Νέα

Βίτσιο ή κώλυμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρύσα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω ότι όλα τα κόμπλεξ που έχουμε σαν λαός τα βγάζουμε μέσα σε 10 αράδες ενός FORUM.
Η συζήτηση που γίνεται είναι στην κυριολεξία για τα γίδια.
Μια γυναίκα έχει ένα βίτσιο ή έστω ένα κώλυμα, τι πιο φυσιολογικό για μια σύγχρονη Ελληνίδα. Μέχρι πριν από 20 χρόνια έπρεπε να φτάσει τα 20 για να την ακουμπήσει άνδρας, όχι να τη γαμήσει. Τώρα είναι η σουπερ γκόμενα που τα θέλει όλα, και μπαίνει και σε FORUM με την επωνυμία bourdela.com και λέει τα προβλήματά της.  Είναι δυνατόν;
Είναι.
Και η απάντηση από όλους εμάς είναι: αντε γαμήσου.
Μα είμαστε σοβαροί;
Πρέπει λοιπόν την μεγαλοκοπέλα να την αντιμετωπίσουμε με κατανόηση και αγάπη. Να της κλείσουμε κανένα ραντεβού και εκεί να της δείξουμε αν έχει βίτσια ή κωλύματα.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Νομίζω ότι όλα τα κόμπλεξ που έχουμε σαν λαός τα βγάζουμε μέσα σε 10 αράδες ενός FORUM.
Η συζήτηση που γίνεται είναι στην κυριολεξία για τα γίδια.
Μια γυναίκα έχει ένα βίτσιο ή έστω ένα κώλυμα, τι πιο φυσιολογικό για μια σύγχρονη Ελληνίδα. Μέχρι πριν από 20 χρόνια έπρεπε να φτάσει τα 20 για να την ακουμπήσει άνδρας, όχι να τη γαμήσει. Τώρα είναι η σουπερ γκόμενα που τα θέλει όλα, και μπαίνει και σε FORUM με την επωνυμία bourdela.com και λέει τα προβλήματά της.  Είναι δυνατόν;
Είναι.
Και η απάντηση από όλους εμάς είναι: αντε γαμήσου.
Μα είμαστε σοβαροί;
Πρέπει λοιπόν την μεγαλοκοπέλα να την αντιμετωπίσουμε με κατανόηση και αγάπη. Να της κλείσουμε κανένα ραντεβού και εκεί να της δείξουμε αν έχει βίτσια ή κωλύματα.

Προ πάντων με ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!! :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μετα θα υπαρξει και αποκατασταση ή μονο επιδειξη δυνατοτητων?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και κατι αλλο μικρο αλλα σημαντικο.......το εκθεμα του οποιου τις δυνατοτητες θα θαυμασουμε θα ειναι σε εκθεσιακη συσκευασια?θα δειγματιζεται δηλαδη? του τυπου "να το βλεπετε αυτο εδω? το θελω σε 120ml πιο μεγαλο πιο φαντεζι πιο ετσι πιο αλλιως...."

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
και κατι αλλο μικρο αλλα σημαντικο.......το εκθεμα του οποιου τις δυνατοτητες θα θαυμασουμε θα ειναι σε εκθεσιακη συσκευασια?θα δειγματιζεται δηλαδη? του τυπου "να το βλεπετε αυτο εδω? το θελω σε 120ml πιο μεγαλο πιο φαντεζι πιο ετσι πιο αλλιως...."

Να το τυλίκω;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φυσικα.......doggie bag.......(και ουχι doggie style....) χαχαχαχχαχα

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
τελικα τι πρεπει να ειμαστε για να γινουμε αποδεκτες? ανυπαντρες και να μην βαζουμε "θηλια" στους αντρες για να μοιασουμε στις προοδευτικες ευρωπαιες ή να κοιταμε πως να τυλιξουμε τον αντρα πριν τα 30 μας για να μη μπουμε στο ραφι ? δωστε ρε παιδια μια βοηθεια :grin:

Να είστε γυναίκες και όχι γύναια! Γίνεται; Μάλλον όχι!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι......απλα ειναι αστειο στη μια σελιδα να διαβαζω οτι προσπαθουν οι γυναικες να τυλιξουν τους αντρες για γαμο γιατι ετσι εχουν μαθει και στην αλλη να μιλανε για ανυπαντρη 32χρονη που εχει μεινει στο ραφι και ειναι αγαμητη......λιγο τραγελαφικο.....σηκωνει μεγαλη συζητηση το θεμα....γιατι υπαρχει μεγαλο μπερδεμα και στα δυο φυλα.....

