You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίτσιο ή κώλυμα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα χρύσα
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 144
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τριχωτέ, μόνο τη mounitsa δεν εννοούσα
Δεν πειράζει........
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εγω δεν καταλαβα τωρα.........φλες με εβρισες? να παρω αναποδες παλι? χαχαχαχαχαχαχα
καλα ο τριχωτουλης λεμε με εχει κανει χαλι.......μια με τις τεχνες.....μια με την ακροπολη......μια με τα κομπλιμαν........πςςςςςςςςςςςςςςς
Anax????μηπως......λεω μηπως.....σε ξερω απο καπου? αυτο το αβαταρ κατι μου θυμιζει
καλα ο τριχωτουλης λεμε με εχει κανει χαλι.......μια με τις τεχνες.....μια με την ακροπολη......μια με τα κομπλιμαν........πςςςςςςςςςςςςςςς
Anax????μηπως......λεω μηπως.....σε ξερω απο καπου? αυτο το αβαταρ κατι μου θυμιζει
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εγω δεν καταλαβα τωρα.........φλες με εβρισες? να παρω αναποδες παλι? χαχαχαχαχαχαχα
χάλι ή χαλί;;;;;;;;;;
Επισκέπτης
To ότι οι γυναίκες τυλίγουν τους άντρες είναι γεγονός (γιατί, εγώ νομίζεις δεν ξέρω ότι με τύλιξε η δικιά μου? ). Το ότι ο προορισμός τηνς γυναίκας είναι να γίνει μάνα είναι και αυτό γεγονός. Κι ένα τρίτο γεγονός είναι ότι η γυναίκα μετά τα 30 "μπαγιατεύει" ενώ ο άντρας μετά τα 45-50.
Το ότι θεωρώ λοιπόν μια 32άρα ανύπαντρη και όχι μάνα ότι είναι καμένο χαρτί νομίζω είναι λογικότατον! Πόσο μάλλον όταν θεοποιεί τον εαυτό της σε ένα forum χωρίς να την βλέπουν, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ότι μιλάει σ' ένα μάτσο αγάμητα κωλόπαιδα που τριγυρνούν από μπουρδέλο σε μπουρδέλο μπας και γαμήσουν.
"Ο ήλιος γυρίζει γύρω από την γη... όχι γύρω από σένα"!
Το ότι θεωρώ λοιπόν μια 32άρα ανύπαντρη και όχι μάνα ότι είναι καμένο χαρτί νομίζω είναι λογικότατον! Πόσο μάλλον όταν θεοποιεί τον εαυτό της σε ένα forum χωρίς να την βλέπουν, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ότι μιλάει σ' ένα μάτσο αγάμητα κωλόπαιδα που τριγυρνούν από μπουρδέλο σε μπουρδέλο μπας και γαμήσουν.
"Ο ήλιος γυρίζει γύρω από την γη... όχι γύρω από σένα"!
οχι ρε φιλε σατυρε.τα ποσοστα που δινεις εγω τα δινω ανεστραμμενα..δεν γουσταρω να μ γλειφουν τον κωλο κ δεν θελω να μαθω τι χανω..Κοπελια να ξερεις το 90% των αντρων τους αρεσει να τους γλυφουν το κωλο.
Τωρα εαν εσυ εχεις βρει το 10% δε ξερει τι χανει κ δε μπορουμε να τον πεισουμε.
εννοειται...δεν θυμαστε την αλλη 37 ετων ελεγε με τελειο σωμα κ μανα κτλ..παραμυθι κυρα μου...εστελνε κ φοτο η κυρια..προσωπικα την μονη γυναικα του σαιτ θεωρω τη μουνιτσα-αρκει να μην τη δω να κατουραει ορθια!!!Τί γίνεται ρε πούστη μου...όλες οι γκόμενες που κατά καιρούς μπαίνουν στο site είναι μ...άρες;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τιιι? μονο τ ην μνιτσα θεωρεις γυναικα εδω μεσα?
δλδ μενις εγω σου φαινομαι γι ανδρας? :o
χεχεχεχεχεχεχε!!!εσενα δεν σε εχω δει!!!τιιι? μονο τ ην μνιτσα θεωρεις γυναικα εδω μεσα?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ωστεεε...
ειδες τη μνιτσα?
χα! δεν μας τα πε αυτα............
ειδες τη μνιτσα?
πλακα κανω..δεν την ειδα-μην εχουμε κ παρεξηγησεις!!!κ σενα πιστευω καλη μου!!!ωστεεε...
ειδες τη μνιτσα?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μμμ ναι ναι... τωωωρα με πιστευεις
αμα θες ρωτα κ τη μνιτσα να σου πει οτι ειμαι γυναικα....
εγω παντως επιβεβαιωνω πως εκεινη ειναι
αμα θες ρωτα κ τη μνιτσα να σου πει οτι ειμαι γυναικα....
εγω παντως επιβεβαιωνω πως εκεινη ειναι
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
η μπαιτ μι ειναι το κοριτσι μου
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
anytime
να σου πω?
γιατι δεν παιρνεις την μουνιτσα που ειναι κ ωραια κ ελευθερη με αποφη κ μαγειρευει κ καλα? να σας φτιαξω κατασταση??
να σου πω?
γιατι δεν παιρνεις την μουνιτσα που ειναι κ ωραια κ ελευθερη με αποφη κ μαγειρευει κ καλα? να σας φτιαξω κατασταση??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K