν θεωρούσα αξιοπιστοΙσχύει, αν και από οτι λέει ο hayate έχει πέσει η Έλενα (κάτι θα ξέρει και αυτός που την έχει χιλιογαμήσει).
Η Ρωξάνη ποια είναι ρε???Αυτές που έχουν πάει σίγουρα είναι η Αριάνα και η Ρωξάνη, σύμφωνα με τα ονόματά τους στο magicgirls.
Η Εμινέ νομίζω πως είναι, που την έχουν και σαν Έμιλυ2 και Μιλένα.Η Ρωξάνη ποια είναι ρε???
πατσαβούρα είναι αυτή η Εμινέ μωρέ ....δυνατό μουνι είναι αυτή η Έμιλυ με τις βυζάρες και η αλλη η Αμαλία ...αυτές πρέπει να μάθουμε αν ασχολούνται με το άθλημα....Η Εμινέ νομίζω πως είναι, που την έχουν και σαν Έμιλυ2 και Μιλένα.
Ισχύει, το πρόσωπο της Εμινέ δεν βλέπεται, οι ΄άλλες δύο νομίζω δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα όπως λες.Απλά αυ΄τη η Έμιλυ πιστεύω τρώει πούτσες αβέρτα και στο μέλλον θα ψάχνει κάποιον με λεφτά να του τα φάει, όπως έχει δηλώσει και στο stream (στο 2:26:30) :πατσαβούρα είναι αυτή η Εμινέ μωρέ ....δυνατό μουνι είναι αυτή η Έμιλυ με τις βυζάρες και η αλλη η Αμαλία ...αυτές πρέπει να μάθουμε αν ασχολούνται με το άθλημα....
Στο diva.Φαιδρα
Κάνε το λίγο λιανά για μας που είμαστε από βόρεια...Στο diva.