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο
1.) Οι γυναίκες μετά από μία ηλικία (και λιγότερο οι άντρες) θέλουν να κάνουν κάτι σοβαρό στη ζωή τους είτε είναι ερωτευμένες είτε όχι ή απλά να έχουν ένα παιδί. Ψάχνουν λοιπόν να παντρευτούν γιατί κακά τα ψέματα το να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνος σου και χωρίς όνομα δεν είναι ότι καλύτερο στην κοινωνία μας
2.) Αν αποτύχουν μένουν στο ράφι και είναι αγάμητες, πράγμα που είναι ευρέως γνωστό ότι προκαλεί κακίες και κόμπλεξ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καταρχας για μενα το να μεγαλωνεις ενα παιδι μονος σου ποσως με απασχολει τι θεση σου δινει στην κοινωνια.......κατ εμε δεν ειναι σωστο για το ιδιο το παιδι......για αλλους λογους που αφορουν στην αναπτυξη του και λιγοτερο στην κατακραυγη της κοινωνιας....γιαυτο τα παιδια δεν τα σπερνουμε επειδη ετσι απλα ετυχε αλλα επειδη εχουμε τις προυποθεσεις να τα μεγαλωσουμε οπως μπορουμε καλυτερα και οχι απλα επειδη πατησαμε τα 30 και "ποτε θα γινω μανα εγω...."

κατα ταλλα συμφωνω με το σκεπτικο σου απλα βλεπω οτι επικρατει η νοοτροπια δυο ταυτοχρονων αντιληψεων....αφενος μια γυναικα ψαχνεται να αποκατασταθει (πραγμα κακο) και αφετερου απαξ και δεν αποκατασταθει και πατησει τα 30 θεωρειται αγμητη και γεροντοκορη (πραγμα εξισου κακο).....γιατι ειναι κακο μια γυναικα να ειναι 30 και να μην ειναι παντρεμενη? για στη συγκεκριμενη κοπελα να καταλογιζουν τα χιλια μυρια επειδη ειναι 30 και δεν ειναι παντρεμενη? αν ηταν παντρεμενη τι θα λεγανε? μπραβο βρηκε το θυμα και το τυλιξε? εμενα αυτο μου φαινται οξυμωρο και γιαυτο μιλαω για μια γενικοτερη συγχιση....

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Τα σχόλια του dzf σβήστηκαν. too much e? έχουμε πει ας προσπαθούμε να μη προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο. Ο απλός κανόνας πριν γράψεις κάτι πρέπει να είναι "τι θα έκανα εγώ αν έγραφε κάποιος άλλος για μένα αυτό το σχόλιο?" Αν η απάντηση είναι "θα γινόμουν έξαλλος και θα τον γαμούσα όπου τον έβρισκα"  τότε μάλλον πρέπει να το αλλάξεις πριν ποστάρεις.

Καλή συνέχεια!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Καταρχας για μενα το να μεγαλωνεις ενα παιδι μονος σου ποσως με απασχολει τι θεση σου δινει στην κοινωνια.......

Εσένα. Είτε σ' αρέσει είτε όχι άντε να μεγαλώσεις παιδί στην σημερινή ελληνική κοινωνία μόνη σου από οικονομκή και κοινωνική άποψη. Άσε που θα ξεχάσεις τι εστί προσωπική ζωή.
Και σαφέστατα δεν είναι σωστό για ένα παιδί να μεγαλώνει μόνο του.

"ποτε θα γινω μανα εγω...."
Και όμως ξέρω πολλές που σκέφτονται έτσι. Δεν τους νοιάζει ο άντρας αλλά το παιδί.

αφενος μια γυναικα ψαχνεται να αποκατασταθει (πραγμα κακο) και αφετερου απαξ και δεν αποκατασταθει και πατησει τα 30 θεωρειται αγμητη και γεροντοκορη (πραγμα εξισου κακο)....

Κοίτα η συντροφικότητα και η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι κακό (αυτό που λέμε ψάχνει να αποκατασταθεί) αλλά τα κίνητρα. Το κάνει γιατί το αισθάνεται ή γιατί πρέπει (να μην την λένε γεροντοκόρη, γιατί οι φίλες της παντρεύτηκαν και αυτές, γιατί έχει σιτέψει και δεν μπορεί να έχει άλλους θαυμαστές και γκόμενους, γιατί θέλει παιδί με τον οποιοδήποτε αρκεί να αποκτήσει ένα, γιατί κουράστηκε να δουλεύει και πιστεύει ότι ο άντρας της θα την φροντίζει, γιατί στο κάτω κάτω θα τηνφροντίζει ο άντρας της και αυτή θα κάνει παράλληλες σχέσεις, γιατί, γιατί...........). Καθένας έχει τα δικά του "πρέπει γιατί..." αρκεί όμως να είναι κίνητρα αποδεκτά από του καθενός μας την ηθική αλλά και τις κοινωνικές επιταγές

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχεις απολυτο δικιο για τα κινητρα........απλα επειδη κανεις μας δε γνωριζει τα κινητρα του αλλου ακομα και οταν μιλαμε για ατομα πολυ κοντινα μας ποσο μαλλον σε ενα φορουμ ισως δεν θα πρεπε να γενικευουμε και να βγαζουμε χαρακτηρισμους......

