unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.337
- Πόντοι
- 1.056
Αλβαναγκουρας εισαι ετσι?
Αυτό κατάλαβες από όλα όσα έγραψα ?
Πιο χαζός πεθαίνεις...
Αλβαναγκουρας εισαι ετσι?
Eνταξει πεζει να εισαι και καμοια φτωχο-πουστρα που τον βολευουν τα αλβανια με κανα 10αρικοΑυτό κατάλαβες από όλα όσα έγραψα ?
Πιο χαζός πεθαίνεις...
Μας έβγαλες τα μάτια Έλληνα.Eνταξει πεζει να εισαι και καμοια φτωχο-πουστρα που τον βολευουν τα αλβανια με κανα 10αρικο
Eνταξει πεζει να εισαι και καμοια φτωχο-πουστρα που τον βολευουν τα αλβανια με κανα 10αρικο
Μπορεί να τον γαμαει και αυτό κανένας σκιπταρης ρε τυπεΚαταρχάς πήγαινε πρώτα δημοτικό να σου μάθουν ορθογραφία και γραμματική γιατί μας έβγαλες τα μάτια έτσι όπως γράφεις σαν ταλιμπάν.
Και κατά δεύτερον εσένα ποιο ειναι το πρόβλημα σου, το οτι ειναι Αλβανός ή το οτι το βαφτιστικό του ειναι Μιχαηλ ?
Καλά και εγώ πιστευω όλες τις κερνάει από κατι όσες πανει εκείμαλακές έχεις γκόμενες που πηδιουνται με τον χαγιατε για να πάρουνε λίγη φήμη. Χαχαχα.
Μιλούσανε πρόσφατα για δύο καριολες που του περνάνε τσιμπούκι ταυτόχρονα.
Εντωμεταξυ όλοι μιλάνε για τον ατσάλο τρόπο που την πέφτει στις γκόμενες.
Ισχύει και εγώ θα της κέρναγα σε όλες έστω μια πιπα και στις πιο καυλιάρες θα της πηδουσα μέχρι να της βαρεθώΠαντως εχει ωραια κομματια.... οχι παντα τοπ αλλα ολα εχουν κατι προστυχο...... αρετακη; γεωργαντά και κατι ξανθα.... και μια χτες κοκκινομαλα (η κατι τετοιο) με γυαλια.... σκετος πειρασμος
Αυτή είναι. Τι να κρυφτεί...αυτη δεν ειναι η αννα μαρια? δε νομιζω οτι κρυβεται κιολας..
επειδη μελος πιο πανω ελεγε οτι δε δινει το τηλ της, τι να δωσει, φατσα φορα το πουλαει....την εχει παρει κανεις να μας πει? η σε πμΑυτή είναι. Τι να κρυφτεί...
Έχει και mym fans, insta, tiktok, κλπ, κλπ.
Γράφει στο προφίλ τηλέφωνο ;επειδη μελος πιο πανω ελεγε οτι δε δινει το τηλ της, τι να δωσει, φατσα φορα το πουλαει....την εχει παρει κανεις να μας πει? η σε πμ
Συναντήσεις θα κάνει. Αν δεις πολλές απο τις φωτογραφίες που ανεβάζει είναι απο ξενοδοχεία.επειδη μελος πιο πανω ελεγε οτι δε δινει το τηλ της, τι να δωσει, φατσα φορα το πουλαει....την εχει παρει κανεις να μας πει? η σε πμ
Για να επικοινωνήσεις, νομίζω μπορείς να της στείλεις μήνυμα στο λογαριασμό της στο mym αλλά πρέπει πρώτα να κάνεις συνδρομή κ.ο.κ. , χωρίς σίγουρο αποτέλεσμα.Γράφει στο προφίλ τηλέφωνο ;