ποιος οριζει την ηθικη και τις κοινωνικες απαιτησεις? ειδικα για τετοια ζητηματα? ή μαλλον για ποιο λογο καποιος τα ακολουθει ολα αυτα?

τα κινητρα παντως που αναφερεις δεν συναντονται σε γυναικες μονο.........ειδικα το "να την φροντιζει ο αντρας και αυτη να εχει παραλληλες σχεσεις" μπορει κάλλιστα να μεταφραστει ως "να βρω μια μπουρουχα να μου μαζευει το σπιτι και να ασχολειται με το παιδι  και εγω θα ξενοπηδαω"

τα κινητρα δεν ειναι θεμα φυλου ειναι θεμα παιδειας και πως εχεις μεγαλωσει.......με τι πιστευω.......και τα πιστευω των περισσοτερων ελληνων-ελληνιδων ειναι για κλάματα.....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
1. είμαι γυναίκα, εντυπωσιακή (32 ) και μάλιστα πάνω του μετρίου σε εμφάνιση που μερικοί από σας ...θα έσκιζαν τα καλσόν τους, ακόμα, να με συναντούσαν.
6. κλείνοντας θα επιλέξω κάποιον από σας να με δεί για μερικά δεύτερα στην κάμερά μου .....για να σας μεταφέρει την εικόνα μου...
και μετά...ψάξτε για "μανταρίστρες"...γιατί οι παλιοί καλοί καιροί που ήταν άφθονες ....πέθαναν!

Τί γίνεται ρε πούστη μου...όλες οι γκόμενες που κατά καιρούς μπαίνουν στο site είναι  μ...άρες;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τελικα τι πρεπει να ειμαστε για να γινουμε αποδεκτες? ανυπαντρες και να μην βαζουμε "θηλια" στους αντρες για να μοιασουμε στις προοδευτικες ευρωπαιες ή να κοιταμε πως να τυλιξουμε τον αντρα πριν τα 30 μας για να μη μπουμε στο ραφι ? δωστε ρε παιδια μια βοηθεια :grin:

Εσύ mounitsa τί πρόβλημα έχεις; Θυμίσου προηγούμενο post του Σαβάλα και βγάλε το συμπέρασμά σου περί αποδοχής. Όποια μπαίνει στο site με σκοπό να πουλήσει μούρη σε (κατά τη γνώμη της) λιγούρια, λογικό είναι να φάει και το ανάλογο κράξιμο...

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ mounitsa τί πρόβλημα έχεις; Θυμίσου προηγούμενο post του Σαβάλα και βγάλε το συμπέρασμά σου περί αποδοχής. Όποια μπαίνει στο site με σκοπό να πουλήσει μούρη σε (κατά τη γνώμη της) λιγούρια, λογικό είναι να φάει και το ανάλογο κράξιμο...

Φίλε Flesh,

Εγώ δλδ που γουστάρω το τσαμπουκαλεμένο ελαφρώς στυλάκι της Μνίτσας ( βέβαια δε νομίζω ότι εκτός διαδικτύου, αν μας συναντούσε, θα ήταν το ίδιο ) τί είμαι;; :tickedoff: :tickedoff:

Και γιατί δε θά' πρεπε να εκφράζει τη γνώμη της ελεύθερα;;
ʼλλωστε απορίες εκφράζει, όπως όλοι......

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν είπαμε να μην εκφράζεται ελεύθερα (οποία παρανόησις!!!), το και καλά υφάκι  :tickedoff: προκαλεί το κράξιμο (και αυτό ελεύθερο είναι απλά προκαλεί ... κράξιμο, αν το αντέχει κανείς μπορεί να το συνεχίσει)...

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Δεν είπαμε να μην εκφράζεται ελεύθερα (οποία παρανόησις!!!), το και καλά υφάκι  :tickedoff: προκαλεί το κράξιμο (και αυτό ελεύθερο είναι απλά προκαλεί ... κράξιμο, αν το αντέχει κανείς μπορεί να το συνεχίσει)...

Έλα μωρέ,

ας μην είμαστε τόσο μικρόψυχοι με τη μοναδική πολυγραφέστατη κοπέλα.... γυναικεία φιλαρέσκεια, αφού τα ξέρεις.........
;)
Έχει πάντως άποψη επί παντός επιστητού  :uglystupid: και με το υφάκι ( ενίοτε και ψιλοδήθεν  :2funny: ) είναι αξιαγάπητη ιντερνετικώς........

Φιλικά......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom